Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kardeşlerim merhaba.. uzun araştırmalar sonucu (2014 mazda 3 arka spoiler) Türkiye de uygun fiyatlı bir yer buldum. Paylaşıldımı bilmiyorum lakin arka spoiler + boya + montaj için (İstanbul da) 250 tl fiyat aldım.

Adres: Bayraktar bulvarı Hattat Sok. No:4Yukarı Dudullu / Ümraniye / İSTANBUL

Site adresi:http://www.spoylercenter.com/detay/304/2015-mazda-3.html

Umarım yardımcı olmuşumdur.. iyi sürüşler...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşlerim merhaba.. uzun araştırmalar sonucu (2014 mazda 3 arka spoiler) Türkiye de uygun fiyatlı bir yer buldum. Paylaşıldımı bilmiyorum lakin arka spoiler + boya + montaj için (İstanbul da) 250 tl fiyat aldım.

Yurt dışından getirtip burada uygulayan olmuştu ama türkiye'de satan yer yoktu diye biliyorum. Bilgilendirme için teşekkürler. 2. Nesil sedan için de spoiler var. İstanbul dışından alacaklar için boyayıp gönderebilirler mi bir arayıp soralım bakalım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurt dışından getirtip burada uygulayan olmuştu ama türkiye'de satan yer yoktu diye biliyorum. Bilgilendirme için teşekkürler. 2. Nesil sedan için de spoiler var. İstanbul dışından alacaklar için boyayıp gönderebilirler mi bir arayıp soralım bakalım. 

gönderirler herhalde altı üstü kargo ya verecekler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben alsam kendi servisimde boyatırdım :D Hadi uymadı rengi ? :D

Hani montajını kendim yapacağım, bir de boya işiyle uğraşmamak için demiştim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3. Nesil Mazda3 olsun da , spoiler alalım da uğraşalım sorun değil :D

Olur inşaallah kardeş, nekadar istediğini tahmin ediyorum... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 aydır araştırmadığım yer/ülke kalmadı sonunda alibaba.com da bir satıcı buldum... Yeni Mazda 3 için bodykit, bence görünüm olarakta iyi fiyatta aldım lakin sıkıntı min 25 siparis vermemiz gerekiyor...

adres: http://euroair.trustpass.alibaba.com/product/50000710240-101471497/NEW_Body_Kit_for_2014_MAZDA_3_in_high_quality_ABS_Material.html

fiyat talebimden sonra aldığım teklif :

Hi Mr Engin Sisman,

Thank you for your enquiry.

Our MINIMUM ORDER at least 25 Sets Per Order For OUR NEW MAZDA 3 BODKIT @ USD 375/SET WICH INCLUDE (FRONT/SIDE SKIRT/REAR LIP & SPOILER- EX-WORK TERM.  Please write to my E-mail & come back to me should u still interested. Waiting For Your Soonest Reply.

fiyat bence çok iyide 25 adet siparis ve gümrük işini nasıl çözeriz? var mı bu işe el atacak biri/birileri :D?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gümrük işini halletmek, 25 kişiyi toplamaktan daha zor olmalı. İyi bir gümrük müşaviri olmalı, onun maliyeti ne olur, o da muamma. Az daha bekleyip, tek tek satabilecek satıcıyı beklemede fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 2 ay önce bir alışverişim oldu burasıyla. Firmanın yeri benim evle 5 dakika mesafesi. Montaj yerleri artık firmada değil, Bostancı'da bir yere yönlendiriyorlar.

2.Nesil Sedan Mazda 3 için spoile yaptırmıştım. Lakin malzeme kalitesi, işçilik ve boya tam bir faciaymış. 

Ürünü teslim aldığım depo karanlık idi. Spoileri birde muşamba ile sarmışlar. Dışarı çıktığımda da sağanak yağmur vardı. Yani demem o ki sağlıklı bir kontrol yapamadım. Gün ışığında bir baktım ki ! Yüzey pürüzlü, malzeme kötü, renk tutmuyor.

Haliyle Evo Cem'e teslim ettim. Nispeten adam ettiler spoileri. İçime çok sindi mi ? Hayır sinmedi, ama yapacak bir şey yok.

