Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkür ederim öncelikle. Hb ve sedanda böyle bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bu arada ben olsam ışıklı olanı tercih ederim :)

sen nerden aldın bakabilirmiyim kapı eşiğine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam kardeşim pedal setin çok yakışmış güle güle kullan, derhal alcam aynısından.. Bu fotoğraftaki halı paspas sonradan mı aldın farklı geldi bana.. Benim arabanın üzerinde gelen her yeri düz siyah.. bunda havlulu kısım var.

Kardeşim güle güle kullan çok yakışmışlar...Kapı eşiği alma aşamasındayım fakat ben ilk köşeyi dönsün istiyorum yani ayağın sürteceği kıvrımı ve ışıklı olsun istiyorum..ışıksız olarak köşe dönen şu model alternatif

http://tr.aliexpress.com/item/Door-Sill-Scuff-Plate-Protector-FOR-2014-2015-Mazda-3-AXELA-M3-Mazda3-BM-Stainless-Steel/32427626250.html?

ışıklı olarakda şunu buldum

http://tr.aliexpress.com/item/S-Steel-Illuminated-LED-Door-Sill-Scuff-Plates-For-Mazda-3-M3-Axela-2014/2020969892.html?

buda resimde köşeyi dönüyo gibi ama hiç bi yerde arabanın üzerine uygulanmış göremedim birde 2015 hatchback uyumlumu bilmiyorum..yani 3.nesil 2014+ diyo ama sedanla hatchback kapı içleri aynı ebatmı, özellikle arka kapı içi boylar

nedersin?

Aşağıdaki linkteki pedal ve kapı eşiklerini yaklaşık bir yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim. (Kapı eşikleri tarif ettiğin şekilde aşağıya doğru kıvrımlı)

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-high-quality-So-cool-Stainless-steel-Entry-threshold-Door-Sill-Scuff-Plate-4pcs-for/32394492964.html?spm=2114.01020208.3.1.MmwtgL&ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_92_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Sport-Racing-AT-Gas-Fuel-Brake-Footrest-Foot-Pedal-Pads-For-Mazda-3-6-M3-M6/2012308597.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 cok gördüm fakat binmek kullanmak nasip olmadı anladığım kadarıyla kapı eşiği olmadan mı geliyor türkiye ye koskoca mazdaya ayıp oluyor kanımca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 cok gördüm fakat binmek kullanmak nasip olmadı anladığım kadarıyla kapı eşiği olmadan mı geliyor türkiye ye koskoca mazdaya ayıp oluyor kanımca

Kapı eşiği tabii ki var. Arkadaşlar Mazda logolu olanlar bahsediyorlar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resmini çekip yükleyebilirmisin eşiğin çok merak ettim nerde ne kadar bosluk kalıyo.

evet üzerinde kapı eşiği falan gelmiyor aksesuar olarak extra taktırıyosun dünyanın parası oda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

canınız saolsun allah güle güle binmek nasip etsin verilen fiat hepsi dahil eve teslim fiatımı

emekli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resmini çekip yükleyebilirmisin eşiğin çok merak ettim nerde ne kadar bosluk kalıyo.

evet üzerinde kapı eşiği falan gelmiyor aksesuar olarak extra taktırıyosun dünyanın parası oda.

Boşluk yok tam oturuyor kıvrım yerleri.

large.DSC_1494.JPG.cd7e176438bbc2fd9d47dlarge.DSC_1492.JPG.a3947df519b2b68806625large.DSC_1491.JPG.78f446a406c3317c57779large.DSC_1493.JPG.8f7e3c567188fcb4a9da2

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emeğine saglik cok guzel olmus.. su skyactive tecnoloji yazan heryerde karsima cikan ürüne alternatif hatta şöyle bi durum var seninkinin siyah plastik çerçevesi var daha bi kaliteli duruyor ayrica cikintili yerleri parlak duz olan yerleri mat bundan oturu kaliteli hissettiriyor... Işıklı düşünülmüyorsa listede başı çeker bu eşik..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
6 minutes ago, sergio_01 said:

Otomatik vitesli versiyonlarda vites kolundan manuele alıp ilk kalkışlarda ikince vitesden kalkış yapılabiliyor....

6 minutes ago, sergio_01 said:

Otomatik vitesli versiyonlarda vites kolundan manuele alıp ilk kalkışlarda ikince vitesden kalkış yapılabiliyor....

sizin arabanın dış görünüşü güzel olmuş,forumda foto var mı?paylaştınız mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, ilhan mercan :

sizin arabanın dış görünüşü güzel olmuş,forumda foto var mı?paylaştınız mı?

