Jump to content

Satılık 2012 Model Mazda3 Impressive (vakti geldi ayrılığın)

dülgeroğlu

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Abi hayırlı olsun satanada alanada. Valla  buluşma olsada bir arada olsak gene güzel olurdu :(

Allah razı olsun Oğuzhan kardeşim. Geçen sene siz toplamıştınız milleti, bu sene tembellik yaptınız heralde:)

hayırlı satışlar.

Sağolun..

Geçenlerde ilanlara bakarken Dülger soyadını görünce senin olduğunu anlamıştım .

Abimede araç bakıyorum ama otomatik haricinde kullanamıyor ,

yoksa direk kapat ilanı diyecektim :) .

Tanıdığa gitse benim de içim rahat olacak valla kardeşim. Bugün işten gelirken düşünüyorum, benim kokum sinmiş bu arabaya, nasıl veririm başkasına... İnanmazdım. ama gerçekten de aramızda bağ varmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba 39'a mı bırakıyorsunuz?

Sabahleyin Onur yazmış, bana uysaydı direk ilanı kaldır diyecektim diye. E, dostlar, bu araba benim arkadaş, dedikten sonra, bizim de şu para olacak deme lüksümüz kalmaz. Tanımadığımız adama tuttururuz anca 5'ten aşağı olmaz diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyata bakılırsa ayrılık vaktine epeyi var demektir, keyfini çıkarın.  :egy:

Ben mi sayı saymasını bilmiyorum diye yeniden baktım da, ilgili sitede 2012 model impressive 30 tane var, en ucuz fiyatı da ben yazmışım:( ha bu satılıklar arasında benim guzum ilk 3'e girer, bu konuda da iddialıyım. Buna rağmen fiyatını hala uçuk buluyorsanız eyvallah demekten başka çarem kalmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

;D

Fiyata bakılırsa ayrılık vaktine epeyi var demektir, keyfini çıkarın.  :egy:

Sanırım son 6 aydır hiç malum siteye girmediniz veya araç alma-satma durumunda kalmadınız.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lantis le takas yapalım ben Gülen yüzü unutamıyorum :) .

Onur, olur tabi niye olmasın:) Sonrasında Lantis veya 626 düşüncelerim arasında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ciddi ciddi 39 a bıraktıysanız forumdan arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasınlar bence. Bu fiyat bir daha bulunmaz. Ben 39 diyerek espri yaptığınızı düşünmüştüm ciddi misiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım forumdan birisi alır yabancıya gitmemiş olur, yabancıya giderse de umarım kıymetini bilen birisi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...