Jump to content

2016 Mazda MX-5

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu konuda katılıyorum size. CX-5'e de çok giydirildi ilk zamanlar, gözler alışmaya başlayınca ve rakipleriyle karşılaştırılınca daha da beğenilmeye başlandı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

6

• Mazda_Ozan

7

• emregc

5

• Mehmet Özdemir

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

güncel kasa bence daha güzel buna yorum yapamadım.ön taraf neye benziyor tarif edemedim keza arka tarafta birde ön ile arkayı birlikte değerlendirmek isteyince kafalar iyice karışıyor.Yol tutuşu çok daha iyi olacaktır ama neden böyle çirkin ? iç mekan gayet hoş.umarım rx serisi böyle olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç hoş zaten :) Mazda yine sağ gösterip sol vurduğu için biraz şaşırdık hepsi bu :) parası olana bundan güzel 2. Araç olmaz. 10 yaş gençleşirim bununla :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, alışılmışın veya beklenenin diyelim,biraz dışında olduğu için beğenilmeme durumu var bana göre...Ben ise çok çok beğendim dizaynı...Modern çizgiler var...

1.5 motorla fiyatı ne kadar olabilir  ??..tahmin veya hesaplayabilen varmı ??...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, alışılmışın veya beklenenin diyelim,biraz dışında olduğu için beğenilmeme durumu var bana göre...Ben ise çok çok beğendim dizaynı...Modern çizgiler var...

1.5 motorla fiyatı ne kadar olabilir  ??..tahmin veya hesaplayabilen varmı ??...

soft top : 85.000

hard top: 90.000 lira olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an NC kasalar 100 küsür bin tl, yeni kasa nasıl 85 bin olabilir akıl var mantık var...

Şu an üzerlerinde 2000 CC. motor var. Mazda3'te kullanılan 1.5 motorla gelebileceğini düşünürsek fiyat da mantıklı gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an üzerlerinde 2000 CC. motor var. Mazda3'te kullanılan 1.5 motorla gelebileceğini düşünürsek fiyat da mantıklı gibi

Bu teoriye göre, Mazda 3 1.6 motordu, 1.5 skyactiv motorla geldi yeni kasa eskisinden daha ucuz fiyata mı satıldı hacmi küçülünce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu teoriye göre, Mazda 3 1.6 motordu, 1.5 skyactiv motorla geldi yeni kasa eskisinden daha ucuz fiyata mı satıldı hacmi küçülünce?

1.6 Litre de 1.5 Litre de aynı vergi dilimindeler Sezer. Bunların üstünden abartılı ÖTV ve MTV alınıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...