Jump to content

Satılık Mazda 3 MPS - 65 Bin TL

Belash

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eyvallah Veli abi. Allah hakkını verebilene nasip etsin, normal araba gibi kullanabildim sadece, içime dert oldu. İstanbul' da yaşamak vardı bu arabayla...

Kerem öncelikli olarak hayırlı satışlar diliyorum. Alan arkadaşa da şimdiden hayırlı uğurlu olup, kazasız belasız kullanması dileği ile. :nazar: :nazar:

İstanbul konusunda sana katılmıyorum. Trafiğin kilit keşmekeş olduğu. Otopark sıkıntısının had safhada olduğu bir şehirde. Bu otomobille yaşamak çok ama çok zor ve zahmetli. 280 küsür hp gücüne sahip bir otomobil..Ama kullanacak yol yok ki İstanbul'da.

Otomobillerimizde cruise control var, lakin İstanbul'da kullanılamıyor ki. İstanbul'da yaşayan bizler kaçmak isterken. Dışarıdakiler buraya gelmek istiyor....Aman uzak durun derim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kocaeli'den geleli 1 yıl oldu Giresun'a... Koşmaktan o kadar yıpranmışımki oralarda, gelir gelmez 7 kilo aldım  :D

Oralarda hayatın dinlenmeye hakkı yok gibi yaşıyorduk... Herkes öyle İstanbul vs... Abi o kadar rahatımki şimdi... Dostlar başına... 2.0 motor araçla ne işin olacak İstanbul civarı arkadaş... Bisikletle yolculuk yapsan zaten daha hızlısın  :2funny:

1.3 motor üstüne gerek yok şahsen oralarda ...  :krrsz:

Araba sürdüğünü, gezdiğini, yediğini içtiğini anlıyorsun abi buralarda yaaa  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belash; ondan soruyorum zaten ;) lan ibine desene gözünüz kör mü? 2.3 turbo 200 küsür beygir. Bu yakmayacak da eben mi yakacak falan :) hayır ne istiyorlar ki; hem uçalım hem de beleşe koltuk.

Harbi ne yakıyo :P:)

Sorma birader. Haa, o kadar da çok yakmıyormuş diyenlerin bir sonraki sorusu da vergisi kaç para bunun oluyor :) Yıllık vergisi 2500 TL deyince çokmuş yaauuw diyenlerde vardı. İlanı ilk açtığım ve fiyatı dip yazdığım günlerde gün içinde 2-3 gereksiz meraklıya, bildiğin tanıtım elemanı gibi olmuştum. Mazda bayisi bu kadar tanıtmamıştır arabayı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bu alet rx'den daha efektif. Derdim pure güç ise insan da taşımam lazımsa belashın makina iyidir.

Yok kendi aracım da olsa dahi RX-8'in tadı bir başka. O tam bir heyecan makinesi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim arkadaş ciddi değilmiş, sadece sevdalısı imiş... :(

Sağlık olsun abi, sıkıntı yok. Maalesef Türkiye' deyiz, gelir giderimiz belli. Satılmazsa, hanımla Temmuz' da gezintimiz var, Aydın' dan da geçiyoruz Muğla'ya giderken. Madem sevdalısı, denetmek isterim.. Şunun şurasında Mazda sevdalısı kaç kişi varız ki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağlık olsun abi, sıkıntı yok. Maalesef Türkiye' deyiz, gelir giderimiz belli. Satılmazsa, hanımla Temmuz' da gezintimiz var, Aydın' dan da geçiyoruz Muğla'ya giderken. Madem sevdalısı, denetmek isterim.. Şunun şurasında Mazda sevdalısı kaç kişi varız ki :)

Her zaman beklerim... Başım üstünde herkesin yeri mevcut... ;)

Daha önceki aracı Golf GTI idi, servis/sanayi masrafından dolayı sattı, şimdi arabasız kendisi, hatta eşinin akrabaları sizin o taraflardan galiba, ciddiyete binse orta yolu buluruz diyordu...

Hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah Veli abi. Allah hakkını verebilene nasip etsin, normal araba gibi kullanabildim sadece, içime dert oldu. İstanbul' da yaşamak vardı bu arabayla...

Hayrlı satışlar...İnşaallah üzülmeden hakkıyla satarsın...

İstanbul'da 286 beygirin 200 beygirini kullanamamak asıl dert olurdu...  :'( :'( :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

way arkadaş cihaza bak memlekette gördüğü muameleye bak. gerçı millet ne yapsın, devlet baba bi araba alacaksan bi tane de bana alacan diyip bindiriyor vergiyi. 2.0 üzerine devasa vergiler bindiriyor. yakit desen en pahalisi gezegende.

mps ne yapsın!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her zaman beklerim... Başım üstünde herkesin yeri mevcut... ;)

Daha önceki aracı Golf GTI idi, servis/sanayi masrafından dolayı sattı, şimdi arabasız kendisi, hatta eşinin akrabaları sizin o taraflardan galiba, ciddiyete binse orta yolu buluruz diyordu...

Hayırlısı...

Golf GTi kullanmışsa iyi, en azından mukayese etmiş olur. Kısmet, vakit kalırda Muğla Akyaka'ya gidebilirsek kesin uğrarım o halde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayrlı satışlar...İnşaallah üzülmeden hakkıyla satarsın...

İstanbul'da 286 beygirin 200 beygirini kullanamamak asıl dert olurdu...  :'( :'( :'(

Diyarbakır'ın yollarından sonra çevre yolu olan her yere razıyım vallahi. Bir İzmir' de keyfini sürebildim (niyeyse radar yoktu) bir de Konya' da.. Konya'da fena ama, her yerde radar vardı... Ankara' da da yeterince düzgün yol var, Konya yolu mesela... Haricinde bir de Adana'ya gidiş gelişlerde güzel, tam keyfine varıyor insan.

Ama Diyarbakır' da yok işte. Tek bir çevre yoluna da mübarek radar her gün soteleniyor, olan bize oluyor. 3 günde 2 defa 356 TL ceza keser mi insan... Eski bir Doğan SLX parasını cezalara verdim desem, yeridir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...