Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Maceralı bir boyama ve montaj aşamasından sonra bugün itibariyle spoiler montajımız yapıldı. Önce verdiğimiz renk kodunu yanlış anlayıp aracın rengini sedefli beyaz dememize rağmen gri renge boyadılar :) Sonrasında düzeltildi, bu seferde montajda 2 kere uyarmama rağmen çift taraflı bantları taşırarak yapıştırdılar bir şey olmaz dedikleri halde söktürüp tekrardan yaptırdım, silikonu az sıkın yapıştırınca dışarı atarsa al başına belayı dedim gene çok sıktılar onları temizletip tekrar yaptırdım sonuç olarak hayırlısıyla yaptırdık. Mazda-TR sitesinde montaj hariç 840 Tl olan spoiler bana kargo+ürün fiyatı + boyama + Montaj = 128 Tl'ye mal oldu. Servis zaten aldığımız parçaların fiyatlarını duyunca hopladı biraz. Resimleri paylaşıyorum yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa ürünün temini konusunda yardımcı olurum. Sadece fiyat değişmiş olabilir benim hem indirim kuponum hemde üründe indirimim vardı. Yalnız ürün birebir aksesuar listesindeki ürün hiç kuşkunuz olmasın.

mrJMNy.jpg

EzymA9.jpg

jvQgNG.jpg

Ayrıca çift egzost çıkışı da hoş olmuş. Ve ben gerçekten bu spoyleri, pedal seti ve kapı girişlerinde aydınlatmalı plakaları da temin etmek istiyorum.

Boya ve diğer işçilikleri nerede yaptırdınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürünleri aliexpress üzerinden satın aldım. Spoylerin boyası ve işçiliği serviste yapıldı. Servisle tanışıklığımız olduğu için hepsini 50 Tl'ye yaptırdım. 

Ayrıca çift egzost çıkışı da hoş olmuş. Ve ben gerçekten bu spoyleri, pedal seti ve kapı girişlerinde aydınlatmalı plakaları da temin etmek istiyorum.

Boya ve diğer işçilikleri nerede yaptırdınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Spoyler için soruyorsanız Ankaraya yolunuz düşecekse yaptırırız tabiki. Ama size yakın bir servise önce bir sorun ben spoiler alsam boyayıp montaj yaparmısınız diye ve fiyat alın..Olmadı bana yollayarsınız ben boyatıp size geri yollarım montajı ya kendiniz yada orda bir yerde yaptırabilirsiniz.

Benim de yaptırma şansım var mi?

Zenfone 6 dan gönderildi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'ya mutlaka yolum düşer. Ben aracı Bursa'dan almıştım. Elinde yoktu ve sağolsun başka ildeki bir aracı alıp bana teslim etti.

Yarın kendisi ile bir konuşurum. Olmadı size yollarım zaten benim Bursa'ya gidip gelmem 600 Km. Maliyet olarak hesaplarsak, biraz külfet yaratır. Ama kargo bana daha makul görünüyor. Şimdi ben bu spoyleri nereden alayım?

http://tr.aliexpress.com/item/For-Mazda-3-ATENZA-Car-Styling-Spoiler-ABS-Spoilers-Stable-without-Paint-Free-Drilling-installation-Free/2036566213.html?recommendVersion=1

Yukarıdaki adreste fiyat kargo dahil 95 USD çıkıyor. Verdiğiniz maliyet biraz farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım yerde burasıydı yalnız ben aldığım zaman kargo ücretsizdi ve benimde indirim kuponum vardı böyle olunca bana bayağa ucuza geldi. Satıcı güvenilir biri site üzerinden de almadan görüşüp indirimde isteyebilirsiniz. Tek dikkat edilecek konu özellikle aracınızın 2014 mazda 3 axela olduğunu yazmanız bana ilk atenza yani mazda 6 spoyleri gönderdiler sağolsunlar söyledim özür dileyip mazda 3 gönderdiler.

Ankara'ya mutlaka yolum düşer. Ben aracı Bursa'dan almıştım. Elinde yoktu ve sağolsun başka ildeki bir aracı alıp bana teslim etti.

