Jump to content

Bagajınızda Sürekli Bulundurduğunuz Eşyalar Nelerdir ?

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar araç içerisinde ve bagajımızda ne tür ürünler lazım oluyor hangi ürünleri tavsiye edersiniz ?

Örnegin 

http://www.hepsiburada.com/bylizard-arac-ici-havalandirma-telefon-tutucu-911122-p-OTART911122 telefon tutucu 

http://www.hepsiburada.com/modacar-siyah-ortopedik-boyun-bosluk-yastigi-102421-p-OTM102421?magaza=Hepsiburada boyun yastığı ( daha almadım almayı düşünüyorum ) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, 61kdeniz :

Merhaba Arkadaşlar araç içerisinde ve bagajımızda ne tür ürünler lazım oluyor hangi ürünleri tavsiye edersiniz ?

Örnegin 

http://www.hepsiburada.com/bylizard-arac-ici-havalandirma-telefon-tutucu-911122-p-OTART911122 telefon tutucu 

http://www.hepsiburada.com/modacar-siyah-ortopedik-boyun-bosluk-yastigi-102421-p-OTM102421?magaza=Hepsiburada boyun yastığı ( daha almadım almayı düşünüyorum ) 

Forumda mevcut ortak başlık altında birleştirdim. Buradan devam edebiliriz.

Havalandırma telefon tutucusunu tavsiye etmem. Çok büyük olasılıkla o takılı olan panele zarar verip kırabilirsiniz.

Yastık pek ortopedik gibi durmuyor sanki.. Bu modacar ürünlerinden 1-2 ürün almışlığım var. Ambalajı açtığınız anda ben çok dandiğim diyor resmen..

Tschibo'da daha güzel ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arıtılmış su birkça litre her zaman bulundururum. Cunku

Aracın pislenmesi (martı pisliği gibi), farların camurlanması.
Cam silecek suyunun bitmesi
Ellerin ancak suyla temizlenecek kadar kirlenmesi
Susuz kalınca içecek su olması

+ peçete, sünger, mikrofiber bez ve küçük kutuda motor yağı

her daim bulunur onun dışında bagaj boş, artık istepneyi bile taşımıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 lt hidrolik fren yağı,5 lt lik benzin bidonu (en az 2 lt içinde bulunur) çekme halatı,kışlık set(buğu önleyici,yağmur kaydırıcı)Darbeye hazırlık olarak 2 adet el bayrağı (orta boy) 1 adet kaput için büyük bayrak,Cam suyu,temiz 5 lt su (cam için el kol yıkamak için) 1 tane 14 lt lik kova (kapaklı) Güneşlik,futbol topu vardı ama kardeşlerim arak yapmış :) şimdilik aklıma bunlar geldi :) Ha bu arada stepnem her zaman yerinde dir ve kabak değildir...
Ne Olur Ne Olmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bagajı daha geçen hafta boşalttım. Yaz boyunca bagajımda gezen malzemelerdi bunlar.

Çıkanlar

Koli içinde katlanır ayaklı mangal.

1 Adet kova..İçinde mangal kömürü, çıra, gazete kağıdı.

3 Adet kamp sandalyesi.

1 Adet büyük hasır kilim

3 Adet polar pattaniye.

Bir sırt çantası.. İçinde kapişonlu polar hırka.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiçbirşey. Çünkü bu konuda biraz takıntılıyım. Cüzdan bile taşımam. Cebimdeki usb bellek bile sıkıntı geliyor bana. 

Torbido da ruhsat ve otomobil kullanım kılavuzu hariç sadece gözlük vardır. Orta konsolda ıslak mendil ve peçete. Kapı gözlerinde su varsa araca binince içer, boş şişeyi çöpe atarım. 

Aklıma Şahan Gökbakar'ın eskilerden bir tiplemesi geldi. "Not al arkadaşım,iyi dinle 30bin kadınla nasıl beraber oldum"

Takınlılıyım @arman-1999 Kamil Bey, ben ne yapayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

Havalandırma telefon tutucusunu tavsiye etmem. Çok büyük olasılıkla o takılı olan panele zarar verip kırabilirsiniz.

