Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

16.05.2020 at 13:39, Katil Balina :

ve beklediğim ürün bugün geldi. söylendiği gibi tam oturmuyor ama o kadar da trajik degil. sol taraftaki kalın olan neredeyse tam oturuyor ama sağ taraftaki ince olanı hafiften esnetmek zorunda kalıyorsunuz  vida yerlerinden üst taraflarda sabitledikten sonra alt taraflardan cırt kelepceyle oturtabiliyorsunuz.  alttaki vidaların konumu pek uyuşmuyor ama dedigim gibi çok da büyük sorun değil. öncesi ve sonrası aşağıdaki gibidir

IMG_20200516_125619.jpg

IMG_20200516_132431.jpg

On numara olmus Keisnlikle yapilmasi gereken bi olay bu Makyajli kasalar da ayni mi acaba 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, ozgur35 :

On numara olmus Keisnlikle yapilmasi gereken bi olay bu Makyajli kasalar da ayni mi acaba 

bilmiyom hocam. o kadar çirkin görünüyor ki. işin tuhaf tarafı bu iş icin vida yerlerinin olmasi. demek ki bazı yerlere kapakla gidiyor ama adamlar türkiye'ye gonderdiklerine koymamış. bu işin yan sanayisi üretildiğine göre pek cok yerde durum aynı. bi de aliexpresse göre pahalı sayılır. 135 tl falan su an. 20 tl gümrukle 150 civarlarina geliyor. max ederi 20 lira falan. ama demek az üretiliyor ki adam istediğini koyuyor. 200 kusurlere satanlar da var. aynı durum ön ızgaranın altındaki üçgen plastik parçada da var. benimkinin biri düşmüş ki servis düşmesi imkansız calmışlardır dedi çünkü tornavida ile zor çıkıyor onu da fahiş fiyattan satıyorlar. 

adam su parçaya 90 lira istiyor, tekine

#Aliexpress TRY 90.28  20%OFF | 1 adet sol taraf ön Tow kanca kapak Cap alt tampon üçgen Trim BHN1-50-102 MAZDA 3 AXELA 2014-2017
https://a.aliexpress.com/_d6BEO1J

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, ozgur35 :

BN kasalarda kapak var..mazda makyajda çözmüş bu işi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

IMG_20201018_142814.jpg

IMG_20201018_142500.thumb.jpg.3f7f33bfcbb27696f7944a9c7fd5ca0d.jpgkamera servis de takıldı iç LED lambalar da diğerleri aliexp.aldim

IMG_20201018_150552.jpg

IMG_20201018_150701.jpg

IMG_20201018_150458.jpg

IMG_20201018_150512.jpg

IMG_20201018_142438.jpg

IMG_20201018_142520.jpg

IMG_20201018_150716.jpg

gulansal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...