Jump to content

Maalesef Mazda3'üm Pert Oldu...

belfort
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• olgunnn

4

• aday

2

• ezmocesteri

3

• belfort

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

allah sağlık sıhhat versn dostum.bi mazda gider daha güzeli gelir.inşallah.tekrar geçmiş olsun ve şükür sana bişey olmamış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlısı olsun İnşallah, iyi gidiyor...  :dua:

Arkadaşlar son gelişme şöyle:45.000 TL verildi kabul etmedim ,itiraz dilekçesi verdim,beklemedeyim.....

Kako şirketinin belirlediği piyasa rahiç bedeline itiraz etme hakkının olduğunu unutma abi, abuk sabuk bir rakamla karşılaşabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar kaskom tarafından bugün 52.000 tl ödeme yapılacağı bildirildi,bende kabul ettim.Hayırlısı olur inşallah....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kaskom tarafından bugün 52.000 tl ödeme yapılacağı bildirildi,bende kabul ettim.Hayırlısı olur inşallah....

Adınıza sevindim hocam. İnşallah bu tip bir kaza yaşanmaz hayatınızda... Geçmiş olsun.  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah daha beterinden korusun cümlemizi. inşaallah bir daha kaza yaşamazsınız. Umarım kaskonun ödediği bedel sizi zarara uğratmadan ihtiyacınızı görür. Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrardan gecmis olsun Allah hicbirimize yasatmasin insallah.Gozden kacirdim mi bilmiyorum ama hangi kasko firmasi  bu.  45 binden 52 e iyi cikmislar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın fiyatı ne kadar gözüküyordu kaskoda?

Geçenlerde bizim bir arkadaş da jetta ile kaza yapıp takla attı, arabası perte çıktı. Aracı 56bine almıştı arkadaş ama kasko bedeli 48bin tl gözüküyordu. Arkadaşıma toplamda 49 bin tl para verdiler hastane masrafları ve çekici bedelini de dahil etmişler o yüzden bin tl fazla vermişler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...