Jump to content

Satılık 2010 Mazda3 Sedan Temiz ve Masrafsız

ilhankocak91

Tavsiye Edilen Mesajlar

aciliyetten dolayı fiyatı iyice düşürdüm :(  forum üyelerine özel 40.000 tl bırakıcam arkadaşlar bilginize  ilgilenen varsa kaçırmasın zor buluncak bi araba 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantlarımı satmaktan vazgeçtim arkadaşlar doğal olarak da fiyat daha cazip hale geldi ilgilenen varsa  henüz kapora almadım pazarlık yaptığımız adamdan forum ailesinden birine verelim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cokk-acilll-temiz-ve-masrafsiz-0-dan-farksiz-mazda3-169161453/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan, aracın touring mi yoksa impressive mi önce onu netleştirmen gerek, sanırım ilanı hatalı vermişsin; ilanın impressive kategorisinde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan, aracın touring mi yoksa impressive mi önce onu netleştirmen gerek, sanırım ilanı hatalı vermişsin; ilanın impressive kategorisinde...

aa cidden öyle abi.  Alıcı gözle bakmayınca hiç fark edememişim.Almaya niyetlenen arkadaşların umarım haberi vardır hocam sonra araç başına gelince sıkıntı çıkmasın. İlanı düzeltin bence...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet yanlış yere açtım ilanı biraz geç farkettim aslında fabrika çıkış hali için açmıştım  o yüzden iptal edemiyorum  iki yerden de arıyorlar ama ekledim touring olduğunu.Telde uyarıyorum zaten görüştüğüm kişileri yanlışlık olmasın diye farkındayım teşekkür ederim uyarı için.Bu arada aracım touring

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Aracım  en az benim kadar ilgilenecek, gözü gibi bakacak,  değerini anlayan yeni sahibine kavuşmuştur :)  Bilginize sunarım.Herkese hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...