Yastık pek ortopedik gibi durmuyor sanki.. Bu modacar ürünlerinden 1-2 ürün almışlığım var. Ambalajı açtığınız anda ben çok dandiğim diyor resmen..

iyi yaptınız biraz arattım göremedim kusura bakmayın havalandırma tutucusunda kaliteli marka aldığımızda sıkıntı olmuyor ben mediamarket o tarzda bir magazadan aldım şuan sorunsuz kullanıyorum yastık almayı da düşünüyorum internette alıp beğenen varsa iyi olur 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, 61kdeniz :

iyi yaptınız biraz arattım göremedim kusura bakmayın havalandırma tutucusunda kaliteli marka aldığımızda sıkıntı olmuyor ben mediamarket o tarzda bir magazadan aldım şuan sorunsuz kullanıyorum yastık almayı da düşünüyorum internette alıp beğenen varsa iyi olur

Estağfurullah ne kusuru..

Bu arada telefon tutucusunun kalitesinden bahsetmiyorum. İstediğiniz kadar en kaliteli ürünü alırsanız alın. Telefonu o taktığınız klima üfleme peteklerinin kırılma ihtimali mevcut ! Neticede oraya ekstra bir yük biniyor. Sıcak soğuk hava da tuz biber oluyor.. Birde telefonu oradan alıp takarken bir yük biniyor. Hele ki ufak çocuk filan almaya kalktığında daha da fazla yük biniyor.

%100 kırılır diye elbet bir kaide yok.. Ama kullanıpta başına gelen çok fazla kişi var.. En iyisi cama vantuz vakum yöntemi ile sabitlenen.

Yada @mursel_balci arkadaşımızın kendi modifiye ettiği telefon tutacağı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, İlhan :

Havalandırma paneline koku dahil hiçbirşey tutturmam. Arka koltuktaki orta konsol içinde koku torbası durur, oradan yayılan koku yeter. @Mümin in örnek verdiği Şahan gibi olacak :) fakat ıslak mendil artık  bulundurmuyorum, onun yerine lokanta kafelerde verilen ambalajlı mendillerden bulunduruyorum. Islak mendil zamanla kuruyor bir işe yaramıyor. Cep telefonunu ise her zaman orta konsol haznesine koyarım. 

byaNvb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bagajda şunlar var;

- Stepne,

- Kriko, bijon vs.

- Trafik seti,

- 1-2 tane temiz su dolu 2.5 lt şişe,

- Decathlon'dan aldığım aydınlatma feneri,

- 3 kamp sandalyesi,

- 2 mat,

- 2 kişilik çadır,

- 1 battaniye.  (Uyku tulumunu bir türlü ekleyemedim.)

- WD-40, tornavida-pense vs, farklı boylarda ingiliz anahtarları, mikrofiber bez, pasta, peçete vs gibi malzemeler olan bir çanta. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
07.10.2016 at 12:45, İlhan :

Bagajı daha geçen hafta boşalttım. Yaz boyunca bagajımda gezen malzemelerdi bunlar.

Çıkanlar

Koli içinde katlanır ayaklı mangal.

1 Adet kova..İçinde mangal kömürü, çıra, gazete kağıdı.

3 Adet kamp sandalyesi.

1 Adet büyük hasır kilim

3 Adet polar pattaniye.

Bir sırt çantası.. İçinde kapişonlu polar hırka.

