Jump to content

Satılık Mazda 323 HB

yufuli

Tavsiye Edilen Mesajlar

10169359_622861944462684_7052073926566317031_n.jpg

Aracım 1994 model 90 hp 16 valf olup 199000 km de komple alt düzen bakımı ve motor yapılmıştır.

Bakımda yapılan işlemler hatırladığımım fiyatları ile beraber;

Motor yatakları, piston segmanları, sübaplar, baskı balata, triger seti, buji ve kabloları, hava-yağ-benzin filtreleri değişimi, şanzıman-motor yağ- antifriz  vs. TOPLAMDA 1600 TL HARCANMIŞTIR.

Alt düzende,

4 amortisör, 4 helezon yay, 4 amortisör takozu, aks kafaları, rot başları, arka viraj denge kolları, ön arka takım fren balataları, komple orijinal sıfır egzoz,  TOPLAMDA İŞÇİLİK DAHİL 1800 TL HARCANMIŞTIR.

Karbüratör komple bakımı için 200 TL

Kalorifer peteği sıfır petek değişimi işçilik dahil 300 TL

4 adet sıfır michelin lastik 700 TL (GARANTİSİ DEVAM ETMEKTE.)

Bütün bu masrafları arabaya binecek olmam nedeniyle yaptım ve arabamdan performans olarak çok memnunum. Fakat malum ekonomik durumlarım nedeniyle aracımı satmak zorunda kaldım. Nedeniyse Çalıştığım kurum özelleşmesi ve bu yönde mağdur edilmem.

Şunu açık ve net söyleyebilirim, Arabayı alacak olan arkadaş sadece kontağa basıp senelerce sorunsuz keyifini çıkaracak. Mazdayı bilen bilir zaten.

Çalışmayan hiçbir aksamı yoktur ve yedek anahtarı mevcuttur. 200 TL değerinde Orijinal digicom malı pioneer CD-USB-AUX MP3 çalar mevcuttur.

Ayrıca yaklaşık bir hafta evvel arabaya 1300 tl masraf daha yaparak, yağ basıncına göre kendini ayarlayan orijinal otomatik subap ayarlı silindir kapağı ve orijinal GMP japon devirdaim ve termostat taktırdım. Komple orijinal conta takımıyla beraber 1300 tl masraf yapılmıştır.

Borcum olmasa kesinlikle satmayacağımdan emin olabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar olsun.

Gerçekten iyi masraf yapmışsınız. Inşallah değerini bilen biri çıkar.

Mobilden gönderildi

Teşekkürler arkadaşım. Paranın pula döndüğü şu zamanda neyin hayrını görebiliyoruz ki. Mecburiyetler hep canımı sıkmıştır... :(

Hükümetin özelleştirme politikalarının bir mağduru da benim işte... Sıkıntıdan satmak zorundayım. Ki lanet olsun bu duruma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Arabayı alan şanslı olacak her şey elden geçmiş, üzülme arabanın biri gider diğeri gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Arabayı alan şanslı olacak her şey elden geçmiş, üzülme arabanın biri gider diğeri gelir.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...