Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

22 saat önce, Mustafa Yılmaz :

Jantlarda biraz değişikliğe gidiyor ve 18 inç jant takmaya karar veriyorum

Ön jantlarla arka jantlar neden farklı hocam :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Tarahumara :

Bravo @Tarahumara çok iyi gözlem. 🤗 Çünkü her iki jant ta farklı araçlardan. Diğer iki jantı değiştireceğim arkadaştan haber bekliyorum. 👍 Öndeki jantlar 2017 model mazda 3 e ait 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, Mustafa Yılmaz :

Bravo @Tarahumara çok iyi gözlem. 🤗 Çünkü her iki jant ta farklı araçlardan. Diğer iki jantı değiştireceğim arkadaştan haber bekliyorum. 👍 Öndeki jantlar 2017 model mazda 3 e ait 

Hayırlı olsun hocam. Ben de 16" ine geçtim BN kasanın siyah. O jant kollarının dönerek gelmesi yok mu hayran ediyor kendine. BN jantından sonra diğerleri çok düz sıradan geliyor. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Mutlu Tekir :

Hayırlı olsun hocam. Ben de 16" ine geçtim BN kasanın siyah. O jant kollarının dönerek gelmesi yok mu hayran ediyor kendine. BN jantından sonra diğerleri çok düz sıradan geliyor. :D

Evet, 3. nesil maktajda o dönen jantlardan vazgeçmeleri çok saçma ve gereksiz olmuş. Sırf değişiklik yapmak adına jant tasarımını değiştirmişler. Daha iyisini de yapmayı beceremeyince, ortaya böyle sıradan bir şey çıkmış. Şimdiye kadar gördüğüm en özgün ve sıradışı jant tasarımlarından biri 3. nesil makyajsız jantları.

dEZ4R2nDGH.thumb.jpg.2c197cfd09804b5ed37bf3aa23f02e1b.jpg

out1.thumb.jpg.612505208cdb8197ea1507b2a4fa9cbc.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Tarahumara :

Evet, 3. nesil maktajda o dönen jantlardan vazgeçmeleri çok saçma ve gereksiz olmuş. Sırf değişiklik yapmak adına jant tasarımını değiştirmişler. Daha iyisini de yapmayı beceremeyince, ortaya böyle sıradan bir şey çıkmış. Şimdiye kadar gördüğüm en özgün ve sıradışı jant tasarımlarından biri 3. nesil makyajsız jantları.

Söylediğiniz gibi bence de makyajsız jantlar daha güzel ve onları istedim bende. Sonraki jantlar bana da çok düz geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cam ayna modülü geldi 🤗 cumartesi bekliyeceğim montaj için 

16.03.2019 at 23:25, Mustafa Yılmaz :

Jantlarda biraz değişikliğe gidiyor ve 18 inç jant takmaya karar veriyorum. 🤩😁

IMG_20190310_162732.jpg

IMG_20190311_074017_Bokeh.jpg

IMG_20190310_165149.jpg

güle güle kullanın  olması gerktiği gibi olmuş yerinde bir kara aracın duruşunu çok etkiliyor jantlar nerden alındı :) lastikler uçuk paralar şuanda michel görüyorum :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, kadirgündüz :

cam ayna modülü geldi 🤗 cumartesi bekliyeceğim montaj için 

güle güle kullanın  olması gerktiği gibi olmuş yerinde bir kara aracın duruşunu çok etkiliyor jantlar nerden alındı :) lastikler uçuk paralar şuanda michel görüyorum :D 

Ankaradan aldım pert bir araç denk geldi. Benimde işimi gördü. Lastikler de oradan. 

Modül de hayırlı olsun. Montaj da kolay gelsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Mustafa Yılmaz :

Ankaradan aldım pert bir araç denk geldi. Benimde işimi gördü. Lastikler de oradan. 

fiyat ne tuttu  :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, kadirgündüz :

fiyat ne tuttu  :) 

Araç 2017 idi lastikler yeni jant yeni 3000 TL verdim ikisine yaz lastiklerini değiştirecektim. Yaz lastikleri 2014 te aracı aldığımda ki lastikleri idi. Böyle bir değişikliğe ihtiyaç vardı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
17.03.2019 at 22:42, Tarahumara :

Şimdi tamamdır diye düşünüyorum. 😁

Bu arada 18 jant yol tutuşu açısından inanılmaz olumlu konfor anlamında da olumsuz etkisini net bir şekilde görebiliyorsunuz. 16 jant var iken direksiyon ve aracın ne kadar güvensizlik hissi verdiğini 18 jantları takınca farkettim. 

IMG_20190413_173114_Bokeh.jpg

IMG_20190413_173124_Bokeh.jpg

IMG_20190413_173054.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

şunu aldım bakalım, gelince bir öncesi sonrası yaparım. çıplak halde, bi de bir taraftan geçen kablolar dolayısıyla çok çirkin görünüyor. 

-6456269311861325471.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben onu alıp takmıştım zamanında tam yerine oturmuyordu bende yanlarından ısı işlemi yapıp oyuk açıp  cırt kelepçelerin arkada kalacağı şekilde sağlamlaştırıp monte etmiştim bagajı açınca o çıplak metal görüntüsü beni rahatsız etmişti 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, kadirgündüz :

ben onu alıp takmıştım zamanında tam yerine oturmuyordu bende yanlarından ısı işlemi yapıp oyuk açıp  cırt kelepçelerin arkada kalacağı şekilde sağlamlaştırıp monte etmiştim bagajı açınca o çıplak metal görüntüsü beni rahatsız etmişti 

bir gelsin bakalım hocam belki düzeltmişlerdir, ama ne sekilde olursa olsun eskisinden iyi görüneceği kesin, bir sekilde halledilir.

IMG_20200429_143717.jpg

15881609547803188619128994584687.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, Katil Balina :

şunu aldım bakalım, gelince bir öncesi sonrası yaparım. çıplak halde, bi de bir taraftan geçen kablolar dolayısıyla çok çirkin görünüyor. 

-6456269311861325471.jpg

20 dakika önce, Alhaner :

merhaba 

bu aksesuarınnerden aldınız link verebilir misiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.03.2019 at 22:56, Mustafa Yılmaz :

Ön ve tampon 2017 model aldın mı tamamdır senin araç olu 2017 model 🤩

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.03.2019 at 23:26, Tarahumara :

dEZ4R2nDGH.thumb.jpg.2c197cfd09804b5ed37bf3aa23f02e1b.jpg

out1.thumb.jpg.612505208cdb8197ea1507b2a4fa9cbc.jpg

İlk resimdeki jantta rotary havası var 😋

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.04.2020 at 23:27, Alhaner :

merhaba 

bu aksesuarınnerden aldınız link verebilir misiniz

şuradan

#Aliexpress TRY 134.93  21%OFF | 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Mazda 3 için 2 adet kapak bagaj kapağı bagaj Ascensor de apoyoSpring destek çubuğu koruma kapağı
https://a.aliexpress.com/_B1UK2g

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ve beklediğim ürün bugün geldi. söylendiği gibi tam oturmuyor ama o kadar da trajik degil. sol taraftaki kalın olan neredeyse tam oturuyor ama sağ taraftaki ince olanı hafiften esnetmek zorunda kalıyorsunuz  vida yerlerinden üst taraflarda sabitledikten sonra alt taraflardan cırt kelepceyle oturtabiliyorsunuz.  alttaki vidaların konumu pek uyuşmuyor ama dedigim gibi çok da büyük sorun değil. öncesi ve sonrası aşağıdaki gibidir

IMG_20200516_125619.jpg

IMG_20200516_132431.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...