Jump to content

Satılık Mazda Temalı Sony Akıllı Telefon :)

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

GM Discovery hassas ekran haricinde sıkıntı değil. Performans gayet iyi. Kullanımdan memnunun fakat ekran gitti işte. Bakalım değişecek bugün. Samsung Eslerle meslerle aynı özelliklere sahip ama uygun fiyatlı.  :tey: Dikkat edin şu galaksi esleri falal kullananlara, bilmedikleri bir sürü özelliği var. Slowmotion özelliğini kim kullanıyor o kameranın mesela  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SAR değeri de oldukça makul 0,832 W/kg

SAR değeri çok önemli,  bilgilendirdigin için teşekkürler Burak abi...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu EsEyAr değeri nedir hocam?

Cihazın yaydığı Radyoaktif güç değeri diye biliyorum. 1.0'ın üstünde olmamasını tavsiye ediyor bilim adamları...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Telefonların vücuda yaydığı radyasyon değeri . Watt  / Kilogram olarak hesaplanır

Avrupa'da izin verilen değer 2.0 W/kg dır ama genel olarak 1 ve altında olmasının daha iyi olduğu söylenir. Bazı telefonlarda bu rakam 2 ye oldukça yaklaşıyor ama bazılarında da 0,5 in bile altında.. Buna da dikkat etmek gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Bülent abi, senin tavsiyelerinide alayım bir Sonyci olarak :)

Sony candır  :D Nasıl tavsiye istiyorsun, yeni alacağın makineye dair mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Bülent Lg G2 kullanıyorum şu anda.

Klavyen sürçmüş G3 yazmışsın da o bakımdan sordum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sony candır  :D Nasıl tavsiye istiyorsun, yeni alacağın makineye dair mi ?

Evet abi 500-800 arası bişey olabilir. Gm Discovery muadili olsa iyi olur ama Sony nin o fiyata telefonu yok galiba....

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klavyen sürçmüş G3 yazmışsın da o bakımdan sordum  :D

Sen söylemesen farkında bile değilim. Benim aldığım dönemde G3'ün, daha lansmanı yapılıyordu. Allah'mı söyletti ne. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi 500-800 arası bişey olabilir. Gm Discovery muadili olsa iyi olur ama Sony nin o fiyata telefonu yok galiba....

Sen discovery ye takmışsın kafayı, hakkında bilgim yok ama iyi diyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.hizlial.com/htc-windows-8x-mavi/10194955

Az kafanı karıştırayım Hakan, bu telefonu 10 gündür kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim... Bakan telefona bir daha bakıyor, tasarımı ve inceliği harika, İşletim sistemi sular seller gibi, fiyatı da indirimle birlikte tadından yenmez durumda, bana daha da uyguna geldi o ayrı... Android'den sonra sıkıntı yaşarım diyorsan bilemem ama ben çok memnunum.

GM'deki gibi büyük ve ince ekran olmadığı için kırılma ihtimali çok düşük, bir kere elimden düşürdüm sıkıntı yok...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.hizlial.com/htc-windows-8x-mavi/10194955

Az kafanı karıştırayım Hakan, bu telefonu 10 gündür kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim... Bakan telefona bir daha bakıyor, tasarımı ve inceliği harika, İşletim sistemi sular seller gibi, fiyatı da indirimle birlikte tadından yenmez durumda, bana daha da uyguna geldi o ayrı... Android'den sonra sıkıntı yaşarım diyorsan bilemem ama ben çok memnunum.

GM'deki gibi büyük ve ince ekran olmadığı için kırılma ihtimali çok düşük, bir kere elimden düşürdüm sıkıntı yok...

;)

Abi Htc candır. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Htc candır. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah.

Sağolasın İlhan... ;) Bütçem kısıtlı olduğu için bu telefonun 8S modeline odaklanmıştım, birde ne göreyim 8X olanı müthiş indirime girmiş, bankam da sağolsun biraz taksit biraz puan katkısı yaptı tadından yenmez hal alınca kaçırmak istemedim... Şarj istediğim gibi değil ama yapacak da bir şey yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın İlhan... ;) Bütçem kısıtlı olduğu için bu telefonun 8S modeline odaklanmıştım, birde ne göreyim 8X olanı müthiş indirime girmiş, bankam da sağolsun biraz taksit biraz puan katkısı yaptı tadından yenmez hal alınca kaçırmak istemedim... Şarj istediğim gibi değil ama yapacak da bir şey yok.

Abi bir dönem bende Htc One M7 modelini takip ediyordum. Ardından M8 modeli çıktı. Dedim belki M7 eski modelin fiyatı düşer. Tabi yanılmışım, fiyatı beklentilerim gibi düşmedi.

Hal böyle olunca hiç aklımda yokken Lg G2 aldım..Neye niyet, neye kısmet. :) Şarj konusunda nazar değmesin ben çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi tavsiye ettiğin telefon hoşuma gitti, fiyatıda uygun. Şuan yoldayım medeniyete bi varayim Htc 8x i incelicem :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O değil olan konuya oldu :D Neyse en azından güncel duruyor böylelikle :D

Bu arada Windows Phone en son güncellemelerinden sonra ne duruma geldi bir görmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi tavsiye ettiğin telefon hoşuma gitti, fiyatıda uygun. Şuan yoldayım medeniyete bi varayim Htc 8x i incelicem :)

Mobilden gönderildi

Darty'de hala bu telefon 1.399 TL

2 yıl önce piyasaya 2.000 TL den girdi, bu kriterleri göz önüne alırsan, f/p oranı en yüksek telefon diyebilirim... Bana 6 taksit masrafı ile birlikte 480 TL'ye geldi. ;)

Bayıldığım nokta; hızı oldu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...