Jump to content

Dizel Mazda 323

karardvn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Galeriden diyor. iyyce incelet karar verdiysen. Ustama çok güvenilir denen galericiden honda geldi, gelir gelmez aracın conta yaktığını ve egzozdan mavi duman attığını gördü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galeriden diyor. iyyce incelet karar verdiysen. Ustama çok güvenilir denen galericiden honda geldi, gelir gelmez aracın conta yaktığını ve egzozdan mavi duman attığını gördü.

Ne ustaymış arkadaş... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fena gözükmüyor, yağ çubuğunu çekip bir bak, sapsarı duruyorsa hemen al :D

Yağların renkleri üzerine ihtisas yapmış biri olarak, dizel motor yağları motora eklendiği andan itibaren kapkara olur. Saygılar  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karabükte 19 bine mazda 6 satıldı pazarda. Galeri aldı arabayı. Benim geç haberim oldu pazarlık bitimine yetiştim gözümün önünde gitti gül gibi araba. Galeri de 26 a sattı 1 haftada:-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karabükte 19 bine mazda 6 satıldı pazarda. Galeri aldı arabayı. Benim geç haberim oldu pazarlık bitimine yetiştim gözümün önünde gitti gül gibi araba. Galeri de 26 a sattı 1 haftada:-)

Fiyat güzelmiş aslında, şimdi 2000 model 626 lara bile aynı parayı istiyorlar. Kaç modeldi acaba? parası olan için güzel bir fiyatmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat güzelmiş aslında, şimdi 2000 model 626 lara bile aynı parayı istiyorlar. Kaç modeldi acaba? parası olan için güzel bir fiyatmış.

2003 tü galiba bu durum olalı 2 ay olmuştur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi sıkıntı varmıştır o fiyata verirler mi  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...