İlhan bey maalesefki bu fotoyu internetten bulup eklemiştim... Gönül isterdeki bu şekile getirmek arabayı ama henüz değil... Ama planlarım arasında beklemedeyim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 minutes ago, sergio_01 said:

İlhan bey maalesefki bu fotoyu internetten bulup eklemiştim... Gönül isterdeki bu şekile getirmek arabayı ama henüz değil... Ama planlarım arasında beklemedeyim....

çok güzel bir araç yapmış yapan,insan ister istemez hevesleniyor.Umaraım bizede nasip olur böyle modifiye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, ilhan mercan :

çok güzel bir araç yapmış yapan,insan ister istemez hevesleniyor.Umaraım bizede nasip olur böyle modifiye :)

Vallahi adaşım sen hızlı düşüp, hızlı karar verip. Sonra aniden vazgeçen. Yada  zor beğenip, geç karar verenlerdensin. O yüzden geniş çaplı bir modifiye yapmaya karar verdiğinde durum ne olur bilmiyorum. :fiuw: Şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.

Düşünülen ve hemen Vazgeçilen Karter, paçalık

Halen düşünülen ön ızgarada kırmızı şerit ve arka tampon / sis farı piano black kaplama

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, sergio_01 :

Her an lazım olabilecek bir bilgi. Hatta bu yaz ihtiyaç duydum. Kumsala araçla girdim. Birdenbire kuma sarmaya başladı, 2'de kalkmak geldi aklıma ilk ama olmaz diye denemedim. Bu arada lafı açılmışken. Farzı misal karda falan kaldık. bi geri bi ileri yapıcaz? böyle bişey mümkün değil dii mi bu otomatik araçlarda?...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Anarchist :

Her an lazım olabilecek bir bilgi. Hatta bu yaz ihtiyaç duydum. Kumsala araçla girdim. Birdenbire kuma sarmaya başladı, 2'de kalkmak geldi aklıma ilk ama olmaz diye denemedim. Bu arada lafı açılmışken. Farzı misal karda falan kaldık. bi geri bi ileri yapıcaz? böyle bişey mümkün değil dii mi bu otomatik araçlarda?...

Kullanma kılavuzunda mevcut bu bilgi yanlış hatırlamıyorsam nazikçe d-n-r konumları arası hareket ettiriniz diyordu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 hour ago, İlhan said:

Vallahi adaşım sen hızlı düşüp, hızlı karar verip. Sonra aniden vazgeçen. Yada  zor beğenip, geç karar verenlerdensin. O yüzden geniş çaplı bir modifiye yapmaya karar verdiğinde durum ne olur bilmiyorum. :fiuw: Şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.

Düşünülen ve hemen Vazgeçilen Karter, paçalık

Halen düşünülen ön ızgarada kırmızı şerit ve arka tampon / sis farı piano black kaplama

yapılacaklar var ama hayatın getirdiği süprizlerden bir türlü sıra arabaya gelmiyor.:)paçalık ve karter den sizden gelen tavsiyelerden dolayı vazgeçtim.sis farı piyano black arkadaşım aliexpress den sipariş verdi ve geldi sonuç ilk yıkamada üzeri soyuldu,hüsran.Kırmızı şerit beğendiğim birşey ama yaptırmak istemiyorum.ama yapmayı istediğim ilk şey geri dönüz kamerası ve spoyler onlar olmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, ilhan mercan :

yapılacaklar var ama hayatın getirdiği süprizlerden bir türlü sıra arabaya gelmiyor.:)paçalık ve karter den sizden gelen tavsiyelerden dolayı vazgeçtim.sis farı piyano black arkadaşım aliexpress den sipariş verdi ve geldi sonuç ilk yıkamada üzeri soyuldu,hüsran.Kırmızı şerit beğendiğim birşey ama yaptırmak istemiyorum.ama yapmayı istediğim ilk şey geri dönüz kamerası ve spoyler onlar olmalı.

Bunlar 1.sırada ben beğendim zevk renk tartışılmaz ama bi görmeni istedim.. Yaptıracak varsa ilerki zamnlarda kesin dahil olucam inş.

12239391_937681122968910_3472611729140938912_o.jpg

12240893_937681049635584_5542293761914860151_o.jpg

12244357_937680999635589_9183412425208602529_o.jpg

12246743_937681146302241_759520703237215270_n.jpg

12250044_937681099635579_4811190890269895137_n.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...