Jump to content

İzmir'de Boya Ustası

altaylim1914
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Inci beyazı Yada seke beyazı olabilir ama oncelikle usta bulmam lazım mazdalari iyi tanıyan malum çıtaları sokerken kırdımi bi ton masraf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Yeni başlık açmak istemedim  kirlilik olmasın diye.. Konuyu hortlatıcam  ama cevap veren olmamış izmirde tavsiye edebileceğiz kaporta boya ustası varmı ? arkadaşlar ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşa özelden msj yazdım ama, sanırım bayağıdır aktif değil. Dönüş yapmadı . Evet arkadaşlar İzmir de hiç kaporta boyacıya işi düşen olmadımı ?  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

herkese selamlar ,izmir de iyi bir boya ve kaportacı aynı zamanda uygun fiyatlı bir yer  tavsiye edebilecek arkadaşlar varmı komple olucak ,şimdiden teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, 626metin :

herkese selamlar ,izmir de iyi bir boya ve kaportacı aynı zamanda uygun fiyatlı bir yer  tavsiye edebilecek arkadaşlar varmı komple olucak ,şimdiden teşekkürler 

Konunuz forumdaki mevcut başlığın altında birleştirilmiştir. Buradan devam edebiliriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba boyacı yok ama kaportacı Hamdi usta var 3. sanayide dereboyun da 10 numara işçilik yapar fiyat çok ucuz olmaz ama işçilik mükemmel çıkar .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar. Ben Çiğli'de atasanayinde ön kaput boyattım ve kaputta küçük bir düzeltme yaptılar.200 lira vermiştim yakın zamanda. diğer fiyat  verenlerden daha uygun yaptılar  ve arabamın rengi zor olmasına rağmen güzel işçilik çıkarmışlerdı.kartını bulduğum zaman size @626metin dönüş yapacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...