Jump to content

Mazda BT-50

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

8

• Uygar

10

• Mücahit

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arkadaslar bugun bt-50 kullandım 2008  arkadasın babasının aracı kullanırken o kadar zevk verıokı ınsana tarıf edemem yuksek araç sankı yollar benım  :D  acaba dıorum mazda6 yerıne sıfır bı bt-50 mı alsam ? ama nerde kullanıcam  nereye sokucam garaja da girmes :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

arkadaslar bugun bt-50 kullandım 2008  arkadasın babasının aracı kullanırken o kadar zevk verıokı ınsana tarıf edemem yuksek araç sankı yollar benım  :D   acaba dıorum mazda6 yerıne sıfır bı bt-50 mı alsam ? ama nerde kullanıcam  nereye sokucam garaja da girmes :D

yüksek araç diyince , hsonu izmire gidip gelene dek akla karayı seçtim yan yatıp devrilecek gibi geldi minibüs ,alışmışız guzuda yola değdirerek gitmeye, konfor donanım nasıl araçta
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet büyük araçları kullanmaj daha zevkli :D geçenlerde Vito sürmüştüm.. çok keyifli, insana güven veriyor :) Bizim eniştede Ducato var.. ufak araba sürmekten daha kolay diyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi mazda 626 var bende bıldıgınız gıbı degıstık bugunluk ole 150  200 km yaptım bt-50 ile alıstım arabaya :D vermıcektım nerdeyse aksam arabayı çocuga konfor bakımından gusel açtım klimayı gezdım 150 200 km :D  fazlada yakmıor 65 lık mazot attıgım halde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

bende b2500 4*4 ıcın mazda3 umu feda ettım :'(ustelık sarıydı ve hafıf oynamıstım acayıp te karızması vardı.muglada tekti.b2500  ılk aldıgım gun yokustakı tırmanısını gordum. o benzınlı 2000 motorları aglattım :D bıde bt50 yı denemek ısterım.cıft kabınlerın ıcınde en rahatı bence mazda.bundan sonrakı arabamda rx8 olacak. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ah bi Navaramız olsa değilmi Mücahit abi :D Ama istanbula gelmiyo o arabalar :D trafiğiydi rampasıydı.. ağır arabalara eziyet istanbul ama belediye otobüslerini kullananları düşününce geri vazgeçiyor insan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

merhabalar bende b2500 var bt 50 yi hiç kullanmadım ama gerçekten güzel bence ve bir yerde ışıklarda kalkışına şahit oldum tek kelimeyle süperdi  resmen uzadı diyebilirim:)...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...