Jump to content

Mazdalarda Ön Tampon Demiri Olmaması

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

MAzda mühendisleri, araçlara ön tampon demiri koymayınca ufak kazalarda direk radyatör sorunları çıkacağını düşünmemişler mi?

Ufak bir kaza yapmıştım. Tamponda, farda bişey yok. Klima radyatörü,fanı yamuldu.

Yayaya çarpınca yayanın güvenliğini artırıyor ama radyatörü korumak için de bişeyler yapsalardı iyi olurdu.

Örnek tampon demiri foto

devrim_clio3_sismontaj_2_tampon-09.jpg

Bunlarda mazda önden kaza fotoğrafları

neals72006crash006pi2.jpg

neals72006crash003vj7.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten amaçta o , aracın parçalanmasına zemin hazırlayıp ki, bununda sebebi çarpışma şiddetini emmesini sağlamaktır, yani sadece yaya güvenliği değil sizin güvenliğiniz içinde bu böledir , emniyet kemeri takmamış bir yolcunun ön camdan cıkmasına sebep olacak  bir darbenin büyük bölümünü işte bu şekilde hasar gören aksamlar ve ekipmanlar emiyor.

Yani klima fanını değil insan güvenliğini baz alan bir uygulama, tabii çok geçmiş olsun bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yolda kalıyoruz ama Gürhan Bey.

Antalyada ufak bir kaza yapmıştım. Radyatorde ufak bir delik oluştuğu için tamir ettirmeden yola çıkamadım.

Bu arada Mepaza gitmiştim. Mazda clubtr den konu açıldı. Şaban Bey sizin aracınıza çok düşkün olmanozdan bahsetti. Bende "İkna edin, Gürhan Beye bir mazda 3 satın" dedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin olun kullandığınız süre boyunca misal 8 senede 10 kere radyatör hasarından yolda kalmanız bir yayayı yoğun bakıma yetiştirme telaşına girmenizden yada allah korusun camdan akan trafiğin içine fırlamanızdan 99999999999999999 kat daha iyidir.

O tampon demiri olsada hafiften bir tık daha şiddetli yine hafif çarpmalarda radyatöre gelmesede ayakları kırılıyorki yine eli mahkum değişmesi icap ediyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yolda kalıyoruz ama Gürhan Bey.

Antalyada ufak bir kaza yapmıştım. Radyatorde ufak bir delik oluştuğu için tamir ettirmeden yola çıkamadım.

Bu arada Mepaza gitmiştim. Mazda clubtr den konu açıldı. Şaban Bey sizin aracınıza çok düşkün olmanozdan bahsetti. Bende "İkna edin, Gürhan Beye bir mazda 3 satın" dedim :)

Hayırlısı olsun imkan olursa ileride almak isterim  yeni 3 ler den bir tane ama şu anki aracım durmak kaydıyla tabii, çünkü şu anki aracımın tam anlamıyla hastasıyım, gelelim bu çarpışma ve hasar mevzusuna , daha önce yazdığım gibi sadece yayaya çarpma mevzusunda değil başka bir şeye de çarpma olsa sonuçta , çarpma enerjisinin  büyük oranda emilmesi aracın içindekiler içinde hayati önemli diye düşünüyorum, tabii Allah kaza bela vermesin diyelim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...