Ben alsam kendi servisimde boyatırdım :D Hadi uymadı rengi ? :D

Kesinlikle çok mantıklı, rengi tutturamıyorlar. Benim spoileri maymuna çevirmişler.

uymadı, uyana kadar boyarlar Burak cım :D

Bahsi geçen mekan kolay kolay rengi tutturamaz bence. Ben çareyi serviste buldum bu konuda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gümrük işini halletmek, 25 kişiyi toplamaktan daha zor olmalı. İyi bir gümrük müşaviri olmalı, onun maliyeti ne olur, o da muamma. Az daha bekleyip, tek tek satabilecek satıcıyı beklemede fayda var.

Belki aramızda bu işlerle uğraşan ve uğraşaşak biri vardır diye paylaştım. Umarım biri el atar çünkü yaklaşık maliyet çok uyguna gelmiş olacak...

Benim 2 ay önce bir alışverişim oldu burasıyla. Firmanın yeri benim evle 5 dakika mesafesi. Montaj yerleri artık firmada değil, Bostancı'da bir yere yönlendiriyorlar.

2.Nesil Sedan Mazda 3 için spoile yaptırmıştım. Lakin malzeme kalitesi, işçilik ve boya tam bir faciaymış. 

Ürünü teslim aldığım depo karanlık idi. Spoileri birde muşamba ile sarmışlar. Dışarı çıktığımda da sağanak yağmur vardı. Yani demem o ki sağlıklı bir kontrol yapamadım. Gün ışığında bir baktım ki ! Yüzey pürüzlü, malzeme kötü, renk tutmuyor.

Haliyle Evo Cem'e teslim ettim. Nispeten adam ettiler spoileri. İçime çok sindi mi ? Hayır sinmedi, ama yapacak bir şey yok.

Kesinlikle çok mantıklı, rengi tutturamıyorlar. Benim spoileri maymuna çevirmişler.

Bahsi geçen mekan kolay kolay rengi tutturamaz bence. Ben çareyi serviste buldum bu konuda.

Kısaca tavsiye etmiyorsun... O zaman uzak durmak lazım... Sağol kardeşim..

Bir de resim paylaşman mümkün mü?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki aramızda bu işlerle uğraşan ve uğraşaşak biri vardır diye paylaştım. Umarım biri el atar çünkü yaklaşık maliyet çok uyguna gelmiş olacak...

Kısaca tavsiye etmiyorsun... O zaman uzak durmak lazım... Sağol kardeşim..

Bir de resim paylaşman mümkün mü?

Abi direk tavsiye etmiyorum dersem haksızlık olabilir. Çünkü bende memnun kalıp tavsiye üzerine gittim buraya. Forumdan Efe arkadaşım, 1.Nesil Hb Mazda 3'üne MPS spoiler yaptırmıştı. Onun yaptırdığı işlem daha zordu. Çünkü ellerinde kalıp yok. Sıfırdan fotoğraflarla, ölçerek, biçerek, deneyerek yapmışlardı. Ortaya da güzel bir şey çıkarmışlardı.

Benim spoiler için ellerinde kalıp var, kaldı ki bagaj üstü çıta spoiler daha kolay...Böyle olduğu halde ortaya çıkan eser, gerçekten facia. 

Bana böyle oldu diye, sana yada bir başkasına da böyle olacak diye bir kaide yok. Belki benim şansıma...Ama bu tür şeylerden benim midem çabuk bulanır. Büyük konuşmayayım, bir daha kapılarını çalmam ben.

Şu açmış olduğum konuda, çok net olmamakla bir fotoğraf paylaşmıştım.

http://www.mazdaclubtr.com/topic/11615-mazda-3-aracıma-yaptıklarım-ve-yapmayı-planladıklarım/?p=493937

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi direk tavsiye etmiyorum dersem haksızlık olabilir. Çünkü bende memnun kalıp tavsiye üzerine gittim buraya. Forumdan Efe arkadaşım, 1.Nesil Hb Mazda 3'üne MPS spoiler yaptırmıştı. Onun yaptırdığı işlem daha zordu. Çünkü ellerinde kalıp yok. Sıfırdan fotoğraflarla, ölçerek, biçerek, deneyerek yapmışlardı. Ortaya da güzel bir şey çıkarmışlardı.

Benim spoiler için ellerinde kalıp var, kaldı ki bagaj üstü çıta spoiler daha kolay...Böyle olduğu halde ortaya çıkan eser, gerçekten facia. 

