Jump to content

Satılık Skoda Favorit 1.3 lx

emytoget

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-favorit-lx-93-model-lpg-muayeneli-sahibinden-169262424/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Böyle araba görmedim çok az yakıyor ama gitmiyor:-) garip bişey. Arabada bir gaz pedalı var sanarsınız debriyaj hem sert hemde bas bas bitmiyor:-) tatlı bişey işte sahibi benim arayan soran varsa bu tarz araba tavsiye ediniz. Piyasası epeyi yüksek bende şaşırdım. Diğer ilanlardan biraz ucuz tuttum.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=169262424

Böyle araba görmedim çok az yakıyor ama gitmiyor:-) garip bişey. Arabada bir gaz pedalı var sanarsınız debriyaj hem sert hemde bas bas bitmiyor:-) tatlı bişey işte sahibi benim arayan soran varsa bu tarz araba tavsiye ediniz. Piyasası epeyi yüksek bende şaşırdım. Diğer ilanlardan biraz ucuz tuttum.

EMY & MZD

Murat hocam öncelikle hayırlı satışlar. Konu başlığının adına satılık diye ekle istersen, birde link yanlış sanırım; linke tıklayınca bende malum sitenin ana sayfası çıktı. Linkteki ilan numarasını girerek ilanı buldum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat hocam öncelikle hayırlı satışlar. Konu başlığının adına satılık diye ekle istersen, birde link yanlış sanırım; linke tıklayınca bende malum sitenin ana sayfası çıktı. Linkteki ilan numarasını girerek ilanı buldum :)

teşekkürler hakan telefondan yaptıydım o yüzden öle oldu galiba bilgisayardan girince düzeltirim:-)

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi denedim başlığı düzeltmeyi bulamadım. Linke ben tıkladım giriyor bilgisayardan başına www koymak lazm galiba.

EMY & MZD

Moderatörlere pm atarak ekletebilirsin. Evet başına www ekleyine oluyor sanırım, senin linkte mobil için link var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...