Yarın kendisi ile bir konuşurum. Olmadı size yollarım zaten benim Bursa'ya gidip gelmem 600 Km. Maliyet olarak hesaplarsak, biraz külfet yaratır. Ama kargo bana daha makul görünüyor. Şimdi ben bu spoyleri nereden alayım?

http://tr.aliexpress.com/item/For-Mazda-3-ATENZA-Car-Styling-Spoiler-ABS-Spoilers-Stable-without-Paint-Free-Drilling-installation-Free/2036566213.html?recommendVersion=1

Yukarıdaki adreste fiyat kargo dahil 95 USD çıkıyor. Verdiğiniz maliyet biraz farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada eşim: "Köpek balığı yüzgeci anteni de alsana." dedi. Şaşırttı beni.  Araştırıyorum. İsteyen arkadaş olursa birden fazla almayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada eşim: "Köpek balığı yüzgeci anteni de alsana." dedi. Şaşırttı beni. Araştırıyorum. İsteyen arkadaş olursa birden fazla almayı düşünüyorum.

Ben istiyorum kırmızı olandan...

Ben de aliexpress den 6 parça aksesuar aldım. Pedal seti, kırmızı alüminyum klima reosta, silikon anahtar koruyucu kırmızı, kapı eşiği, silikon ped kırmızı. Kapı eşiği ve silikon anahtarlık geldi ikiside şık kaliteli ve uygun fiyatlı yakında adresleri ve fotolari ile paylaşirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Maceralı bir boyama ve montaj aşamasından sonra bugün itibariyle spoiler montajımız yapıldı. Önce verdiğimiz renk kodunu yanlış anlayıp aracın rengini sedefli beyaz dememize rağmen gri renge boyadılar :) Sonrasında düzeltildi, bu seferde montajda 2 kere uyarmama rağmen çift taraflı bantları taşırarak yapıştırdılar bir şey olmaz dedikleri halde söktürüp tekrardan yaptırdım, silikonu az sıkın yapıştırınca dışarı atarsa al başına belayı dedim gene çok sıktılar onları temizletip tekrar yaptırdım sonuç olarak hayırlısıyla yaptırdık. Mazda-TR sitesinde montaj hariç 840 Tl olan spoiler bana kargo+ürün fiyatı + boyama + Montaj = 128 Tl'ye mal oldu. Servis zaten aldığımız parçaların fiyatlarını duyunca hopladı biraz. Resimleri paylaşıyorum yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa ürünün temini konusunda yardımcı olurum. Sadece fiyat değişmiş olabilir benim hem indirim kuponum hemde üründe indirimim vardı. Yalnız ürün birebir aksesuar listesindeki ürün hiç kuşkunuz olmasın.

Montaj esnasında çift taraflı bantı ve silikonu nasıl kullandınız , bölüm bölüm mü ? Sadece çift taraflı bant kurtarmaz mı üstad .  
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çift taraflı bantın spoilerin arka kısmında yapıştırılacağı yer belli aslında etrafını geçiyorsunuz önce çift taraflı bant ile belirtilen çizgileri aşmayarak tabiki. Daha sonrasında orta kısmına dalga yapacak şekilde silikon sıkıyorsunuz tam otursun atmasın diye. Fazlada sıkmayın montaj yaparken dışarı atarsa silikon uğraşırsınız. Ama yanınızda 2 kişi daha olsun amblemi tam ortalayıp, düzgün yapışsın diye iki kişininde sağı ve solu ayarlaması lazım. 

Montaj esnasında çift taraflı bantı ve silikonu nasıl kullandınız , bölüm bölüm mü ? Sadece çift taraflı bant kurtarmaz mı üstad . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha bugün fark ettim Ukraynada satılan mzd 3 lerde "spoiler" üzerinde geliyormuş....

Arabayı alalı ne kadar oldu hiç dikkat etmemişim valla....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Krom olanlar bazı renklerde sırıtıyor. Bu verdiğiniz örnek, kırmızıya çok yakışmış mesela.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bence uygulamalar güzel ancak Türkiye'de neden hiçbir aksesuarcı bunları getirmiyor? Sonucunda araç artık yaygınlaşmaya başladı. Birde aracının kornasını beğenmeyen veya değiştiren oldu mu? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahar aylarında yapmayı düşündüğün bazı uygulamalar şunlar;

1. Ön iki cama UV çizilmez cam filmi

2. Pedal yanı ayak dayaması (Orijinal)

3. Arka siyah tampona piano black kaplama

Bunlar kesin olarak yapacaklarım, otm araçlarda ayak dayaması bence büyük ihtiyaç. Orijinali de 80 TL gibi bişeydi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın sayfasında ayak dayama pedalı 189tl goruluyor. Ayrıca kornadan bende memnun degılım....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mrJMNy.jpg

EzymA9.jpg

jvQgNG.jpg

Eksozlar gozume ilisti senmi yaptirdin

Eksozlar gozume ilisti senmi yaptirdin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...