Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Lastikteki şeritlerin zamanla gevşeyip yüksek hızlarda fırlama ihtimali var mı? :nea:

Varmış, öyle dediler, hevesimi kaçırdılar [emoji1] ama denemeye değer
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynısından 6 ay önce sipariş verdim, soldaki ayak dayamanın metal kısmı zamanla plastiğinden ayrılıyor. Sanırım ısı değişiklikleri ile alakalı, ben silikonla tekrar sabitlemeyi düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Holydao :

Gule gule kullanin, guzel olmus. Gecmeli galiba di mi, vidali degil? Saglam oluyor mu?

aynen geçmeli tabanı plastik üstü alüminyum. sol ayak dayamasının altında çift taraflı bant var ama dikkat edin toz toprak vs.. olmasın yoksa bant özelliğini yitiriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen geçmeli tabanı plastik üstü alüminyum. sol ayak dayamasının altında çift taraflı bant var ama dikkat edin toz toprak vs.. olmasın yoksa bant özelliğini yitiriyor.

Ben de bakiyorum ama, biraz daha ucuz denk getirmeye calisiyorum [emoji13]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Holydao :

Ben de bakiyorum ama, biraz daha ucuz denk getirmeye calisiyorum emoji13.png

kurlar artınca haliyle aliexpressteki ürünlerinde fiyatları arttı. ben 11.kasım kampanyasından almıştım biraz indirim olmuştu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7ba8e26b2cdf3e2c4b94caf724180790.jpgf88657c854aa80038d24a424aaceaa8f.jpgdcb6d183e08e6666737e346ee4183887.jpg

Sonunda 1 yıldır takmadığım spoiler ı takdirdim. Umarım iyi olmuştur. AliExpress ten almıştım lakin şuan satışı yok.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonunda 1 yıldır takmadığım spoiler ı takdirdim. Umarım iyi olmuştur. AliExpress ten almıştım lakin şuan satışı yok.

Super olmus hocam, ben cok begendim, gule gule kullanin [emoji106]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bir kameranız var abi sizin? Çarpışma önleme sisteminin (SCBS) lazer sinyallerini yakalamış. İlk defa görüyorum. Bu dalgalar karşıdaki araca çarpıp, dikiz aynasının oraya (aynı yere) geri dönüyor ve araç öndeki cisimle olan uzaklığını tespit ediyor.

2 hours ago, Limpony said:

cac11c275792fc9603ccf87cd0e7f359.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bir kameranız var abi sizin? Çarpışma önleme sisteminin (SCBS) lazer sinyallerini yakalamış. İlk defa görüyorum. Bu dalgalar karşıdaki araca çarpıp, dikiz aynasının oraya (aynı yere) geri dönüyor ve araç öndeki cisimle olan uzaklığını tespit ediyor.

Ben de orada ne yansımış ola ki diyordum, bakmaktan öte görmek var demek ki... [emoji122]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Samsung s7 Edge var kardeşim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
Mehmet Hayri Genç

Yakıyor, kırmızı ve siyah muhteşem ikili oluyor, güle güle kullanın.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...