Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 saat önce, İsmetoguz7 :

Merhabalar,

Aynı problem bende de olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 35 liraya servisten aldım. Plastik olarak geliyor ve boya koduna göre boyanıyor. Servis bu fiyata verirken başka yerden almaya gerek yok bence.

Merhaba,

Şimdi servisi aradım 50TL dediler. Küçücük plastik 50 TL. Çin de de 50 TL. Servisten alacağım büyük ihtimalle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,
Şimdi servisi aradım 50TL dediler. Küçücük plastik 50 TL. Çin de de 50 TL. Servisten alacağım büyük ihtimalle.

Servise şase no verin ilgili parça direk aynı renk (orjınal boyalı) geliyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende bu hafta sonu sibopları değiştirdim. Titanyum sibop takıldı gayet sağlam duruyor usta ömürlük olduğunu söyledi.7b53d43b50eaf758ea6ecc2546142237.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Koray74 :

Bende bu hafta sonu sibopları değiştirdim. Titanyum sibop takıldı gayet sağlam duruyor usta ömürlük olduğunu söyledi.7b53d43b50eaf758ea6ecc2546142237.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba,

Fren kaliperlerini nereden satın aldınız? İnternet aramıştım ama bulamamıştım. varsa İnternet adresini paylaşabilir misiniz? ayrıca dört frenede uygulanabiliniyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, ali_daggecen :

merhaba,

Fren kaliperlerini nereden satın aldınız? İnternet aramıştım ama bulamamıştım. varsa İnternet adresini paylaşabilir misiniz? ayrıca dört frenede uygulanabiliniyor mu?

Merhaba,

Dört frene de uygulanıyor. Mazda yazısı kalipere sonradan yapıştırma olarak uygulanıyor.

İstanbul'dan temin ettim bana kargo yaptı. 4 adedi 80tl. Kargo ile 100 tl tuttu.

Telefon numarası: 05393788531 buradan ulaşabilirsin.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
2 saat önce, Mustafa Yılmaz :

Merhaba dostlar, bunlarda benim kapı eşiği uygulamalarım. 

Sanırım tasarımı en güzel olan kapı eşikleri bunlar fakat aksi ki insanlar inip binerken tam olarak aşağıda işaretlediğim yeri çiziyorlar.

1gPqQ1.jpg

Yukardaki kadar güzel tasarımı olmasa da sırf korusun diye bunları almıştım ben.

MJmrGN.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Tarahumara :

Sanırım tasarımı en güzel olan kapı eşikleri bunlar fakat aksi ki insanlar inip binerken tam olarak aşağıda işaretlediğim yeri çiziyorlar.

1gPqQ1.jpg

Yukardaki kadar güzel tasarımı olmasa da sırf korusun diye bunları almıştım ben.

MJmrGN.jpg

Evet aynen öyle bir kaç çizdiğimiz var. Birde çocuk yapacak pek birşey kalmıyor. En azında biraz koruyacaktır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Mustafa Yılmaz :

Evet aynen öyle bir kaç çizdiğimiz var. Birde çocuk yapacak pek birşey kalmıyor. En azında biraz koruyacaktır. 

hocam nereden aldınız link atabilir misiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, Reicht :

hocam nereden aldınız link atabilir misiniz

Mazda 3 Hatchback Sedan Otomobil 2014 2015 2016 için Ultrathin Paslanmaz Çelik Kapı Eşik Araba Styling Sticker Aksesuarları 4 Adet
http://s.aliexpress.com/bIN3mEFN
(from AliExpress Android)

Buradan aldım. Eşikleri kaliteli görünüyor. 3M bantlar güzel sorun çıkartmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

https://i.ytimg.com/vi/3Km090edi7U/maxresdefault.jpg

şu meşhur aracın ön marşbiyelindeki kırmızı şeritten yaptırmak istiyorum ama boya mıdır yoksa bant mı çekiyorlar bilemedim. nerede yaptırabilirim? bilen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim düldüle de kapı içi kırmızı şerit, kapı açma koluna axela yazılı kırmızı plaka ve batmanvari arka logo almıştım. Logoyu henüz yaptırmadım ama diğerlerinin görüntüsü aşağıdaki gibidir. kapı kilidi için aldığım ürün kalmamış Mazda yazılı oloan yok ama MS yazılı olanın bağlantısını ekliyorum.

kırmızı şerit için buraya, axela yazılı kapı kolu plakası için buraya, batmanvar mazda logosu için buraya, Ms yazılı klapı kilidi için buraya bakabilirsiniz.

DSC_0191.thumb.jpg.0a0c207b0f6d2480e78ccd9855e05f50.jpg

IMG_20170318_114501.thumb.jpg.832c2e5df4938fada5f654dd640c0157.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
15 Ekim 2014 at 21:55, ismailduruc :

http://www.aliexpress.com/snapshot/6281497575.html

linkten ulaşabilirsiniz sorgulamada mazda 3 2014 yazın bir çok aksesuarla karşılacaşacaksınız arkadaşlar.

Kaç günde geldi peki? Ve aliexprese güvenmeli miyiz. Paramızı alıp ürün gelmeyedebilir çünkü? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Ali Furkan İpek :

Kaç günde geldi peki? Ve aliexprese güvenmeli miyiz. Paramızı alıp ürün gelmeyedebilir çünkü? 

