Jump to content

Mazda BT-50

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Bi dahaki modele belki mazdada güzel bişeyler yapar.

bizde cümle forum olarak www.mazdaBT50clubtr.com falan kurarız. :D

neden olmasın artık aksesuvar olarakda ön ve arka kromlu demirler vs vs den bahsederiz sürekli :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

8

• Uygar

10

• Mücahit

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Valla bu araba modifiyeye bayaa açık.. Daha önce bahsi geçen 40" jantlar da buna super gider..

Tampon spor görünüyor ama panjur biraz geliştirilmeli veya panjur önüne krom koymalı. Kabin üstüne şöyle 5 li projektör :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden olmasın artık aksesuvar olarakda ön ve arka kromlu demirler vs vs den bahsederiz sürekli :tey:

Volkan yazar, abi e-bay den çekme demiri+vinç getirtiyorum diye... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öne bi vinç taktırdım abi ;)

Tavan üstünede, 2si büyük, 2si küçük, 4 tane projektör taktırdım.

Hemen bizden tabii fotoları görelim lafları falan... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tavan üstünede, 2si büyük, 2si küçük, 4 tane projektör taktırdım.

Hemen bizden tabii fotoları görelim lafları falan... :D

abi tavan üstü xenon buldum e-baydan :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu japonlar gene birbirini kopya etmeye başladı.. Bence içten olmasa da dıştan Toyota Hilux'a çok benzemiş ..

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca Mazda BT-50 ile Ford Ranger aynı fabrikada aynı bantta üretiliyormuş. Sadece markaları ve bir kaç detayı (far, ızgara vs.) farklı..

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ayrıca Mazda BT-50 ile Ford Ranger aynı fabrikada aynı bantta üretiliyormuş. Sadece markaları ve bir kaç detayı (far, ızgara vs.) farklı..

malesef 2 side şekil fukarası ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunu diom bende işte mazda bt de bu çekicilik yok donanımda yok

aşkolsun...aslında bt-50 ler 143 beygir..üstelik 16 v ...çift egzantirikli motor var.turbo intercooler.. :clap: .binek gibi yani...çok güçlü..çift hava yastığı -abs-klima v.s. görüntü de hiç fena değil aslında... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aşkolsun...aslında bt-50 ler 143 beygir..üstelik 16 v ...çift egzantirikli motor var.turbo intercooler.. :clap: .binek gibi yani...çok güçlü..çift hava yastığı -abs-klima v.s. görüntü de hiç fena değil aslında... ;)

Özdencim, sen işin içinde olduğun için sana öyle geliyordur. :fiuw:

Biraz subjektif gördüm seni. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Özdencim, sen işin içinde olduğun için sana öyle geliyordur. :fiuw:

Biraz subjektif gördüm seni. ;D

biraz banada öyle geldi biz mesela nissanla yan yana koyunca senin gibi bakamıorus :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet nissan başka burda var bitane adam yapmış modifiyeyi gözümü alamıyorum 4x4 siyah  vede satlık 33000 ytl diyor 2004 model full donanımlı  birgün şeytana uyacağım ama ne zaman :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arabaların 4x4  leri iyide,4x2 ler boşken bayır yukarı sorun çıkartabiliyor.Arabanın arkası hafif olduğuzaman patinaja kalıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet nissan başka burda var bitane adam yapmış modifiyeyi gözümü alamıyorum 4x4 siyah   vede satlık 33000 ytl diyor 2004 model full donanımlı  birgün şeytana uyacağım ama ne zaman :)

valla o şeytan banada fısıldadı epey ama uymadım :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin oralarda bilmiyorum nasıl olur ama burda arazi yapısı itibari ile helede benim çalıştığım yerde bitirim bir araç ama mazdamdan vaz geçemiyorum galeride adam satsada kurtulsam şu iskenceden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin oralarda bilmiyorum nasıl olur ama burda arazi yapısı itibari ile helede benim çalıştığım yerde bitirim bir araç ama mazdamdan vaz geçemiyorum galeride adam satsada kurtulsam şu iskenceden

Abi 33 lira demişinde herhalde navara değil di mi o?(bi eski kasa yani)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...