Jump to content

Satılık Mazda Temalı Sony Akıllı Telefon :)

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hakkari'de zor şartlarda beni mazdaclubtr ayrı bırakmayan telefonumu artık emekliye ayırmayı yada işine yarayacak birine satmayı düşünüyorum.

Başlık açmayacaktım ama forumdaş birinin ihtiyacı varsa uygun fiyata yollayabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-hizli-satilsin-diye-bu-fiyat-sk-17i-beyaz-videolu-157970181/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar diliyorum. :) Yeni telefon olarak bir model belirledin mi kafanda.

Sağol İlhan abi. General Mobile olabilir. Samsung'a eşdeğer modelleri neredeyse yarı fiyatına...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol İlhan abi. General Mobile olabilir. Samsung'a eşdeğer modelleri neredeyse yarı fiyatına...

General Mobile'nin 2 modeli var. Discovery ve bir de Elite modeli var. Elite modeline çok bulaşma derim. Çevrem de Discovery modelini alıp, memnun kalan çok. En güzel örneği kayınçom. Discovery telefonu vardı. Su dolu vileda kovasına düşürüyor. Tabi telefon pert bu durumda. Hiç ağlanıp, sızlanıp hayıflanmıyor. Her işte vardır bir hayır diyerek, 1500-2000 Liralık Samsung-Sony vs.telefonunun olmadığına şükrediyor. :D gidip aynı telefonu tekrar satın alıyor. :) 700-800 Lira bütçe ayırdıysan Htc Desire serisini de bir incele, araştır derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

General Mobile'nin 2 modeli var. Discovery ve bir de Elite modeli var. Elite modeline çok bulaşma derim. Çevrem de Discovery modelini alıp, memnun kalan çok. En güzel örneği kayınçom. Discovery telefonu vardır. Su dolu vileda kovasına düşürüyor. Tabi telefon pert bu durumda. Hiç ağlanıp, sızlanıp hayıflanmıyor. Her işte vardır bir hayır diyerek, 1500-2000 Liralık Samsung-Sony vs.telefonun olmadığına şükrediyor. :D gidip aynı telefonu tekrar satın alıyor. :) 700-800 Lira bütçe ayırdıysan Htc Desire serisini de bir incele, araştır derim.

Abi bende zaten o modelleri favorime almıştım :) Yanlış hatırlamıyorsam sende General Mobile'in bir modelini aldın yakın zamanda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bende zaten o modelleri favorime almıştım :) Yanlış hatırlamıyorsam sende General Mobile'in bir modelini aldın yakın zamanda...

Ben Lg G2 aldım. Ben aldıktan sonra fiyatı biraz daha düştü. Telefon beklentimin üzerinde çıktı. 1,5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatına göre performansı oldukça tatmin edici.

Düzeltme: G3=G2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Lg G3 aldım. Ben aldıktan sonra fiyatı biraz daha düştü. Telefon beklentimin üzerinde çıktı. 1,5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatına göre performansı oldukça tatmin edici.

Güzel modelmiş abi, ben G2'nin üstüne LG model çıkarmadı diye biliyordum. 1000 TL'nin üzerine çıkmak istemiyorum, oruçlu kafayla inşallah bir delilik yapıp İphone 5S falan almam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel modelmiş abi, ben G2'nin üstüne LG model çıkarmadı diye biliyordum. 1000 TL'nin üzerine çıkmak istemiyorum, oruçlu kafayla inşallah bir delilik yapıp İphone 5S falan almam  :D

Önce kendine bir fiyat aralığı belirle. Ve asla bu iki fiyat aralığından sapma. Ben kendime maksimum 1300-1500 lira arası fiyat belirlemiştim. Lg G3 çıkınca G3 fiyatları düştü. Hepsiburada.com'dan 1399.-Liraya sipariş vermiştim. 100.-Lirada World karta puan verdi.

İphone 5S gelince....4 Yıllık İphone kullanıcısıyım. Iphone güzel ve sorunsuz telefon..Lakin o parayı o telefona sakın verme derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temiz kullanılmış 4S alayım diyorum, malum sitede temiz sıfır ayarında olanlar var ama performasına güvenemiyorum İlhan abi

Varsa kullanıcısı yorum alabilirmiyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün ekranı ufacık bir ezilme sonucu kırılan telefonum. GM Discovery... 185 tl masraf...

Telefoncu ; peynir ekmek gibi ekran değiştiriyorum dedi  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

GM Discovery´yi 2 aydır kullanıyorum. Performansından gayet memnunum. Şu ana kadar 10 kere düşürdüm telefonu, hala çalışıyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

GM Discovery´yi 2 aydır kullanıyorum. Performansından gayet memnunum. Şu ana kadar 10 kere düşürdüm telefonu, hala çalışıyor. :)

Satılık mı hocam? Takas olurmu? Değişen varmı ? :D

GM Discovery'de karar kıldım şuan...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Discovery candır ya. ne pahalı nede dandik bişey. gerçekten parasını  fazlasıyla hakediyo. whatsapp internet camera cart curt kullanıyım diyosan daha fazla para vermek bence israf olur.

abinin ekranı kırılmıs 185 dedi. arkadas galaxy s4 aldı kırıldı ekranı 485 lira verdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erkan için 185 TL çok değil. Iphone ve S4 gibi telefonlarin ekranları; telefonun yarı fiyatına değişiyor.

Discovery fazlasıyla işimi görecegini düşünüyorum...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen oyle hem kaliteli hem ucuz hemde bi sıkıntı çıkınca hemen ucuza halledebiliyosun. o zaman abi sana şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan demek istiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi senin telefon G2 değil mi?

Hakan hayırlı satışlar.

Sağol Bülent abi, senin tavsiyelerinide alayım bir Sonyci olarak :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...