Jump to content

Honda 1.5 ex 1993 Model Almayı Düşünüyorum, Fikirleriniz?

edo061
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 323'ümü sattım. Honda 1.5 ex hb 3 kapılı karbüratörlü klimasız araç baktım almayı düşünüyorum bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 kapı arabayı satıp tek kapı araba asla almam ( ilerde zengin olursam düşünürüm belki)

Tercih meselesi, zevkler tartışılmaz...

Honda'nın tek kapı arabası piyasada gidiyor, temiz bakımlı kupon denebilecek bir araç varsa alabilirsiniz

Japon arabaları sağlam, 93 model bir arabada da km pek aranmaz ama yinede temizi bulmaya çalışın sonuçta 20 yıllık bir araç. Bakımsız olursa adam etmesi zor olabilir.

Hayırlı nasipler....

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam motoru iyi değilse yada bir kaç sene sonunda motor isterse, motor parçaları bulunabiliyorsa kesin al. ama 10 liranın üzerinde ise ben 93 model hondaya para vermem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim. Zaman bulunca resimleri çekip koyarım.Bu arada uzun süreli sürmeyi düşünmüyorum. Mazdaya tekrar döneceğim mutlaka.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

fotodan yorum yapmak zor heleki bu yaş model yıllları için ama satıldığı yer zaten uzak durun diyor. o teybi oraya öyle tutturan bakımda başarılı olamaz zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, hasanhybetli :

Konuyu hortlakmak gibi olmasın ama aynı durum şuan bende var. Forumda halen aktifsen bu aracıda incelermisin @edo061 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-demir-autodan-otomatik-vites-honda-civic-581599755/detay

Sanıyorum siz zaten aracı almışsınız, ya da kapora yatırmışsınız. "Aracımız genç kardeşimiz Hasan'a hayırlı olsun" yazıyor zira ilan başlığında. O genç Hasan siz olsanız gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...