Jump to content

Mazda 626 Ön Konsol Saati

emoksis
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar.98 626 aldım. aracımda saate ihtiyacım var. biraz araştırdım bazı modellerde ön konsolda saat olduğunu gördüm amabenimkinde yok. biraz araştrdım bulamadım. bunu nereden yaptırabilirim acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet bazı modellerde saat yok bazı modellerde saatle aynı şekilde ama o ekranda yol bilgisayarı da var. Servisten yada buradan bilen birinden elektrik tesisatıyla ilgili bilgi alın. Saat olmamasına rağmen konsolun içinde tesisatı varmı die öğrenin. Var ise cıkmacılardan bulursunuz

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Benim 91 model saat var ve çok iyi çalışıyor :)

Benimde 91 model saat var ama çalışmıyor.. kontağı ilk cevirdigimde saat ekrani yanip sönüyor  Tamiri varmidir acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimde 91 model saat var ama çalışmıyor.. kontağı ilk cevirdigimde saat ekrani yanip sönüyor  Tamiri varmidir acaba

Düzelebilir. Eskiden benim 91 626da da çalışmaz olmuştu söktüm temizledim çalıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düzelebilir. Eskiden benim 91 626da da çalışmaz olmuştu söktüm temizledim çalıştı.

Bende söküp baktım temizledim çalışmamisti söküp elektronikciye gotursem yapilabilir mi acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir 626 klasiği. Daha önce forumda çok konuşuldu bu konu. %90 zamanla kullanılan lehim tipinden dolayı oksitlenme oluşuyor yahut devredeki kapasitele/dirençlerde muhtemel bir problem oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir 626 klasiği. Daha önce forumda çok konuşuldu bu konu. %90 zamanla kullanılan lehim tipinden dolayı oksitlenme oluşuyor yahut devredeki kapasitele/dirençlerde muhtemel bir problem oluyor

Bu saati söküp bir elektronikciye gotursem yapilabilir sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu saati söküp bir elektronikciye gotursem yapilabilir sanırım

Yapar bence. Kaça yapar öncesinde sorda abi cok isterse yaptırma biyerden cıkmasını denk getiritsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...