Jump to content

İkinci El Otomobile de Garanti Mecburiyeti Geliyor!

Mazda_Ozan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi bi daha istanbula geldiğinde haber ver tatlı ısmarlıcam valla :D Burak abi bilir meşhur bi tane var bildiğim :D

Emin ol ki; o gün hem Mustafa (Tütün) abiye hem de sana uğramak niyetinde idim... Fakat bazı aksaklıklar nedeniyle çok vakit kaybettim, ertesi günü de mesai olduğu için kalamadım. Hatta bu hengamede aracın yedek lastiği İstanbul'da kaldı... :P

O gün zor bir gündü, Allah nasip etti zorlukları aştım ama biraz sıkıntılar olmadı da değil...

Tatlı alacağım olsun... Burak'ın da tantuni borcu var, bir ara gelir hepsini tahsil ederim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin ol ki; o gün hem Mustafa (Tütün) abiye hem de sana uğramak niyetinde idim... Fakat bazı aksaklıklar nedeniyle çok vakit kaybettim, ertesi günü de mesai olduğu için kalamadım. Hatta bu hengamede aracın yedek lastiği İstanbul'da kaldı... :P

O gün zor bir gündü, Allah nasip etti zorlukları aştım ama biraz sıkıntılar olmadı da değil...

Tatlı alacağım olsun... Burak'ın da tantuni borcu var, bir ara gelir hepsini tahsil ederim... :D

Abi geldiğin zaman haberleşelim tantuni sonrası tatlını ye çaylarda benden ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi geldiğin zaman haberleşelim tantuni sonrası tatlını ye çaylarda benden ;)

Allah hepinizden razı olsun, gelmiş görmüş, yemiş içmiş kadar oldum... İnşallah, nasip diyelim... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...