Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Mini Stepne

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

13.03.2016 at 16:29, obivan :

Bagajın fotolarını ekledim, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bagaj baya düzenli :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar selam;

mazda 3 te stepne yeri olmasına rağmen neden yedek lastik vermiyorlar pek anlayamadım.

konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Bora Yetkin :

Arkadaşlar selam;

mazda 3 te stepne yeri olmasına rağmen neden yedek lastik vermiyorlar pek anlayamadım.

konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Teslimat sırasında lastik tamir kiti veriyorlar.

Yedek lastik siz isterseniz, ücretini ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. (Mini Stepne)

Buradaki sormak istediğiniz aslında, stepneyi neden parayla mı satıyorlar ?

Şirketin satış pazarlama tercihi bu şekilde.

Renault yıllardır stepneyi parayla satıyor. Bakınız "B" segmenti Symbol'de bile stepne 350 liraya satılıyor.

7glJkv.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Markası önemli değil lastik yerini yaptıysan koy onu oraya kaç paralık şeydir.Merser bana dışardan satın alabilirsiniz demişti,bayi satıyorsa alırım tabiki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Markası önemli değil lastik yerini yaptıysan koy onu oraya kaç paralık şeydir.Merser bana dışardan satın alabilirsiniz demişti,bayi satıyorsa alırım tabiki.

Ellerinde yoksa bile siparişle getirtebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, mazdago :

225-55-16 jant cx-3 stepnesi hepsiburada.com da 350 tl mazda da 1500 tl 

Ups nasıl ya,lastik markası filan farklı olmasın?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Bora Yetkin :

Ups nasıl ya,lastik markası filan farklı olmasın?

Açmış olduğunuz konuyu, forumda mevcut olan konu ile birleştirdim. Konudaki ilk mesajlar size yardımcı olabilir belki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, İlhan :

Açmış olduğunuz konuyu, forumda mevcut olan konu ile birleştirdim. Konudaki ilk mesajlar size yardımcı olabilir belki.

Mantıklı teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Bugun ikinci el ama sifir 16 inch 5*114.3 olcusunde dunlop mini stepne buldum. Fakat denedigimde gobekte 1mm lik bir darlik vardi. Satici mini stepne nin ortasindaki halkayi 1 mm genisletebilecigini soylesede almaktan vazgectim. Orginal olmadigi icin risk almak istemedim Acaba yanlismi yaptim bilmiyorum. Tavsiyeye ihtiyacim var arkadaslar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
On ‎2‎/‎20‎/‎2017 at 9:03 PM, g3z3g3n1616 said:

Bugun ikinci el ama sifir 16 inch 5*114.3 olcusunde dunlop mini stepne buldum. Fakat denedigimde gobekte 1mm lik bir darlik vardi. Satici mini stepne nin ortasindaki halkayi 1 mm genisletebilecigini soylesede almaktan vazgectim. Orginal olmadigi icin risk almak istemedim Acaba yanlismi yaptim bilmiyorum. Tavsiyeye ihtiyacim var arkadaslar.

Bence dogru yapmissiniz.  Ben de olsam bu sekilde almazdim.  Metal malzemeler o sekilde genisleterek, kanirtarak, vs kullanilmamalilar.  Bu arada, yeni nesil araçlarda stepne yok biliyorum ama kriko da mi yok acaba?  Krikonun da takilacagi yer bakimindan araca uyumlu olmasi çok önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.03.2017 at 21:38, AKayhan :

Bence dogru yapmissiniz.  Ben de olsam bu sekilde almazdim.  Metal malzemeler o sekilde genisleterek, kanirtarak, vs kullanilmamalilar.  Bu arada, yeni nesil araçlarda stepne yok biliyorum ama kriko da mi yok acaba?  Krikonun da takilacagi yer bakimindan araca uyumlu olmasi çok önemli.

Kriko yok sadece tamir kiti var. Birkac video seyrettim ve tamir kiti daha mantikli gibi geldi bana. 2 ay sonra yaklasik 3000 km gibi bir seyehatim olacak. Biri gelip lastikleri bicakla kesmedigi surece tamir kiti isimi gorur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de size katiliyorum.  Tamir kiti yeterli olmali.  Bir de çukurlara dikkat.  Çukurlardan kaçinmak gerekir.  Ayrica, büyük sehirlerde yol yardimi aranabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
13.03.2016 at 17:29, Obivan :

Bagajın fotolarını ekledim, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba bagaj havuzunu nerden temin ettiniz acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Ali Furkan İpek :

Ücret ne kadardı peki?

168,15.- Lira

Servis kampanyasında almış olsaydınız %20-30 arası bir indirim oluyordu.

https://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2003-06/guvenlik-koruma/BP4KV9540/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, İlhan :

168,15.- Lira

Servis kampanyasında almış olsaydınız %20-30 arası bir indirim oluyordu.

https://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2003-06/guvenlik-koruma/BP4KV9540/

O zaman aracımı bakıma götürmüştüm ama aklıma gelmedi hiç... yurtdışından fiyatlara bakmıştım ordan alırım düşüncesiyle.. kısmet artık. Bende mini stepne aldım. Arkadaşın yaptığı gibi lastik ebatımda kesip oraya yerleştirmeyi düşünüyorum. Çünkü sığmıyor bombe oluşturuyor.. mazda avrupayı aradım 370 TL fiyat verdiler..!

Ali Furkan İpek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.01.2018 at 12:44, Ali Furkan İpek :

O zaman aracımı bakıma götürmüştüm ama aklıma gelmedi hiç... yurtdışından fiyatlara bakmıştım ordan alırım düşüncesiyle.. kısmet artık. Bende mini stepne aldım. Arkadaşın yaptığı gibi lastik ebatımda kesip oraya yerleştirmeyi düşünüyorum. Çünkü sığmıyor bombe oluşturuyor.. mazda avrupayı aradım 370 TL fiyat verdiler..!

mazda.com.tr deki aksesuarlar kısmında bizim bm kasa sedanlar için olan kauçuk bagaj paspası kdv dahil 199 TL görünüyor. Servisler bu fiyattan daha yüksek fiyat veremez.  Mazda merkezi arayıp durumu bildirin en iyisi, ya da başka bayiden fiyat alın.

5a4feb890a03e_bagajpaspas.thumb.JPG.932c13dfa27af987409a106a0fe88c70.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Çetin Pelen
      Yazan: Çetin Pelen
      Merhaba Arkadaşlar Mazda 2017 sedan aldım, bana 18 jant ince stapne lastik ayrıca bijon anahtarı kirko yardımcı olursanız sevinirim.

• Yeni Oluştur...