Jump to content

Lantis Otomatik Vites Kilidi

VolkanSrky
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler herkese öncelikle.. Aracım otomatik vites 96 model lantis geçenlerde vitesi D konumuna alırken vites üzerindeki svichi sert bırakmam sonucunda yerinden çıktı geri taktığımda ise P L1 ve R ye alırken swichsiz geçtiğini gördüm bunun tamirini nasıl yapabiliriz acaba vitesi iki vida tutuyor yalnız hold tuşu kablolarla mı yoksa metal swichlemi bağlı sökmeye cesaret edemedim bu yüzden .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bende hold yo zaten, ama sökmede çekinecek bişey yok sadece motora giden sert bir halat bağlı, gerçi ben  sökmedim kendimkini ama görüntü itibariyle öyle umarım kırılmamıştır, o sviçin yerinden çıkması pek olası değil, eğer taktığınızda çalışmadıysa belki doğru takamdınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamda korktuğum gibi hold tuşunu bozdum tahmin ettiğim gibi kablolu bağlantıymış kilit olayını tamir ettim hold tuşu bozuldu adem ustaya sordum büyük ihtimal swichdendir dedi umarım öyledir  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Mandalda Kırık..Şimdilik Baş Parmak Ucuyla İdare Ediyorum..Vites Geçişlerinde Bi Sıkıntı Yok..Konu Hakkında Gelişmeleri Paylaşırsan Sevinirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mandal kırıksa sökülüp tamir edilebilir farklı bi düğme uydurulabilir sabırım iç aksamda bi bozukluk yok çalıştığına göre dikkat etmen gereken husus kolu sökmeden önce konsolu söküp hold kablosunu metal kısımdan kurtarman lazım düğmeye zarar vermemek için dediğim gibi şuanlık hold tuşu çalışmıyor elektrikden pek anlamıyorum bu yüzde. Tamir edemedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

üstad bende bir ara lantisimin vites topzunu söküp o demir parçasına rulo şeklinde sünger takıp üzerine race yazılı bez takmıştım .... vitesin görünüşü çok hoş olmuştu... geri taktığımda ise hold tuşu takılı kalmıştı tekrar söktüğümde hold düğmesinin kablosunu sıkışırarak taktığımı fark ettim söktüm tekrar düzgün bir şekilde taktım ve düzelmişti......inşallah sizde halledersiniz.... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üstad bende bir ara lantisimin vites topzunu söküp o demir parçasına rulo şeklinde sünger takıp üzerine race yazılı bez takmıştım .... vitesin görünüşü çok hoş olmuştu... geri taktığımda ise hold tuşu takılı kalmıştı tekrar söktüğümde hold düğmesinin kablosunu sıkışırarak taktığımı fark ettim söktüm tekrar düzgün bir şekilde taktım ve düzelmişti......inşallah sizde halledersiniz.... 

Teşekkürler hocam bi kaç kez söktüm taktım değişen bişey olmadı bende sıkıştırarak taktım ilk başta sanırım o anda koptu içten telleri siz şanslıymışsınız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabada hold yok, geçenlerde söktüm, benimkinde biraz güneş yanığı ve  grileşme vardı topuzun altındaki kısımda  mat siyah boya attım ve taktım bir sorun yaşamadım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin aracın topuzunu biliyorum en güzeli elektrik geçen biyer yok sökümüde daha kolay geçenlerde bi arkadaşın konsolu söktük komple :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...