Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Gümrük masraflarını düşünürsen parça başı $150-200 çok olmayabilir bile. Esas sorun 25 kişi bulmakta..Onun için dedim zaten o tür firmalardan biri ile ilerlemek daha kolay olabilir. Adam kârını koysun ama 25 e ulaşmak onun problemi olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gümrük masraflarını düşünürsen parça başı $150-200 çok olmayabilir bile. Esas sorun 25 kişi bulmakta..Onun için dedim zaten o tür firmalardan biri ile ilerlemek daha kolay olabilir. Adam kârını koysun ama 25 e ulaşmak onun problemi olsun..

25 kişi işini hallettim :D

10 kişi için 375$

5 kişi için 450$ fiyat aldım bile :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi alayım. Aracımın sis farlarının yanındaki siyah plastik parçaları ve arka tampondaki siyah parçayı boyayarak piano black (parlak siyah) kaplama yapmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve sonuçta en az masrafla nasıl yaparım buldum sanırım. Sizden de tecrübelerinizi rica ediyorum.

Parçaları ustaya (mümkünse serviste) söktürdükten sonra kendim tedarik ettiğim sprey plastik astarı kendim uygulayacağım:

http://toptanspreyboya.com/170_u-sprey-plastik-astar.aspx

Üzerine parlak siyah oto sprey boyasını kendim uygulayacağım:

http://www.kliksa.com/urun/motip-universal-parlak-siyah-akrilik-boya-500-ml-made-in-holland-04313035/902015716?gclid=CPSlit2ymcQCFdPMtAodNywAhg

Ve kuruduktan sonra taktıracağım. Toplamda max: 50TL gibi masrafla daha güzel görünüm elde etmeyi amaçlıyorum.

Gördüğüm bazı resimler;

$_35.JPG

Mazda3-S-GT-5-DR-Tail.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilal beyaza da yakışır gibi geliyor bana

Yakışacağına şüphe yok patron :D  Ben uygulama tekniği anlamında sizlere danışmak istedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlarda bizim için alamayacağımız aksesuarlar ve mazda 3 ün bilmediğimiz özellikleri ;

http://www.mazda.co.jp/accessories/axela/navi_audio/

http://www.mazda.co.jp/accessories/navi_audio/sidemonitor/

Yazık bize ki bunlara ulaşamıyoruz. Mazda Türkiyeyi tebrik ediyorum.

Deri koltuk bile getiremiyorlar. Trajikomik!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi alayım. Aracımın sis farlarının yanındaki siyah plastik parçaları ve arka tampondaki siyah parçayı boyayarak piano black (parlak siyah) kaplama yapmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve sonuçta en az masrafla nasıl yaparım buldum sanırım. Sizden de tecrübelerinizi rica ediyorum.

Parçaları ustaya (mümkünse serviste) söktürdükten sonra kendim tedarik ettiğim sprey plastik astarı kendim uygulayacağım:

http://toptanspreyboya.com/170_u-sprey-plastik-astar.aspx

Üzerine parlak siyah oto sprey boyasını kendim uygulayacağım:

http://www.kliksa.com/urun/motip-universal-parlak-siyah-akrilik-boya-500-ml-made-in-holland-04313035/902015716?gclid=CPSlit2ymcQCFdPMtAodNywAhg

Ve kuruduktan sonra taktıracağım. Toplamda max: 50TL gibi masrafla daha güzel görünüm elde etmeyi amaçlıyorum.

Gördüğüm bazı resimler;

$_35.JPG

Mazda3-S-GT-5-DR-Tail.jpg

Sis farini sokme işlemini video ya çekerseniz bizde yapabiliriz, sadece boyama işlemi kalır... Bekliyoruz...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sis farini sokme işlemini video ya çekerseniz bizde yapabiliriz, sadece boyama işlemi kalır... Bekliyoruz...

Denk getirebilirsem serviste söktürmeyi düşünüyorum. Belli belirsiz ustalara el sürdürmem tabiki. Sonucu da mutlaka paylaşırım ama hiç tecrübe etmiş arkadaş yok galiba, yorum alalım..

3. nesil Mazda3 sis farı nasıl değiştirilir ? Buyrunuz..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pedal setini taktırdım sonunda. Ayrıca fotolarda daha önce taktırdığım basamak plakası ve karşılama aydınlatması da görünmekte. 

post-8383-0-85559300-1426494178_thumb.jp

post-8383-0-80141700-1426494194_thumb.jp

post-8383-0-34125800-1426494411_thumb.jp

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pedal setini taktırdım sonunda. Ayrıca fotolarda daha önce taktırdığım basamak plakası ve karşılama aydınlatması da görünmekte. 

Merhaba,

Aksesuarlarınız hayırlı olsun.Bir sorum olacak karşılama aydınlatmasını orjinal mazda aksesuarı olanı mı alıp taktırdınız yoksa dışarda mı yaptırdınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Aksesuarlarınız hayırlı olsun.Bir sorum olacak karşılama aydınlatmasını orjinal mazda aksesuarı olanı mı alıp taktırdınız yoksa dışarda mı yaptırdınız?

Teşekkürler, orjinal mazda aksesuarı olarak hediye etmişlerdi bana aracı ilk aldığımda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi günlerde kullanın, karşılama aydınlatması tesisatını nereden çekiyorlar biliyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi günlerde kullanın, karşılama aydınlatması tesisatını nereden çekiyorlar biliyor musunuz ?

Sağolun, kapı eşiğinin altından geçiyor galiba arka stoplardan alıyor. Benim basamaklarla beraber takılmıştı bagaj döşemesini kaldırıp yapmışlardı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Abi Aliexpress meşhurdur, iyidir hatta bazı ürünlerde candır.. :) Fiyatları da çoğu zaman makul.. Ben de birçok şey aldım zamanında.. Tavsiye ederim.. Çoğu ürün ücretsiz kargo ile geliyor.. Yaklaşık 15-25 gün sürüyor gelmesi ama değiyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

spoiler yaptırmayı düşünüyorum ama serviste gövde rengi yok ek renk piyano siyah var.onunda fiyatı 900 küsür olmuş :(

ne kadar pahalı.birşeyler yapmak istiyorsun ama fiyatlar adamı caydırıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...