Jump to content

Satılık 1999 Model Familia GT 101 Bin Km

dincer3283

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracım satılıktır. Bilgileri ve sahibindendeki link aşağıda:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-101-bin-km-de-1999-model-familia-gt-170486273/detay

1999 model 1840 cc familia gt

Pert veya kaza kaydı yok,

Bazı kısımlar güneş yanığından boyalı

4 adet hava yastığı

abs tcs

rds direksiyondan kumanda

4 adet orijinal çelik jant

4 amortisör yeni ve orjinal toksico marka

Km 101 bin

Atiker safe fast l( tekleme vs yoktur.)

Muayene 2016 nisan

Compitest 6000 rpm 121 hp

Motor oranı yüzde 92

Plaka: 32YU604

Çalışmayan elektronik aksam bulunmamaktadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah gönlüne göre versin Dinçer... Temiz araç, umarım değerini bilecek ve ihtiyacı olan birisine nasip olur...

İns. Veli abi. Şu son uzun yolda anladım ki araç dar gelmeye başladı bizim aileye. Onun için ya salon araç ya da station almak istiyorum. Acelem yok, bekleyeceğim artık. Hayırlı ramazanlar abi bu arda yeniden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dinçer hayırlı satışlar öncelikle. Mazda 626 genişlik açısından iyi bir tercih. Ama lancer senin arabadan daha geniş değil aynı sınıftalar zaten. Bu arada kia majestic hangisi oluyor bulamadım sitede öyle bir araba. magentis mi demek istedin orda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dinçer hayırlı satışlar öncelikle. Mazda 626 genişlik açısından iyi bir tercih. Ama lancer senin arabadan daha geniş değil aynı sınıftalar zaten. Bu arada kia majestic hangisi oluyor bulamadım sitede öyle bir araba. magentis mi demek istedin orda

Evet magentis olacak yanlış yazmışım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İns. Veli abi. Şu son uzun yolda anladım ki araç dar gelmeye başladı bizim aileye. Onun için ya salon araç ya da station almak istiyorum. Acelem yok, bekleyeceğim artık. Hayırlı ramazanlar abi bu arda yeniden.

Aynı sıkıntı bende de var ama idare ediyorum... Premacy bulmuştum modelinden dolayı cesaret edemedim... Mazda 6 SW Dizel buldum, gümrükte 4 yıl beklemiş olduğundan vazgeçtim, diğer model ve markaların da yanına yaklaşılmıyor, ederinden çok istiyor pilot'lar. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah gönlüne göre versin, inşallah istenilen paraya hakkını verecek birine satarsın aracı. Bu arada ilan hakkında bir önerim var, fotoğraflar bence yetersiz şöyle alıcı gözüyle bakayım dedim araca karşıdan aracın duruşunu gösteren bir foto yok! Plakayı gizli tutmak amaçlı olsa gerek.

Bence fotoğraf işi önemli her açıdan fotoğraf ekleyip alacak kişi daha ilk bakışta ekilemek lazım.

İyi günler...

Çok haklısın yakup bugün halledeyim. sağol  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Bu vesile ile 1.8 familia olduğunu öğrenmiş oldum :)

Aslında biz de düşünebilirdik, ancak şu dönem mümkün değil. Alıcısına hayırlı olsun, güzel araç.

Bu arada kırmızı yazı da göz yoruyor bilginiz olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Biraz nakitim olsaydı lantisi satıp alırdım valla yana döne aramıştım lantisi almadan önce.

Nasip diyelim artık. Ama lantisin ful olanlarında sunroof bile var. Burda bir tane var almak istemiştim. Başkasına satıldı. Adam bir sene içinde 4 defa kaza yaptı. Canım sıfır hata araba mahvoldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ama malum lantisin full değil kazasız düşük km de km siyle oynanmamış mekaniği diri olanını bulmak hak tan mucize beklemekten farklı değil.benimkini bulana kadar 2.5 ay aradım hangi ilandakine baksam bi alicengizi çıktı,bunu bulunca artık donanıma filan hiç bakmadım aldım.çocuk doğuncada klima vs elzem oldu.bu memlkette dolu dolu paran yoksa bu işler çok sıkıntı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim naçizane önerim eğer taksitle yaptırabiliyosan klima taktır. Araç aldım sattım masrafı derken zaten klima parası çıkıyor. 1500 tl verdikten sonra her türlü takıyolar zaten. Daha önce benim arkadaşlardan ikisi klima taktırdı belki onların şansı belki gerçekten böyle klimalar gayet güzel de soğuttu. Hele büyük şehirdeysen hiç düşünme. Küçük şehirlerde bu işi kıvırabilcek klimacı bulmak zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...