Jump to content

Mazda3 İçin Far Karartma

Bahadır Han
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar 2013 te aldığım mirai arcımın farlarını karartmayı düşünüyorum farın açılması gerekiyor daha önce bu işlemi yapan oldu mu oldu ise ne gibi sonuçlar elde etti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karartma derken tam anlamadım?  Eğer film kaplamadan bahsediyosan farın açılmasına gerek kalmıyor bildiğim kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar 2013 te aldığım mirai arcımın farlarını karartmayı düşünüyorum farın açılması gerekiyor daha önce bu işlemi yapan oldu mu oldu ise ne gibi sonuçlar elde etti

Burada açık bir anlatım var hocam. Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yansıtma yüzeyi dışındaki yerlerin karartılması gibi görünüyor bu durum. Farların açılmasına değecek kadar bir görsellik katıyor mu acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede çok fark olmuyor gibi, zevk meselesi ama orjinal farlarınızı riske atmayın derim.

Açılırken kırılma vs gibi durum olursa can sıkıcı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede çok fark olmuyor gibi, zevk meselesi ama orjinal farlarınızı riske atmayın derim.

Açılırken kırılma vs gibi durum olursa can sıkıcı olur.

Yansıtma yüzeyi dışındaki yerlerin karartılması gibi görünüyor bu durum. Farların açılmasına değecek kadar bir görsellik katıyor mu acaba ?

Arkadaşlar videonun sonunda son hali ile görünüyor. Bence hoş durmuş. Keyfi bir durum tabi.  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben daha önce elantra aracıma yapmıştım. bazı araçların farları açılırken çok sıkıntı çıkarabiliyor. bazıları da daha kolay açılıyor. genellikle ısıtarak açıyorlar. ben sıcak hava tabancası ile açmıştım. hem far karartma hem mercek uygulaması yapmıştım. bence araçtan araca göre görsellik değişebilir sizin araç için daha önce uygulanmış varsa fikir edinebilirsiniiz. bazı araçlara bence bayağı yakışıyor. farları geri kapatırken kaliteli silikon kullanırsanız sıkıntı olacağını sanmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...