Jump to content

Makyajlı Mazda CX-5

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda-CX-5-2-630x379.jpg

Kendisi kamuflajlı bir şekilde yollarda görülmeye başlamış. Her ne kadar kamuflajlı da olsa bazı değişiklikler için fikir verebilecek fotoğrafları var.

En belirgin değişiklik ön ızgarada yapılmış diyebiliriz. Değişimi görebilmek için ilk olarak güncel Tasarıma bir göz atalım. Tamponda bir değişiklik yok gibi, belki final tasarımda onda da bir değişiklik olabilir.

Mazda-CX-5-6-e1407930380157.jpg?resize=322%2C214

Ön farlar kamuflajlı olmasına rağmen, Skyactiv Mazda2'de kullanılacak gündüz farına benzer bir tasarımla gelebileceğini düşünebiliriz.

Mazda-CX-5-5-e1407930351795.jpg?resize=295%2C214

Arka stoplar için de Skyactiv Mazda2 benzetmesini rahatlıkla yapabiliriz diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ferrarilerde ki ile aynı sebepten ötürü Mazdalarda sunroof yok arkadaşlar :)

- Sunroof baş mesafesini kısaltıyor, son yıllarda kask takıp Mazdasını pistlerde kullananlar var, onların konforunuda düşünüyor Mazda

- Sunroof yukarı ağırlık oluşturuyor hemde aracın en tepe noktasına !

- Hem alırken hem kullanırken maliyet unsuru,  bakım tutum arıza vs.

- Mazda , sigarayı bırakma kampanyalarını destekliyor :)

- Birde işin emniyet boyutu var, oda bu videoda basitçe anlatılıyor :)

http://www.dailymotion.com/video/xs71cx_sunroof-da-en-az-emniyet-kemeri-kadar-onemli_fun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

- Birde işin emniyet boyutu var, oda bu videoda basitçe anlatılıyor :)

http://www.dailymotion.com/video/xs71cx_sunroof-da-en-az-emniyet-kemeri-kadar-onemli_fun

Güleyim mi, üzüleyim mi karar veremedim. Acil çıkış kapısından çıkar gibi çıkmış sunrooftan. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

İçerisi için de şöyle bir görüntü var. Direksiyon sağda ama yine de fikir verebilir. Makyajlı Mazda6'da kullanılacak ekran CX-5'te yok. Ekran yine göğse gömme.

2016-Mazda-CX-5-FL-50.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...