Jump to content

1 hafta içinde LPG'nin bütün işlemleri hallolur mu?

justice
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şimdi içime bir kurt düştü, benimki monte edilirken de manifold sökülmedi üstten delindi bir de elektrikli süpürge il çekildi , Ya çıkan parçalar motora gittiyse diye şüphelenmekten kendimi alamıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce de belirtilmiş markadan ziyade montaj. Önemli noktalar:

Manifold sökülüp delme işlemi yapılacak. İç kısım güzelce temzilenecek.

Enjektör manifold mesafesi mümkün olduğunca kısa olacak.

Manifold uygun moktalardan uygun açı ile delinecek.

Regülatörden enjektöre kadar olan boru uzunluğu max 60 cm olacak. (Bu rölanti dalgalanmasında çok etkilidir.)

Uygun nozzle takılacak (2000 cc motor için 2.4 nozul)

En önemlisi ise kalibrasyon güzel yapılacak gerekirse yolda yapılacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce de belirtilmiş markadan ziyade montaj. Önemli noktalar:

Manifold sökülüp delme işlemi yapılacak. İç kısım güzelce temzilenecek.

Enjektör manifold mesafesi mümkün olduğunca kısa olacak.

Manifold uygun moktalardan uygun açı ile delinecek.

Regülatörden enjektöre kadar olan boru uzunluğu max 60 cm olacak. (Bu rölanti dalgalanmasında çok etkilidir.)

Uygun nozzle takılacak (2000 cc motor için 2.4 nozul)

En önemlisi ise kalibrasyon güzel yapılacak gerekirse yolda yapılacak.

Bu 2000 motorlar için olanın özelliği nedir? benimki de 2000 motor şimdi acaba diyorum bir eksiklik mi yapıldı? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu 2000 motorlar için olanın özelliği nedir? benimki de 2000 motor şimdi acaba diyorum bir eksiklik mi yapıldı? :)

Her motor büyüklüğü için uygun nozzzle takılır. Ben örnek olarak 2000 motoru verdim.2000 motora 2.4 takılması gerekiyor. UYgun nozzle takılmadığında şahlanma olmaz, araba zayıf gider, çok yakar, sıkışıklık, tekleme yapar , ayar tutmaz vs. Zaten siz şu ana kadar lpg yi sorunsuz kullandıysanız hiçbir sıkıntı yok demektir. Bu tip montaj hataları olduğu zaman zaten lpg tat vermez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her motor büyüklüğü için uygun nozzzle takılır. Ben örnek olarak 2000 motoru verdim.2000 motora 2.4 takılması gerekiyor. UYgun nozzle takılmadığında şahlanma olmaz, araba zayıf gider, çok yakar, sıkışıklık, tekleme yapar , ayar tutmaz vs. Zaten siz şu ana kadar lpg yi sorunsuz kullandıysanız hiçbir sıkıntı yok demektir. Bu tip montaj hataları olduğu zaman zaten lpg tat vermez.

Ben montaj yaptırırken motor gücü 150 nin üzerinde mi sormuşlardı. 150 yi geçerse ek bir parça takılması gerektiğini söylemişlerdi, ben bir sorun yaşamıyorum ancak gaz azalırsa ve gaza yüklenirsem yani 4500 deviri falan geçerse benzine geçiyor sanırım yetiştiremiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BRC my 11 modeli, devir ayarına bağlı , atıyorum 4000 devire gelince,  subapları korumak için otomatik olarak benzinde enjekte ediyor , bu nedenle benzin deposu boş gezilmemesi talimatlandırılıyor benzin pompasını korumak maksadıyla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...