şahsen hiç sorun yaşamadım. zaten ürünler üç beş dolar. en fazla 42 dolarlık (cam modülü) alışveriş yaptım ve hiç sorunla karşılaşmadım. aldıklarımın hepsi de mazda 3 icin.  tek sorun bazısı bir haftada gelirken bazısı 40 günde geliyor ama geliyor. bazısı geldiğinde artık unutmuş oluyorsunuz.

peki ben neler aldım?

+cam indirme kaldırma modülü (fiyat performans oranı en yüksek ürün. her mazda 3 kullanıcısına şart. 2017 makyajlı kasalar için bilemem)

+kırmızı kapı içi şeridi. ama beğenmedim. sanırım hepimiz aynısını almışız, rengi açık kalitesi malzemesi de tırt, çıkardım. ama iç ambiansı çok değistirdiği için baska bir sipariş verdim daha kaliteli duruyor şansımı deniyorum:)

+ mazda 3 logolu kapı eşiği alüminyum. şık durdu ve ziyadesiyle kaliteli.

+ sis farları üstü krom kaplama (henüz gelmedi)

+ cırtcırtlı bagaj içi gözü şeysileri iki tane. gayetlen bagajda kullanışlı, arka koltuklara yapıştırdım kücük su bez ıvır zıvır için başarılı

+aluminyum bardaklık şeysisi. (henüz gelmedi)

bu arada belirteyim bu işlere zerre bulaşmayan bir kimse olarak benim kafamı kıran cam modülü oldu. ondan sonra kartı bi kere tanıtınca evde uzanıp bakalım neler varmıs diye bir sürü şey alınabiliyor hiç hesapta yokken. çok fazla bulaşmayın:))

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Katil Balina :

şahsen hiç sorun yaşamadım. zaten ürünler üç beş dolar. en fazla 42 dolarlık (cam modülü) alışveriş yaptım ve hiç sorunla karşılaşmadım. aldıklarımın hepsi de mazda 3 icin.  tek sorun bazısı bir haftada gelirken bazısı 40 günde geliyor ama geliyor. bazısı geldiğinde artık unutmuş oluyorsunuz.

peki ben neler aldım?

+cam indirme kaldırma modülü (fiyat performans oranı en yüksek ürün. her mazda 3 kullanıcısına şart. 2017 makyajlı kasalar için bilemem)

+kırmızı kapı içi şeridi. ama beğenmedim. sanırım hepimiz aynısını almışız, rengi açık kalitesi malzemesi de tırt, çıkardım. ama iç ambiansı çok değistirdiği için baska bir sipariş verdim daha kaliteli duruyor şansımı deniyorum:)

+ mazda 3 logolu kapı eşiği alüminyum. şık durdu ve ziyadesiyle kaliteli.

+ sis farları üstü krom kaplama (henüz gelmedi)

+ cırtcırtlı bagaj içi gözü şeysileri iki tane. gayetlen bagajda kullanışlı, arka koltuklara yapıştırdım kücük su bez ıvır zıvır için başarılı

+aluminyum bardaklık şeysisi. (henüz gelmedi)

bu arada belirteyim bu işlere zerre bulaşmayan bir kimse olarak benim kafamı kıran cam modülü oldu. ondan sonra kartı bi kere tanıtınca evde uzanıp bakalım neler varmıs diye bir sürü şey alınabiliyor hiç hesapta yokken. çok fazla bulaşmayın:))

Anladım. Verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. 

Ayrıca kapı eşiği logolu ürün araştırması yapıyorum. 73 TL fiyatı var. Sizce uygun mudur? Bana gerçekten pahalı geldi ve beyaz 2015 sedan aracım beyaz araca onlar gider mi? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Ali Furkan İpek :

Anladım. Verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. 

Ayrıca kapı eşiği logolu ürün araştırması yapıyorum. 73 TL fiyatı var. Sizce uygun mudur? Bana gerçekten pahalı geldi ve beyaz 2015 sedan aracım beyaz araca onlar gider mi? 

fiyat gayet uygun. ben de sanırım 20 dolar civarlarına almıstım. ürün ziyadesi ile kaliteli. 

ancak benzeri anahtar kelimelerle aratıp fiyata göre, siparişe göre sıralayın. aynı ama aynı ürünü misal 3 dolara satan da var 6 dolara satan da. daha çok geri dönüşlere bakarsınız satıcı kaç satış yapmış vs bakarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Katil Balina :

fiyat gayet uygun. ben de sanırım 20 dolar civarlarına almıstım. ürün ziyadesi ile kaliteli. 

ancak benzeri anahtar kelimelerle aratıp fiyata göre, siparişe göre sıralayın. aynı ama aynı ürünü misal 3 dolara satan da var 6 dolara satan da. daha çok geri dönüşlere bakarsınız satıcı kaç satış yapmış vs bakarsınız.

Anladım çok teşekkür ederim. Uygun olursa sizinde bazı fikirleri danışma amaçlı whatsapptan ulaşabilir miyim :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Ali Furkan İpek :

Anladım çok teşekkür ederim. Uygun olursa sizinde bazı fikirleri danışma amaçlı whatsapptan ulaşabilir miyim :) 

ulaşabilirsiniz tabi özelden yazarsanız benim için sorun olmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...