Jump to content

Bagajınızda Sürekli Bulundurduğunuz Eşyalar Nelerdir ?

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bebek için araba koltuğu aldın mı ? Ben unuttum fotoğraf göndermeyi abi hatırlatsaydın iyidi :D

Şöyle oldu, tam alıyordum ki bir tanıdıkta kullanılmamış varmış onu bayagi uygun fiyatlı aldım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bende mangal seti var valla =)

Merak ettiğim için soruyorum :) Bu mangal taşıma nasıl bir şeydir? Pikniğe giderken koymak daha iyi değil mi? Yoksa üşengeçlik mi; bağajda dursun bir sonraki pikniğe kadar diye? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimkinde son 1 senedir havuz paleti var Mehmet, Ocak ayında havuza giderken koymuştum, hala orada :D Bir umut işte belki yine başlarım diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimkinde son 1 senedir havuz paleti var Mehmet, Ocak ayında havuza giderken koymuştum, hala orada :D Bir umut işte belki yine başlarım diye :D

Ben sizlerden daha düzenliyim herhalde abi :) İşe yaramayan şeyleri hemen alır bodruma koyarım. Şimdi şemsiye var, yaz gelince durdurmam arabada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1- İlk yardım çantası

2- Stepne

3- Kriko

4- Bijon anahtarı

5- Reflektör

6- Çelik çekme halatı (5m/10mm)

7- Akü takviye kablosu

8- Orta boy yangın söndürme tüpü

9- Kar zinciri (Kış aylarında)

10- Ivır zıvır için takım çantası

Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi düşündüm de farkında olmadan bagajda bende bir dünya şey taşıyormuşum. Listem şöyle;

İlk yardım çantası, simit LPG, stepne, kriko, yangın tüpü, bijon anahtarı, 1 litre motor yağı, temizlik bezleri, çok fonksiyonlu pense, gergi lastik, bir miktar su, nazarlık ve  üzerinde oğlum bak git yazan sopa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merak ettiğim için soruyorum :) Bu mangal taşıma nasıl bir şeydir? Pikniğe giderken koymak daha iyi değil mi? Yoksa üşengeçlik mi; bağajda dursun bir sonraki pikniğe kadar diye? :D

Hocam sana şöyle söyliyim sebebi şu eğer kasap bir arkadaşın ve içmeyi seven bir çevren olunca ee bide onuda geçtim istediğimizde mahallemize çok yakın bir yerde istediğimiz zaman mangal yakabilecek bir alanımız olunca inan olmaması yokluk hissi veriyor. =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En yakın arkadaşım babasının arabasıyla üniversiteye geliyordu onların arabasında görüyordum bagajda;  mangal, yelpaze, çıra, kömür, çift taraflı tel ızgara, maşa, tutuşturacak gazete, et kesecek bıçak, şişler, 5 litrede içme suyu, karton tabak ve bardaklar tam takım halinde sürekli bagajda taşıyorlardı, 365  gün 7\24 gezici mangal partisi olarak dolaşıyolardı  :2funny:  O bagajı gördükten sonra hiçbir bagaja kolay kolay şaşırmıyorum artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla herkesin bağaj doluymuş bende kendime diyordum çok şey gezdiriyorsun =))

benim liste biraz kabarık

ufak nargilem

kömürü tütünü =)

bass hoparlör kabiniyle

2 anfi

stepne

yıkama kovası ve içinde yıkama + pasta cila vs malzemesi

full alet çantası (motor indirirsin o derece)

kriko 2 adet

yangın tüpü

ilk yardım çantası

buz dolabı

kompresör

tabu =)

piknik seti (tabak çatal bıçak vs

temiz su sişede

liste uzamasın tek tek yazmayayım işte böyle bişi =)

daha Allah bilir neler varda nerelere sıkışmış kim bilir

ama mangal uzun süre bendede gezdi bu bir örf adet olmuş bence =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ciddi olarak cevap vermek gerekirse ;

Bir adet organizer içinde ;

Yangın tüpü

Çekme halatı

Aktarma kablosu ( bir kere lazım oldu onda da işe yaramadı :D )

Sonax Cam suyu ( hiç eksik etmem , servistekilerin cam suyu koyup para istemesine deli oluyorum :D )

Bol cam bezi ( sanki kullanıyorum, arabanın rengi griye döndü :D )

Takoz

Bunun dışında ;

Takım çantası ( ne bulduysam koydum içine belki bir gün lazım olur diye :D )

Mazda Orijinal Yardım Çantası

2 çift palet

2 çift terlik ( Havuz malzemesi , her haftasonu oğlanı havuza götürüyorum da :D )

daha ne olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Standart olarak ; 17*55*225 tam boy stepne , aracın orjinal krikosu ve bijon anahtarı, deri kılıf içinde orjinal ingiliz anahtarı ve tornavidası. Bunlar haricinde benim bulundurduğum şeyler;

İkea'dan dikdörtgen fermuarlı siyah düzenleme çantası aldım içine bunları koyuyorum;

2 Kg yangın söndürme tüpü

4 kol bijon anahtarı

5 Litre su (çantanın şeklinden dolayı bidon yatay duruyor)

4 adet temiz bez

yedek mendil kutusu

bir şeyler taşırken bagaja sermek için 8-10 adet gazete

alışverişlerde lazım olur diye 8-10 adet temiz büyük boy torba

demir ayaklı katlanabilir ve kutulu büyük boy reflektör

iş yapmak gerekirse elim kirlenmesin diye iş eldiveni

kışın şemsiye yazın şapka

ilk yardım çantası

Bütün bunları koyup fermuarını kapatıyorum, bagajın köşesine doğru ittiriyorum çantayı, hem bagajda yer kaplamıyor hemde derli toplu düzenli oluyor. Bagajın temiz ve düzenli olmasına çok önem veririm 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anahtar Takımı, Takviye Kablosu, Buz Kazıyıcı, Araç Parfümü, Şemsiye, 5 lt. saf su, araç şampuanı, (aracın içi ve dışı ile camları içeriden ve dışarıdan silmede kullanılmak üzere) 4 adet mikrofiber bez , kızımın bebek arabası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bebek arabası zaten bagajın yarısını dolduruyordur :)

Abi yarısını kaplasa razıyım bagajın üçte ikisini kapatıyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...