Jump to content

RX-8 Park Sensörü Takılması

Oscaryasa
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba,

Arka tampona park sensörü taktıran var mı?  Çekmeköy Akyıldız'da ellerinde ikaz lambalı sensör olmasına rağmen dört sensörü de tampona monte edip edemeyeceklerinden emin olamadılar.  Tamponda uygun noktalar ve bu noktalara takılan sensörlerin birbirine yakın olması ve birbirini etkileyerek hatalı sinyal vermesi gibi bir durum oluşmasından çekindiler.

Sorunsuz çalışan uygulama yaptırmış olan varsa ve resimlerini paylaşabilir veya dört sensörün de montaj bölgesini yazabilir ise sevinirim.  Şimdiden teşekkürler.

Bu konuda tamponu delmeden uygulama yapan arkadaşın yazısını okudum ancak benim tercihim olan ürünle aynı işlem olmadığı için onun tarifi bana uymaz diye düşündüm.  Bu arada araç 2011 model bilmem öncekilerle fark var mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence gereksiz. O 4 delik hele sonradan takılınca acayip sırıtıyo. bak benim arka tampon siyah olmasına rağmen o 4 delik olsa bu kadar düzgün görünemezdi.

B9MOLp.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektromanyetik park sensörü çok iyi.

Bir kere kör nokta hiç yok delinenlerde iki sensör arası kör noktadır.

İkincisi hem delik yok hem mesafesi 7 cm ye kadar algılıyor. Delikliler en düşüğü 20 cm.

Ama illa ki delikli olacaksa audi a6 lardaki gibi difüzör ü deldir.

Özgür Kızılkaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, daha önce cevap yazdım ancak sanırım yüklediğim resimler yüksek çözünürlüklü ve büyük hacimli olunca yazı da güme gitti.

Diğer aracımda geri görüş kamerası da olduğu için RX-8'e bindiğimde paranoyak oluyordum.  Bu yüzden de hem güvenlik, hem de sağlıklı sürüş için park sensörü taktırdırm.  Resimlerde görüleceği gibi Çekmeköy Akyıldız, orjinali siyah olan sensör başlıklarını kırmızı boyattığı için dikkat çekmiyor.  İki model sensörden sadece sesli ikaz veren ve benim tercih ettiğim araç içi monte edilen küçük ekranlı model var.  Daha önce korktuğum şekilde karışık sinyaller meselesi olmadı ve kullandığım kadarıyla sorun yok.  300TL işçilik dahil ödedim ve iki yıl garantili.  Umarım sizlere de faydası olur.  Güvenli sürüşüler dilerim.

post-5933-141695302133_thumb.jpg

post-5933-141695302136_thumb.jpg

post-5933-141695302139_thumb.jpg

post-5933-141695302142_thumb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Elektromanyetik park sensörü çok iyi.

Bir kere kör nokta hiç yok delinenlerde iki sensör arası kör noktadır.

İkincisi hem delik yok hem mesafesi 7 cm ye kadar algılıyor. Delikliler en düşüğü 20 cm.

Ama illa ki delikli olacaksa audi a6 lardaki gibi difüzör ü deldir.

Özgür Kızılkaya

merhaba elktromanyetik taktırdım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi sorun cıkarmadı tavsiye ederim.

Merhaba,

Elektromanyetik sensorle ilgili herhangibir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar, tamponun delinmeyecek olması çok büyük bir artı benim için fakat pratikte nasıl öğrenmek isterim.Fiyatı da çok ucuz.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Car-Electromagnetic-parking-sensor-no-drill-hole-Car-Reverse-Backup-Radar-Sensors-Backup-Radar/1528287100.html

Montaj konusunda Anadolu yakasında önerebileceğiniz usta varsa memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merhaba,

Elektromanyetik sensorle ilgili herhangibir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar, tamponun delinmeyecek olması çok büyük bir artı benim için fakat pratikte nasıl öğrenmek isterim.Fiyatı da çok ucuz.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Car-Electromagnetic-parking-sensor-no-drill-hole-Car-Reverse-Backup-Radar-Sensors-Backup-Radar/1528287100.html

Montaj konusunda Anadolu yakasında önerebileceğiniz usta varsa memnun olurum.

herhangi sıkıntı yok sorunsuz kullnıyorum tavsiye ederım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorumlarınız doğrultusunda satın aldım.Teşekkürler.

Tampon sökülüp takılacağı için Anadolu yakasında işi bilen usta tavsiyesine ihtiyacım var 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...