Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aynısından bende istiyorum [emoji854]

İstanbuldan siparişle yaptırdım numarası +90 (539) 378 85 31 ismi Özer 80 tl görülebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yakıyor, kırmızı ve siyah muhteşem ikili oluyor, güle güle kullanın.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkürler.,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

IMG_20170213_164424-min.jpg

Arkadaşlar benim aracın bu parçası düşmüş far sensörü mü ne nerden bulabilirim bilen varmı acaba bide fiyatı hakkında bilgisi olan varsa çok makbule geçer 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 minutes ago, theimam said:

Arkadaşlar benim aracın bu parçası düşmüş far sensörü mü ne nerden bulabilirim bilen varmı acaba bide fiyatı hakkında bilgisi olan varsa çok makbule geçer 

O kadar yakından çekmişsiniz ki aracın neresi olduğu belli olmuyor ama far yıkama zımbırtısı gibi duruyor. Ayrıca 3. nesil kısmına yazmışsınız fakat aracınız 2. nesil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 hour ago, Holydao said:

Aliexpress'ten 63 günde geldi...

63 gün nedir yahu. Hoş bana 80 günde gelen olmuştu. Bu arada güzel olmuş. Mazda logolu olandan ben de taktım ama siyah plastik olanını almamıştım. Onu da alim bari. 2 ay sonra görüşürük :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

63 gün nedir yahu. Hoş bana 80 günde gelen olmuştu. Bu arada güzel olmuş. Mazda logolu olandan ben de taktım ama siyah plastik olanını almamıştım. Onu da alim bari. 2 ay sonra görüşürük [emoji3] 

Tesekkur ederim, siyah ama plastik degil, metal [emoji41]
Paslanir mi paslanmaz zaman gosterecek artik...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Just now, Holydao said:

Tesekkur ederim, siyah ama plastik degil, metal emoji41.png
Paslanir mi paslanmaz zaman gosterecek artik...

Aa ben plastik diye biliyorum onları. Varsa bir linkinizi alırım o zaman.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merhabalar,

Aracın iç kısmındaki kapı kollarının hemen altındaki cepte, dip kısımda kauçuk (silikon malzemedende olabilir) taban korumaları vardır. Bunlardan 2 adeti kaybolmuş. Aracı satın alırken de dikkat etmemiştim, şimdi fark ettim. Oradaki vida gözüküyor ve çok çirkin duruyor. Bu kauçukları nereden temin edebilirim? Aliexpresste bulamadım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Erdierdi :

Merhabalar,

Aracın iç kısmındaki kapı kollarının hemen altındaki cepte, dip kısımda kauçuk (silikon malzemedende olabilir) taban korumaları vardır. Bunlardan 2 adeti kaybolmuş. Aracı satın alırken de dikkat etmemiştim, şimdi fark ettim. Oradaki vida gözüküyor ve çok çirkin duruyor. Bu kauçukları nereden temin edebilirim? Aliexpresste bulamadım. 

Mazda 3 Door mat padişah silicon gel diye aratın çıkması gerekir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Erdierdi :

taban korumaları vardır. Bunlardan 2 adeti kaybolmuş.

Oto yıkamacılar almadıysa neyim ha. Bu tip hemen fark edilmeyen şeyleri (özellikle yıkamacıda çalışan çocuklar) hemen söğüşlüyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Mutlu Tekir :

Mazda 3 Door mat padişah silicon gel diye aratın çıkması gerekir. 

"Padişah" derken yanlış mı yazıldı acaba? bu şekilde yazınca çıkmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Erdierdi :

"Padişah" derken yanlış mı yazıldı acaba? bu şekilde yazınca çıkmıyor.

Autocorrect :D    Pad yerine padişah diye düzeltmiş :D

Mazda 3 Door mat pad silicon gel .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Arka tampon çeki kancası römork kapağı düşmüş. Bu kapak servisten mi alınır? Boyasız mı satılır, ne kadar tutar acaba. Teşekkürler.

image.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 hours ago, Erdierdi said:

Merhabalar,

Arka tampon çeki kancası römork kapağı düşmüş. Bu kapak servisten mi alınır? Boyasız mı satılır, ne kadar tutar acaba. Teşekkürler.

Siyah boyasız plastik zaten o kapak. Parça numarası BHN1-50-EK1-BB . Servisten bir sordurun. Aliexpress'te de var. 50 tl civarı. Hatchback ve sedan için fark edeceğini zannetmiyorum.

https://www.aliexpress.com/item/1Pcs-Right-Rear-Bumper-Tow-Hook-Cover-Eye-Cap-BHN1-50-ER1-BB-For-Mazda-3/32771050697.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Tarahumara :

Siyah boyasız plastik zaten o kapak. Parça numarası BHN1-50-EK1-BB . Servisten bir sordurun. Aliexpress'te de var. 50 tl civarı. Hatchback ve sedan için fark edeceğini zannetmiyorum.

https://www.aliexpress.com/item/1Pcs-Right-Rear-Bumper-Tow-Hook-Cover-Eye-Cap-BHN1-50-ER1-BB-For-Mazda-3/32771050697.html

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar...

Genellikle böyle ürünleri, ıvır zıvırları bir heves alırım fakat vakit ve fırsat problemlerimden ötürü tatbik edemem bir türlü. Ta 2016 Kasım'da elime geçen ürünü 1 ay sonra takabildiğim gibi, size de ancak aktarabiliyorum. :) Belki de çok matah bir şey olmadığındandır. :D

Kayıtlara göre; 13 Ekim 2016 tarihinde AliExpress'ten, NEX adlı satıcıdan 28$'a almışım. Sanırım Mazda3 diye yanılgıya düşmüşüm. Arka plakalar tam oturmadı, hafiften esnetmek gerekti. Zaten üzerinde de CX-5 yazıyor. Fakat, arkasındaki çift taraflı bant çok güçlü. O gün bugündür bir problem olmadı, hâlâ sapasağlam duruyorlar.

Bugün baktım satıcının bu ürününe link için, bulamadım. Şu an sadece AutoBig'den ve A Evan's Store'dan görebildim...

Bu arada; İç kısım için de benzer ürünler var sanırım. Önerebileceğiniz bir ürün/adres var mı acaba? Teşekkürler! :)

Devrim_DoorSillScuffPlate_20161114_210819.jpg

Devrim_DoorSillScuffPlate_20161204_161653.jpg

Devrim_DoorSillScuffPlate_20161204_161706.jpg

Devrim_DoorSillScuffPlate_20161204_161724.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 hours ago, Erdierdi said:

Merhabalar,

image.jpg

Merhabalar,

Aynı problem bende de olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 35 liraya servisten aldım. Plastik olarak geliyor ve boya koduna göre boyanıyor. Servis bu fiyata verirken başka yerden almaya gerek yok bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...