Jump to content

Satılık Mazda MPS Logoları

apojitsu

Tavsiye Edilen Mesajlar

03.06.2014 at 15:20, apojitsu :

abarth logosu kalmadı 8)

kaç tane mps logosu vereyim abime?? ;D

Hepusini istiyorum saka maka su xenon isine bi el at dostum ya

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yanıt 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

REKLAMLAR >:D

MPS gibiymişcesine ;D +113 beygir ;D

ön panjurda MPS logosu yamuk duruyo gibi görünmüş ama öyle değil. panjur eğimli durduğundan göz yanılsaması gibi bişey oluyo ;D  logonun sağ tarafı; karşıdan bakınca aşağıda, yukarıdan bakınca yukarıdaymış gibi görünüyo ama öyle değil :D dümdüz duruyo. su terazisiynen ayar çektim 8)

20140621_185847_LLSa325d.jpg

20140621_185910_LLS73688.jpg

20140621_190026_LLSfbadc.jpg

20140621_190139_LLSb6d6a.jpg

20140621_190253_LLS45fbf.jpg

20140621_185742_LLS.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En fiyakalı da arkadaki olmuş. Geç şu eğim varmış ayaklarını bildiğin yamuk yapıştırmışsın ön panjuru  :2funny:

Benim payımı sakla ha, bu aralar taze baba olmanın şerefine çok rahatsız etmiyorum 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.06.2014 at 04:54, ezmocesteri :

En fiyakalı da arkadaki olmuş. Geç şu eğim varmış ayaklarını bildiğin yamuk yapıştırmışsın ön panjuru  :2funny:

Benim payımı sakla ha, bu aralar taze baba olmanın şerefine çok rahatsız etmiyorum 8)

De gethhh dündüz duruyo ön panjurdaki logo 8)

Tee ilk günden ayırdım senin payını :tey:

Zaten koskoca mazda forumundan bi sen istedin. Fiat forumu bile daha çok ilgi gösterdi  :2funny:  >:( >:( hiç fanatik göremedim bu forumu :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.06.2014 at 06:45, apojitsu :

De gethhh dündüz duruyo ön panjurdaki logo 8)

Tee ilk günden ayırdım senin payını :tey:

Zaten koskoca mazda forumundan bi sen istedin. Fiat forumu bile daha çok ilgi gösterdi  :2funny:  >:( >:( hiç fanatik göremedim bu forumu :(

Alırlar illaki de çok aktif değil bu aralar forumdaşlar, acaba neden  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

vay arkadaş, bir arkadaşım fiat araçları için abarth logolu sibop kapağı getirtti ve aynı gün bütün foruma sattı bitirdi. şu güzelim MPS logolarına ise forumda 2 kişi dışında talip çıkmadı ya >:( toptan getirttim ki daha ucuza geliyor, millet fazla para vermesin diye ama yooookk, iyilik yaramadı >:( ben mi yanlış düşünüyorum ama böyle bi logoyu kapış kapış kapışmanız lazım :krrsz: hele ki Türkiye'de bulunamayan bi logo için :krrsz:

>:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.07.2014 at 19:08, ismail1903 :

3.16 ya m3 yazmak gibi bişey oluyor bu o yüzdendir.

Ne alakası var?? Bmw m paket, mercedes amg paket diye 1.6 motor araba çıkarıp üzerine bu logoları koyabiliyolar ona bakarsanız. Hiç kimse arabam 1.4, 1.6 diya arabasına spor paket logosu yapıştırmasın o zaman 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

M paket farklı şey m3 bambaşka birşey. Kimsenin zevkine karışamam sadece arasında iki kat güç farkı olan bir modelin logosunu takmak mantıksız olur dedim. Lantis ve 323 hb dışındaki mazda kullanıcıları öyle şeyleri pek kullanmıyor benim bu yaşa kadar gördüğüm. Arabaları orjinal haliyle seviyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.07.2014 at 19:48, ismail1903 :

M paket farklı şey m3 bambaşka birşey. Kimsenin zevkine karışamam sadece arasında iki kat güç farkı olan bir modelin logosunu takmak mantıksız olur dedim. Lantis ve 323 hb dışındaki mazda kullanıcıları öyle şeyleri pek kullanmıyor benim bu yaşa kadar gördüğüm. Arabaları orjinal haliyle seviyorlar.

Ben m3 diye bir şey dedim mi? M dedim sadece. İşinize geleni seçmişiniz biraz, ki ortalık m paket 3.16'lar ile kaynıyor. Niye c180 başka bir şey amg başka bir şey demediniz acaba?? Günümüzde bu paketler motor gücünü ifade etmiyor artık neredeyse. Makyajı ifade ediyor...

Ayrıca;

Asıl 2002 jenerasyon sonrası mazdaların kullanacağı ve yakışacağı bir logo bu. Logo diyince önden arkaya şekilli şemalli, rengarenk bişiiler gibi düşünüyosunuz galiba eski mazdaları örnek vererek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bmw de m aksesuar paketini temsil edebilir ama mps aksesuar paketini değil motor farkını belirtiyor. ufak tefek makyaj farkları olabilir ama mps güç demek.

Son olarak dediğim gibi kişisel zevklere karışılmaz sadece benim düşüncem mps logonun anlamsız kaçması. 1.5 imprezaya sti logosu gibi birşey. isteyen alıp takabilir önüne duran olmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.07.2014 at 20:15, ismail1903 :

bmw de m aksesuar paketini temsil edebilir ama mps aksesuar paketini değil motor farkını belirtiyor. ufak tefek makyaj farkları olabilir ama mps güç demek.

Son olarak dediğim gibi kişisel zevklere karışılmaz sadece benim düşüncem mps logonun anlamsız kaçması. 1.5 imprezaya sti logosu gibi birşey. isteyen alıp takabilir önüne duran olmaz

E tabi türkiyede ki kısıtlı imkanlarla bunu düşünmeniz normal. Adamlar yurt dışında standart mazdalar için mps body kit satarken biz daha "mps ne ki?" diye düşünüyoruz. Ha illa ki araba mps olacak diye bir şey yok türkiye şartlarında. Maksat havasına hava katmak arabanın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olmayanı varmış gibi göstermek bana çok mantıklı ve etik gelmediği için şahsen tercih etmiyorum böyle şeyler.

zaten arabamdan bi performans da almıyorum:)

hatta şahsi stratejim mps aracım olsa logosunu sökmek yönünde olurdu. ama yine de kimsenin fark edeceğini zannetmiyorum adamlar mazdayı bilmiyor mazda performans serisini nereden bilecek.

almanyada falan kimi m kullanıcıları logoyu söktürürler ama bizde maşallah 316'yı geçtim  magirus minibüse bile  m logisu takan var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...