Bana böyle oldu diye, sana yada bir başkasına da böyle olacak diye bir kaide yok. Belki benim şansıma...Ama bu tür şeylerden benim midem çabuk bulanır. Büyük konuşmayayım, bir daha kapılarını çalmam ben.

Şu açmış olduğum konuda, çok net olmamakla bir fotoğraf paylaşmıştım.

http://www.mazdaclubtr.com/topic/11615-mazda-3-aracıma-yaptıklarım-ve-yapmayı-planladıklarım/?p=493937

burada fena durmuyor tabi yakından bakmak lazım... Yinede tecrübeni değerlendireceğim :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hi Mr Engin Sisman,

Thank you for your interests in Our MAZDA Kit. .

We suggest you take 10 Sets  Per Order For OUR NEW MAZDA 3 BODKIT @ USD 375/SET then we do it for you. If u insists 5 Sets, then we have to sell you at USD 450/Set. INCLUDE (FRONT/SIDE SKIRT/REAR LIP & SPOILER- EX-WORK TERM.  Please write to my E-mail & come back to me should u still interested. Waiting For Your Soonest Reply.

Son aldiğım teklif 10 set için 375 $ 5 set için 450$... bu işi nasıl hallederiz var mı yardımcı olabilecek biri?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burada fena durmuyor tabi yakından bakmak lazım... Yinede tecrübeni değerlendireceğim :tey:

Abi yakından ve yandan bakınca. Hele ki birde güneş var ise tüm hatalar ortaya çıkıyor kabak gibi. :) Şu da var ben biraz titizimdir, belki bir başkası önemsemez ama. Yok ya önemsenmeyecek gibi değil. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi yakından ve yandan bakınca. Hele ki birde güneş var ise tüm hatalar ortaya çıkıyor kabak gibi. :) Şu da var ben biraz titizimdir, belki bir başkası önemsemez ama. Yok ya önemsenmeyecek gibi değil. :D

ben senden daha kılım bu konularda... O yüzden olmaz o iş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben senden daha kılım bu konularda... O yüzden olmaz o iş :D

Vallahi abi ben, eşimin mutfak dolaplarında ankastre montajı için bulup. Eve çağırdığı marangozu oturtup, elinden alet, edevatı alıp. Onun yapması gereken işi yapan. Aynı şekilde evi tadilata verip. İç mimarı az kalsın boğazlayacak olan. Tadilat esnasında 2 boyacı, 1 fayansçı kovan birisiyim.  Bende çok titiz ve kıldım bu konularda ama. Sonu yok bu olayların. Ne yaparsan kendine yapıyorsun bu ülkede. Sonunda panik atak oluyorsun. O yüzden saldım vallahi artık, her şeyini oluruna bıraktım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 aydır araştırmadığım yer/ülke kalmadı sonunda alibaba.com da bir satıcı buldum... Yeni Mazda 3 için bodykit, bence görünüm olarakta iyi fiyatta aldım lakin sıkıntı min 25 siparis vermemiz gerekiyor...

adres: http://euroair.trustpass.alibaba.com/product/50000710240-101471497/NEW_Body_Kit_for_2014_MAZDA_3_in_high_quality_ABS_Material.html

fiyat talebimden sonra aldığım teklif :

Hi Mr Engin Sisman,

Thank you for your enquiry.

Our MINIMUM ORDER at least 25 Sets Per Order For OUR NEW MAZDA 3 BODKIT @ USD 375/SET WICH INCLUDE (FRONT/SIDE SKIRT/REAR LIP & SPOILER- EX-WORK TERM.  Please write to my E-mail & come back to me should u still interested. Waiting For Your Soonest Reply.

fiyat bence çok iyide 25 adet siparis ve gümrük işini nasıl çözeriz? var mı bu işe el atacak biri/birileri :D?

Engin, modifiye malzemesi satan firmalarla kounşulabilir mi ? Sonuçta onlar bu ürünleri getirtiyorlardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Engin, modifiye malzemesi satan firmalarla kounşulabilir mi ? Sonuçta onlar bu ürünleri getirtiyorlardır.

Araya birini aldın mı, parça başı 150-200 $ extra isterler diye düşünüyorum... ama araştıracağım bakalım. yurtdışından malzeme getiren ler varsa özellikle çin den belki çözerim...bu bodykit i Türkiye de 2500 den aşağıya kimse satmaz ama biz halledebilirsek 1200-1400 civarı olur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...