Jump to content

Mazda3 3 Yollu Component Ses Sistemi (Ön Cam Direklerine de 4"mid Montajı)

yed
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

daha önce forumda deneyenlerimiz var mıdır bilmiyorum ama geçen ay içerisinde yaptırdığım bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

ön kapılarda 8" subwoofer

ön camlarda 4" mid

ve standart tiz kısımlarında da tweeter

olan 3 yollu filtreli component sistemi aracımda uzun zamandır denemek istiyordum ve

yeter düzeyde (şimdilik, yani bu ses sistemi işlerinin sonu yok derlerdi ben yaşadıkça anlıyorum) bir akustik oluşturduk.

şimdilik bi kaç resim göndereyim detayları tekrar konuşuruz 

post-7872-14169529978_thumb.jpg

post-7872-141695299784_thumb.jpg

post-7872-141695299787_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha önce forumda deneyenlerimiz var mıdır bilmiyorum ama geçen ay içerisinde yaptırdığım bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

ön kapılarda 8" subwoofer

ön camlarda 4" mid

ve standart tiz kısımlarında da tweeter

olan 3 yollu filtreli component sistemi aracımda uzun zamandır denemek istiyordum ve

yeter düzeyde (şimdilik, yani bu ses sistemi işlerinin sonu yok derlerdi ben yaşadıkça anlıyorum) bir akustik oluşturduk.

şimdilik bi kaç resim göndereyim detayları tekrar konuşuruz 

işçilik çok kalite gözüküyor. hiç sırıtmamış. ne marka kullandınız Yusuf hocam? canlı canlı görmek de nasip olur inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

işçilik çok kalite gözüküyor. hiç sırıtmamış. ne marka kullandınız Yusuf hocam? canlı canlı görmek de nasip olur inşallah.

hocam mesajını yeni farkettim..

işçilik fena olmadı midlere uygun fiber ve deri döşeme ile hallettik diyebiliriz. bu sene yapmayı düşündüğümüz Konya buluşmamızda yakından da görebilir sesini de duyabilirsiniz

şimdi bu ses sistemlerinin sonu yok bütçeyle doğru orantılı gider zaten ama

ben 3 yollu sisteme bi ucundan geçmiş oldum diyelim.

alman markası olan boschmann setini kullandım.

tecrübeli kişiler bile bu markadan böyle bi ses beklemiyorduk dediler..

illaki daha hassas ve profesyonel olsun dersek hertz pioneer veya focal gibi markalarında 3 yollu componentlerı uygulanabilir.

hatta focalin bazı üst seri iki yollu componentleri ile de 3 yollu sistemlerden alınabilecek sese eşdeğer ses alınabiliyormuş.

dediğim gibi tamamen duygusal orantılı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...