Jump to content

2005 Siyah Mazda6 ve 2004 Gri Dizel Opel Corsa Satılıktır

kabus

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Merhaba;

2005 model Mazda 6 m ve 2004 model dizel Opel Corsa m satılıktır.

Mazda 6; full olup, siyah renkte, otomatik vites, 178.000 km de, yağlama sistemli KitMTM marka LPG kiti takılıdır (Antalya da işinin ehli, genelde Mazda lara LPG takan ve yetkili servisinde tercihi olan Protek otogaz galip usta tarafından takılmıştır). Yıpranmış bir araç değildir. Lastikler Michelin Primacy 3 marka ve daha 3 bin km önce takılmıştır. Araç ben de ve benden önceki sahibinde bakımlarının tümü Antalya Mepaz Yetkili Servisinde yapılmıştır. Gerektiğinde arabamla ilgili tüm bilgiler oradan alınabilir.

Opel Corsa; full olup, 1.3 CDTİ Cosmo, gri renkte, manuel vites, 129.000 km dedir. Lastikleri daha 10 bin km önce takıldı.

Arabalarımın satılması ile ilgili yeni karar vermemden dolayı şimdilik herhangi bir site veya link veremiyorum. Fiyat konusunda da buradan yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. O yüzden özel mesaj gönderirseniz size dönerim. Teşekkür ederim..  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat konusunda da buradan yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. O yüzden özel mesaj gönderirseniz size dönerim. Teşekkür ederim..  :)

Siz yine de fiyatlarını buraya yazın, ilan linksiz veya fiyatsız satılık araç konuları forumdan kaldırılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bu sabah Mazda 6'mı satmış bulunmaktayım. İlgilenen, soran, buradan mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim (Diyeceğim ama tek bir kişi bile ilgilenmedi :) )

Opel Corsa hala duruyor ve fiyatını da düşürdüm. İlgili link aşağıdadır. Şimdiden teşekkür ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2004-model-temiz-orjinal-opel-corsa-1.3-cdti-cosmo-170393477/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...