Jump to content

Mazda BT-50

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni Mazda BT-50, 4x2 turbo ve 4x4 turbo olmak üzere iki farklı versiyon olarak Türkiye'de satışa sunuldu. 33 bg daha fazla güç sunan yeni Mazda BT-50 (143 bg), 64 Nm daha fazla tork üretiyor (330 Nm). Ayrıca, güvenlik paketi geliştirilen araçta immobilizer da bulunuyor. Mazda B2500'e kıyasla yeni BT-50'nin boyu 70 mm, yükleme alanı ise 60 mm daha uzun. 2.5 litrelik 16 subaplı turbodizel motor'a sahip olan Mazda BT-50 5 ileri manuel şanzıman ile pazara sunuldu.BT-50'de de güvenlik donanımını en üst düzeyde tutuluyor. Araç; sürücü ve yolcu hava yastıkları, immobilizer, kapı içi çelik barlar, aktif gergili ön emniyet kemerleri, 3 noktadan bağlantılı arka emniyet kemerleri, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve sıkışmayı önleyen ve tek dokunuşta açılan sürücü camı gibi özelliklere sahip. Mazda BT-50, 37 bin 900 YTL ile 48 bin 900 YTL aralığındaki fiyatları ile pazara sunuldu.

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/otm108-20061218.html

pic01.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

8

• Uygar

10

• Mücahit

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Aracın dışı için Fazla birşey söylemeyeceğim Daha iyi olabilirdi. Tabi bu, bu aracın sevmediğim anlamına gelmez :) Ama aracın içi Gerçekten güzel..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunları alanların %80 ni ticari amaçlı almıyor.binmek için alıyor karizmasıda süper oluyor yeni moda  bunlar

bende isterim ama ben bunla bizim sokağa bile girememki ne taklalar atıyoruz kendi garajımıza girmek için bi bilsen abi :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende isterim ama ben bunla bizim sokağa bile girememki ne taklalar atıyoruz kendi garajımıza girmek için bi bilsen abi :(

buralara gelirsin ne dağa taşa çıkarız bunlarla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

ya sonuna kadar mazdacıyımdır ama ben bu aracı beğenmedim pek ???

arac görünüm olarak zayıf mazd3 ler gibi cezbetmiyor adamı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arac görünüm olarak zayıf mazd3 ler gibi cezbetmiyor adamı

Bülentim, Gollumum, kamyonetin de Mazda 3 kadar cezbedici olmasını mı bekliyordun sen? Kamyonet bu yaw..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülentim, Gollumum, kamyonetin de Mazda 3 kadar cezbedici olmasını mı bekliyordun sen? Kamyonet bu yaw..

kastettiğim tasarımı mazda 3 gibi özenli degil bence ,yani nissan gayet cekici kamyonet olmasına ragmen :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Evet ya mazda3 almadan önce epey bi kedinin ciğere baktığı gibi baktım nissanlara ama yetişemedik...

donanım süper ama fiyatta süper :'(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunu diom bende işte mazda bt de bu çekicilik yok donanımda yok

Bi dahaki modele belki mazdada güzel bişeyler yapar.

bizde cümle forum olarak www.mazdaBT50clubtr.com falan kurarız. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...