Jump to content

Satılık Fotoğraf Makinası

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

Satış için yöntem belliydi ama neyse... :P

Hayırlı satışlar.

Abi sağolasın. İlk o işlem  sonra bu işlem mecbur  :D

Acil abi eve gidince 1.yöntemi hayata geçireceğim. Sıralama hatalı oldu sanırım  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar...

Ilan açık artirmalıymış, süreyide kısa tutmuşsun. 2 TL teklif edende kalirsa noluyo :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar...

Ilan açık artirmalıymış, süreyide kısa tutmuşsun. 2 TL teklif edende kalirsa noluyo :)

Mobilden gönderildi

Ya satıyo, ya satmıyo eksi puan alıyo... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi 50 tl yazana veririm bu makinayı. Forumdaki alacak arkadaş (olursa) niyetini açık etsin de "gittigidiyor"a komisyon bayılmayayım bir de  :D hakanemre23 sende bildiğin batırmaya çalışyorsun beni sanırım  :2funny: Hem puan gidiyor, hem 1 hafta hiçbir şey satamıyorsun açık arttırma ile.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teklif verildikten sonra satıştan çekemezsin diye biliyorum :) Piyasayı yükseltip aradan çekilsem mi ne ? :D

Abi sende eksi not almak istiyosun galiba :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aradan çekilmek derken ihale bende kalmayacak :D Sadece piyasayı yükselteceğim, bundan eksi not gelmez, aksine sana kâr yazar :D ama süreyi çok az tutmuşsun bana patlar ihale :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aradan çekilmek derken ihale bende kalmayacak :D Sadece piyasayı yükselteceğim, bundan eksi not gelmez, aksine sana kâr yazar :D ama süreyi çok az tutmuşsun bana patlar ihale :D

Hocam şu anda 20 tl olmuş. 50 tl ye bırakıyorum son fiyat ama komisyon ödemeyeceksem tabi siteye... Gerçekten makina iyidir. İhtiyacı olana gitsin İnşallah...

Dediğini bir arkadaşla uyguladık, 300 tl oldu ürün, bu 320 yaptı , 20 tl yüzünden ürünü sütümadık mesela  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka bir yana almayacağım bir arttırıma gitmem, girersem de kolay kolay bırakmam :D Ebay'de bile çok arttırma kazanmışlığım vardır son saniyede :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...