Jump to content

6.000 km de ilk sahibinden Yamaha XJ6 Diversion F Boyasız

EfeAksoy

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim ama lk sahibi olduğum, her hangi bir kazası, boyası, yatması vs olmayan, haftada 1 gün keyif için kullandığım 6.000 km de olan ve kapalı garajımda kendi brandası altında sakladığım, spor gezi tarzındaki Yamaha XJ6 Diversion F motosikletimi satıyorum :)

İlanımız: http://www.arabam.com/ilanOnizle/5059228/2514221

6.500 Euro yazdım ama tabii ki Skoda Yeti ilanımdaki gibi Mazda Club TR den gelecek dostlarımıza yardımcı olurum seve seve.

Yıllık vergisi 210 TL.

Akü ve lastikler gayet iyi durumda, zaten 6.000 km'de ve 3 yaşında, çok az kullanıyorum. Muayenesi tam. Kitapçığı, yedek anahtarı vs bende, dediğim gibi brandası da mevcut. Fotoğraflarda olmayan ve yeni aldığım Kappa Arka Çanta ve Orjinal Çanta Aparatı da mevcut.

Türkiye'de eşi benzeri olmayan el yapımı handmade egsoz. Sesi inanılmaz. Orjinal eksoz twin brothers var, onuda sesi cikmadığı için el yapimi özel üretim egzoz ile değiştirdim.

Bir de rüzgar katsayısını ve sürtünmeyi azaltmak için dolayısıyla rahat bir sürüş için ön camı siyah mat yaptım ve yükselttim.

3 çocuğum olduğu için yağmur, çamur ve ıslak & kaygan zemin ve havalarda kullanmıyorum :)

YETKİLİ SERVİS BAKIMLI VE MUAYENELİ

4 silindir 77 Hp

220 km/h maksimum hız

59.70 Nm @ 6100 rpm. maksimum tork

4.8 lt şehir dışı- 6.0 lt şehir içi yakıt tüketimi

205 kg

Sele yüksekliği 785

Yakıt kapasitesi 17.30 Litre.

Frenler: Ön- 2 x 298 mm disk Arka- 245 mm disk

Lastikler: Ön - 120/70 – ZR17 Arka -160/60 – ZR17

6 Manuel vites

Koruma Takozları

Led Sinyaller

Puig Ekstra

Siyah Ön Cam

Kappa Arka Çanta ve Orjinal Çanta Aparatı

Viro Disk Kilidi

KAZASIZ - BOYASIZ

Fotoğraf çektirenler tarafından olduğu yere düşürülmüştür. Minik yüzeysel nazarlık çizikleri oluşmuştur.

İSTEDİĞİNİZ USTAYA SERVİSE GÖTÜREBİLİRİZ SIKINTI YOK :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...