Jump to content

Satılık Mazda 3 MPS - 65 Bin TL

Belash

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-mps-2.3-motor-286-beygir-157732477/detay/

Detaylar ilanda yazıyor. Fiyat olarak 65 Bin TL yazdım. Biraz pazarlık da edebilirim.

Şirkette personele tahsil edebileceğim B sınıfı baz donanım çok eski olmayan araçlarla (clio, polo, linea vs) takasa da girebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah Veli abi. Allah hakkını verebilene nasip etsin, normal araba gibi kullanabildim sadece, içime dert oldu. İstanbul' da yaşamak vardı bu arabayla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah Veli abi. Allah hakkını verebilene nasip etsin, normal araba gibi kullanabildim sadece, içime dert oldu. İstanbul' da yaşamak vardı bu arabayla...

İşyerinden arkadaş ilgileniyordu bir ara, ne kadar ciddi olduğu, yarın belli olur... Aracın hakkını verebileceğinden kuşkum yok ama, senin hakkın olan spaliyi bulabilir mi O muamma.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk gördüğüm mazda 3 bu araçtı dedim mazda 3 ler güzelmiş meğer gördüğüm mazda 3 en iyileriymiş sahibindende fiyata bakınca anlamıştım  :)

bu arada aracı her gün görüyorum gayet güzel , hayırlı satışlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşyerinden arkadaş ilgileniyordu bir ara, ne kadar ciddi olduğu, yarın belli olur... Aracın hakkını verebileceğinden kuşkum yok ama, senin hakkın olan spaliyi bulabilir mi O muamma.

;)

Kefiliysen yaparız bir şeyler :) senetli sepetli tonla işim var zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ah para ah gözün kör olsun çok istediğim araçlardan birisi :)

Oğuzhan kardeşim Allah daha iyisini de sana nasip eder inşallah. Gerçi senin aracının da aşağı kalır tarafı yok. Emin ol bilgisayarda çıkan 286 beygirin 150 beygirini dahi kullanmadığıma inanıyorum. Böyle de bir durum var; Allah veriyor ama kullanmak nasip olmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah hayırlı müşteriler versin.. 80 bin civarı almıştın heralde sen değil mi?

Değil, biraz daha az bir rakama almıştım. Evo X ile MPS arasında kalıp MPS tercih etmiştim, hey gidi günler :)

Satıldığında üzüleceğim tek araç olacak. İnşallah hakkını verebilecek biriyle, düzgün yolları olan bir şehre satılır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne yakiyor hocam bu :)

:) Bu sorudan nefret ediyorum. Arayan zaten az, hemen hemen herkesin sorduğu ilk soru bu mu olur arkadaş :) Sırf bunu sorup, çok yakmıyormuş aslında bakalım uyarsa ararız diyenlerin sayısını söylesem kimse inanmaz... Çok yakmaması kusurmuş gibi sonradan aramıyorlar da :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Bu sorudan nefret ediyorum. Arayan zaten az, hemen hemen herkesin sorduğu ilk soru bu mu olur arkadaş :) Sırf bunu sorup, çok yakmıyormuş aslında bakalım uyarsa ararız diyenlerin sayısını söylesem kimse inanmaz... Çok yakmaması kusurmuş gibi sonradan aramıyorlar da :)

İşyerinde, gurupta 17 kişiyiz, devir ettiğim gurupta da bi o kadar kişi... Yarın hepsine numaranı veriyorum ve bi kısmına "çok yakar ama bu"  diğerlerine "bu kadar beygir bu arabanın neresinde yalançı" dedirtip telefonu kapattırıyorum...

Kolay gelsin... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belash; ondan soruyorum zaten ;) lan ibine desene gözünüz kör mü? 2.3 turbo 200 küsür beygir. Bu yakmayacak da eben mi yakacak falan :) hayır ne istiyorlar ki; hem uçalım hem de beleşe koltuk.

Harbi ne yakıyo :P:)

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bu alet rx'den daha efektif. Derdim pure güç ise insan da taşımam lazımsa belashın makina iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...