Jump to content

Samsun'da Mazda Servisi Önerisi

kuzey55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

samsundayım kendi imkanlarımla erbeylermazda servisi öğrendim ancak samsunda yaşayan arkadaşlar araçlarının periyodik ve ağır bakımlarını yaptırdıkları memnun oldukları yerleri söylerlerse faydalanmak isterim. teşekkürler. aracım 90 bine yalaşıyor 76 binde almıştım ön fren balataları değiştim hava flitresini temizledim. lpg li olduğundan lpg flitresi değiştirdim. yağını değiştim ama genel sağlam bi kontrol yaptırmak istiyorum içim rahat etmiyor. arabayı aldığımdan sonra performansta düşüş var gibi. en ince ayrıntısına kadar sağlamından kontrol edicek bir yer arıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kirazlıkda kosiflere yakın bir yerde kardeşler otiomotiv yeni açıldı, garantili hizmet de veriyormuş. Erbeyleri ben de duymuştum, memnunsan devam edebilirsin. Servis mi yoksa tamirci mi? parça buabiliyorlar mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok kardeşim daha önce hiç bakım yaptırmadım yukarda saydıklarımı normal tanıdık bi ustaya yaptırdım örnek sanayide. ona sordum sağlam bi servis biliyormusun mazdadan anlayan diye. yorum yapmadı.. erbeylere bi fiyat almak için gittim. adam öyle bi konuştuki kafadan pahalı yapacağı belli.. her usta yaptığı işi över muhakkak ama biz öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diyip sonuna da fiyatda böyle oluyoru ekliyorsa, benim sözlüğümde bu pek anlamlı gelmiyor. önümüzdeki ay tam bi checkup yaptırıcam kuzuma bakalım kardeşlerede gideriz. işim gereği her gün en az 200 farklı insanla muhattap oluyorum. memnun kalacağım yerden önce pozitif bir elektrik almalıyım. belki saçma düşünüyorum ama benim için böyle. müşterisine güler yüz göstermeyen mütevazi davranmayan insan.. işini düzgün yapmaz.. tabi bu bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Bafra'dayım, burda 90 lı yıllarda servislik yapan bir ustam var 2002 den beri ona gidiyorum, fiyatı makul işçilik temiz gereksiz fiyat ve parça değişimi yok biraz ağır çalışır ama hiç bir şeyi atlamaz. Tek sorun elektronik arızalardan çok anlamaz kendisi de söyler. Kardeşlere de uğrar tanışırız.Bana mesaj atmışlardı  bu forma onları ben tavsiye ettim. Geçen ay ABS beni yandı epey dolaştım kosifler, çamlıbel vs. sonunda kirazlıkta bektaşlarda çözüldü sorun. Bu konuda yeni gelişmelerden beni de haberdar edersen sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Bafra'dayım, burda 90 lı yıllarda servislik yapan bir ustam var 2002 den beri ona gidiyorum, fiyatı makul işçilik temiz gereksiz fiyat ve parça değişimi yok biraz ağır çalışır ama hiç bir şeyi atlamaz. Tek sorun elektronik arızalardan çok anlamaz kendisi de söyler. Kardeşlere de uğrar tanışırız.Bana mesaj atmışlardı  bu forma onları ben tavsiye ettim. Geçen ay ABS beni yandı epey dolaştım kosifler, çamlıbel vs. sonunda kirazlıkta bektaşlarda çözüldü sorun. Bu konuda yeni gelişmelerden beni de haberdar edersen sevinirim.

şu an elektronik bi sıkıntım yok çok şükür ama ilk mesajda dedim ya. 76 binde aldım arabayı 87 oldu aldığım adamın ne yaptırdığını bilmiyorum. ben bi yağ değiştim lpg flitresi değiştim hepsi o. iyi bi checkup lazım. neresinde ne varsa tam takım olsun istiyorum o nedenle mazdada nanlayan bir servis tercihim olcak. erbeylere karşı bi önyargım var ama adamlar tüm japon arabalarının servisini yapıyor nissandan toyotaya mitsuya felan. açıkçası önünden 4-5 kere gittim ne zaman gitsem içerde 2 araba bakımda oluyor. içimden demekki adamlar işlerini düzgün yapıyor diye geçmedi değil ama o ilk konuşmamızdaki tavır pek hoşuma gitmedi.. bakalım pahalıda olsa gözümü karartıp oraya gitme ihtimalim yükseliyor şimdilik. bir kere gideriz memnun kalırsak ne aaala kalmazsak da başka mekan bakarız hiç olmadı ankaraya senede 3-4 kere gidiyorum orda yaptırırm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben de Çarşamba da oturuyorum aracımı en son Erbeyler de komple bakımdan geçirdim Vedat Bey(patron) ve ekibi gördüğüm kadarı ile konuya hakim ve bilgili bir servis.Özellikle Vedat Bey aracı teslim alırken ve teslim ederken araç sahibi ile test sürüşüne çıkıyor ve aracı öyle teslim ediyor.Yanlız bakım yada onarıma gitmeden evvel randevu almanızı öneririm çünkü iş yoğunlukları fazla,randevu ile giderseniz orada boşuna beklemezsiniz......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

samsundayım kendi imkanlarımla erbeylermazda servisi öğrendim ancak samsunda yaşayan arkadaşlar araçlarınzatenriyodik ve ağır bakımlarını yaptırdıkları memnun oldukları yerleri söylerlerse faydalanmak isterim. teşekkürler. aracım 90 bine yalaşıyor 76 binde almıştım ön fren balataları değiştim hava flitresini temizledim. lpg li olduğundan lpg flitresi değiştirdim. yağını değiştim ama genel sağlam bi kontrol yaptırmak istiyorum içim rahat etmiyor. arabayı aldığımdan sonra performansta düşüş var gibi. en ince ayrıntısına kadar sağlamından kontrol edicek bir yer arıyorum.

Merhaba samsunda yetkili servis olmaması sıkıntı ancak Erbeyler de titiz Vedat bey var baya ilgili pahali olabilir ancak başka bir ttamirciye gitmeye de cekiniyor insan nasil sorunlariniz var bilmiyorum ancak benim ikinci mazdam yağdan bbaşka bisey değiştirmedik daha araciniz tupliyse çekişte ddüşüş olması normal.

Samsunda check-up ya da computest yaptiracak bi yer yok özel servisler de çok para istiyor Ankara İstanbul da daha yaygın ve ucuz yolunuz düşerse computest yaptirin herseyi cikiyor zaten.  kazasiz günler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar aracimi 120000 de aldım su anda 125000 binde de aldığımda aracın sahibi bütün bakimlarini yaptırdığını söyledi su anda aracta her hangibi bir sıķınti yok ama iyi bir ustsya baktirmak istuyorum samsunda servis yok burada bulunan arkadaşlar nerede yaptiriyo balıklarını  tavsiye edeceğiniz bir yer varmı 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Serkan55 :

Merhaba arkadaşlar aracimi 120000 de aldım su anda 125000 binde de aldığımda aracın sahibi bütün bakimlarini yaptırdığını söyledi su anda aracta her hangibi bir sıķınti yok ama iyi bir ustsya baktirmak istuyorum samsunda servis yok burada bulunan arkadaşlar nerede yaptiriyo balıklarını  tavsiye edeceğiniz bir yer varmı 

Yukarıdaki mesajları incelerseniz, usta tavsiyelerini göreceksiniz. Umarım yardımcı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...