Jump to content

Bagajınızda Sürekli Bulundurduğunuz Eşyalar Nelerdir ?

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

35 dakika önce, korayoz7 :

En önemlilerinden biride yelek Alman fordda çalısan  bi arkadaşın babası vermişti Almanyada zorunlu diyordu

AB'de, Sırbistan ve Hırvatistan'da sınırdan geçerken olur da şans eseri kontrol ederlerse çeki halatı, yelek, yangın tüpü, reflektör kesinlikle olmalı. Yoksa ceza yazarlar. Sıkıntı çıkarmak istedikleri Türk vatandaşlarına yapıyorlar da.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Katil Balina :

döner bıçağı

Bende ek olarak şok cihazlı led fener ve açılır çakı da var. Yanlış anlaşılmasın hepsi kamp için. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kayhan Bey'in verdiği görseldeki tüm malzemeler olur ama kürek hariç. Gerçi belki birisini çorak araziye gömmek falan gerekir. Bulunsun olmazsa bir tane. :D

Yelek demişken, benim bagajda cartlak sarı renkte ve reflektörleri olan ince naylon yağmurluk-palto var. Palto deyince kalın bir şey akla gelmesin. İnce naylon ama pardesü gibi boydan boya ve şakpalı. Faydalı bir şey.

Asıl benim arabada bulundurmak istediğim şey biber gazı. Bu trafikte bir gün lazım olacak!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yangın tüpü, ilkyardım çantası evraklar vs zorunlu olup bulundurduklarım.
  • Ayrıca araç kitapçığı, victorinox çakı, elektrik şoklu polis feneri, biber gazı, Inverter,  akü takviye kablosu,
  • Sezonluk; rejisör koltuğu x2, basketbol topu, pet şişe su(bagajda).
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎28‎.‎09‎.‎2018 at 22:45, Devrim Babacan :

Asıl benim arabada bulundurmak istediğim şey biber gazı. Bu trafikte bir gün lazım olacak!!

Benim hem evde hem de arabada biber spreyi var.  Gerçi kullanmadim ama olmasi insana bir huzur veriyor.  Size de öneririm.

https://www.jenixbibergazi.com/tr/

Bu Türk malidir.  Ben Izmir'de avcilik vs malzemeleri satan bir magazadan almistim ama büyük online magazalar da satiyor.

Biber spreyi saldiri için degil de kendini savunma amaci için kullanildiginda tamamen yasaldir.  Zaten gerçek amaci da budur.

Gelismis ülkelerde hemen her kadinin el çantasinda küçük bir tane bulunabilir.  Bizde henüz pek yaygin degil.  Egitimsizlik...

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Büyük cam şişe içerisinde su. 

Akü kabloları.

Yedek Lastik.

İlk yardım kiti.

Kaza kiti.

Cam Suyu, Motor yağı kiti.

Ufak Tamir Çantası kiti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Pandemi öncesinde kriko yedek lastik,cam suyu, pasta cila, 2 küçük kova, 1lt motor yağı, fren hidroliği, ilk yardım seti, pense tornavida, çift taraflı bant bez bant falan vardı, pandemi döneminde 1 kutu eldiven steril poşette yedek maske, ekim gibi İnşallah Baba olacağım bu dönemlerde eşim rahat yolculuk yapsın diye 2 yastık bir battaniye oldu. Kaplumbağa misali evi sırtımızda taşıyacağız önümüzdeki günlerde doğum çantası falan eklerim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...