Abi bir yerde kalsan 1 hafta yasarsin 8)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Aracinizin içinde veya bagajinda sürekli tasidiginiz esyalar nelerdir?  Meraktan biraz önce bu konuda bir Google aramasi yaptim.  Onlarca nesneden olusan listeler verilmis.  Bunlarin bazilari tartisilmaz maddeler, örnegin yangin söndürücü, ilk yardim çantasi, el feneri gibi; bazilari ise biraz kisisel esya sinifina girebilir, örnegin kagit mendil veya havlu, su, eldiven, bir çift ayakkabi gibi.  Aslinda burada kendi listenizi kendiniz yapip bunu uygulamak en dogrusu gibi görünüyor.  Ben senelerdir trafigin zorunlu tuttugu nesnelere ek olarak aracimda bir semsiye, bir sweatshirt, bir USB flash drive (müzik için degil, önemli birtakim dosyalar için), numarali gözlük, günes gözlügü, islak mendil paketleri, sapka, plastik takoz, multitool (çoklu aletler içeren gereç, Türkçesini pek duymadim), kagit harita gibi nesneler tasirim.  Tabii bunlari seçerken maddi degerlerinin yüksek olmamalarina dikkat ederim.  Zaman zaman bu konuda düsünürüm, ne ekleyebilirim veya çikarabilirim diye.  Internetteki listelerde bazen WD-40 bile verilmis.

Things Every Man Should Have in His Car.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracımda; yangın tüpğ, ilkyardım çantası, el feneri, bijon istavroz aleti, içme suyu, küçük bir çakı, çakmak taşıyorum. Bence sık sık seyahat ettiğiniz çevreye göre değişiklik yapılabilir. Doğaya sık giden, uzun yola giden vs. Ben sadece şehir içinde yolculuk yapıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, karakulak :

Ben aracımda; yangın tüpğ, ilkyardım çantası, el feneri, bijon istavroz aleti, içme suyu, küçük bir çakı, çakmak taşıyorum. Bence sık sık seyahat ettiğiniz çevreye göre değişiklik yapılabilir. Doğaya sık giden, uzun yola giden vs. Ben sadece şehir içinde yolculuk yapıyorum.

Ek olarak küçük bir kürek, portatif kar zinciri, buz kazıyıcı ve kış aylarında bir paket bisküvi 😀

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, AKayhan :

Aracinizin içinde veya bagajinda sürekli tasidiginiz esyalar nelerdir?  Meraktan biraz önce bu konuda bir Google aramasi yaptim.  Onlarca nesneden olusan listeler verilmis.  Bunlarin bazilari tartisilmaz maddeler, örnegin yangin söndürücü, ilk yardim çantasi, el feneri gibi; bazilari ise biraz kisisel esya sinifina girebilir, örnegin kagit mendil veya havlu, su, eldiven, bir çift ayakkabi gibi.  Aslinda burada kendi listenizi kendiniz yapip bunu uygulamak en dogrusu gibi görünüyor.  Ben senelerdir trafigin zorunlu tuttugu nesnelere ek olarak aracimda bir semsiye, bir sweatshirt, bir USB flash drive (müzik için degil, önemli birtakim dosyalar için), numarali gözlük, günes gözlügü, islak mendil paketleri, sapka, plastik takoz, multitool (çoklu aletler içeren gereç, Türkçesini pek duymadim), kagit harita gibi nesneler tasirim.  Tabii bunlari seçerken maddi degerlerinin yüksek olmamalarina dikkat ederim.  Zaman zaman bu konuda düsünürüm, ne ekleyebilirim veya çikarabilirim diye.  Internetteki listelerde bazen WD-40 bile verilmis.

Geçmiş zaman şöyle bir konu açmıştım "Bagajınızda sürekli bulundurduğunuz Eşyalar Nelerdir" şeklinde

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu birleştirilecektir herhalde;

el feneri,lastik tamir kiti(ufak kompresör) , 1 adet yangın tüpü,iş eldiveni,ip,çekme halatı,aracın orj.çeki demirleri kışlık eldiven reflektör 2 paket (4 adet)bunlar stepne haznesinde altta.yan sağ taraf boşlukta bir isveç oturağı,mont ve ufak bir kilim,bagaj içindeufak bir takım çantası, 1 adet yangın tüpü, ilkyardım çantası,organizer içinde çamaşır,çorap içme suyu atıştırmalıkvs vs vs +yedek ayakkabı

Aklıma gelmeyen birşeyler mutlaka vardır 🤣

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...