Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

10.12.2015 at 17:07, alpqla :

Bunlar 1.sırada ben beğendim zevk renk tartışılmaz ama bi görmeni istedim.. Yaptıracak varsa ilerki zamnlarda kesin dahil olucam inş.

Bir araba bu kadar mı yakışıklı olur.Jantlara hasta oldum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toplam 11 mesajı 3.Nesil Mazda 3 Ufak Ayrıntılar-Gizli Özellikler  konusundan buraya aldım arkadaşlar. Diğer konunun özünden dışarı çıkmıştık. Buradan devam edebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 Ekim 2014 at 04:10, xendaba :

2 numaranın olduğu setten ben 2 adet aldım ve fazla olan duruyor isteyene Ankara'da satabilirim aldığım fiyata beklemek istemeyen varsa , burada da Yazdığım konu mevcut resimleri ile birlikte görebilirsiniz

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96329130

Ustam o set duruyor mu hala elinde ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bizim forumda sağ üst köşede çıkan kırmızı Mazda 3 Mps reklamına denk geldim. Dedim nedir bu reklam, bu siteye ulaştım. Bayağı bir sağlam Mazda aksesuarları var. İncelemek araştırmak isteyen olursa.

http://corksport.com/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.10.2015 at 12:38, 34RAA88 :

Açıkcası araca bi faydasının olup olmadığını bilmiyorum, görüntüsü ve araca kattığı tatlı bi egzoz sesi var onun için yaptırdım.

Merak eden arkadaşlar için bostancı sanayide mata egzoz ta yaptırdım

Hocam çok şık olmuşlar, Bende Anadolu yakasında oturuyorum ve senin aracının sedanından var. Aynı işlemi bende yaptırmayı düşünüyorum lakin sormak istediğim iki şey var. 

Birincisi aracın garantisini etkileyecek bir olay mı ? ( bana spoyler için görüştüğüm bir usta egzoz konusunda servis problem çıkartabilir demişti)

İkincisi ise soldaki ucu takmak için kesme işlemi yapıldımı yada nasıl yaptılar.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
1 saat önce, sergio_01 :

En güzel kapı eşiği bu bence... Ama çok pahalı maalesef... ebayda alışveriş sepetimde bekliyor ebayı her açtığımda elim satınal tuşuna gidiyor geliyor :)))

http://www.ebay.com/itm/370893169442

112 dolar mı! şimdi o mausu usulca yerine bırak! diyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı eşiği ve pedal seti servisten orijinal alındı araç teslim alınırken . ayrıca yine servisten orijinal bagaj havuzu , geri görüş kamerası , karşılama aydınlatması ve ayna katlama aksesuarlarını da aldım. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
25.05.2014 at 00:51, dülgeroğlu :

kapı kilidi yerine koydukları plastik zımbırtı aksesuar değil, resmen olmazsa olmaz bişey gibi duruyor. mazda nasıl akıl edememiş onu koymayı?

O plastik şeyler ne işe yarıyor tam olarak ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

A ve B sütununa bağlı olan kapı menteşelerinin bağlantı noktalarının görünmemesi görsellik açısından faydalı olacaktır.

Bir de işe yarar mı bilemiyorum ama sıvı teması olan işlemler nedeniyle burada ileriye yönelik az da olsa bir koruma sağlayacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.05.2016 at 16:36, cihan_s :

A ve B sütununa bağlı olan kapı menteşelerinin bağlantı noktalarının görünmemesi görsellik açısından faydalı olacaktır.

Bir de işe yarar mı bilemiyorum ama sıvı teması olan işlemler nedeniyle burada ileriye yönelik az da olsa bir koruma sağlayacağını düşünüyorum.

Teşekkür ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.05.2016 at 16:36, cihan_s :

Teşekkür ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
10.05.2016 at 15:02, cihan_s :

Sis farı kenarında Led ışıklandırma paneli

Bir de bu linkteki ürün var 

Böyle bir uygulama yapan var mı acaba aramızda?

Alsak araç için sıkıntı yaratacak bir durum olur mu? 

IMG_20160606_121140.jpg

IMG_20160605_145549.jpg

Benim uygulamalarım bunlar. Ledler için bir sorun olmadı şimdilik. Sadece montajı sırasında bir kenarını sis farına değmesi nedeni ile biraz uğraştırdı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...