Jump to content

Yeni Mazda 3 Konvoyu İle Caddebostan Caffe Nero’da Buluşuyoruz.

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Efe birde araçları iyi korumalı :) , Kasım ayını beklemekten sıkılıp fırsat bu fırsat ışıklarda araçlara dalıp götürmeye niyetlenenler de olabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese Merhaba, Yarın yapılacak buluşmaya tüm Mazda severleri bekliyoruz. Kahve eşliğinde  yeni gelişmeler hakkında sohbet etmek ve hepimizin ortak noktası olan Mazda tutkusunu paylaşmak adına önemli bir etkinlik olacak. Sonrasında fotoğraf çekimi de gerçekleşecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmeyenler için buluşma noktasını gösteren haritayı paylaşıyorum.

Bu konuda bir sorum olacak. O bölgede ki en büyük sıkıntı yoğun trafiğe bağlı olarak, otopark sıkıntısı. Gelecek olanların otomobillerini koyabilecekleri yakın bir otopark mevcutmudur ? Kişiler otomobillerini park ederek, Caffe Nero'ya gelecekler. Konvoya katılabilmek içinde tekrar otoparkta ki otomobillerine gitmeleri icap edecek. Burada bir kopukluk yaşanma ihtimali var çünkü  !!

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=216937220829688823813.0004b34ea922732cfbaa3&hl=en&ie=UTF8&t=m&vpsrc=0&ll=40.987285,29.056606&spn=0.045353,0.072956&z=13&iwloc=0004b34eec5fd2ad90835&output=embed

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazarlama ve satış işini niye bu kadar kasıyorlar anlamış değilim. Bayide araba yok ama konvoy ile caddelerde dolaşıyorsun. İlginç...

Merhaba, Tüm showroomlarımız çok yakında Yeni Mazda3'ler ile dolacak. Bu nedenle bu etkinlik Yeni Mazda3'ün bilinirliğinin, farkındalığının artırılması ve daha geniş kitleler tarafından tanınması adına oldukça önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, Tüm showroomlarımız çok yakında Yeni Mazda3'ler ile dolacak. Bu nedenle bu etkinlik Yeni Mazda3'ün bilinirliğinin, farkındalığının artırılması ve daha geniş kitleler tarafından tanınması adına oldukça önemli.

Etkinlikleriniz sadece İstanbul'la mı sınırlı kalacak? Diğer iller için de çalışmalarınız var mı? Ben Konya'da yaşıyorum, böyle bir etkinlik bizim burada da çok dikkat çeker.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmeyenler için buluşma noktasını gösteren haritayı paylaşıyorum.

Bu konuda bir sorum olacak. O bölgede ki en büyük sıkıntı yoğun trafiğe bağlı olarak, otopark sıkıntısı. Gelecek olanların otomobillerini koyabilecekleri yakın bir otopark mevcutmudur ? Kişiler otomobillerini park ederek, Caffe Nero'ya gelecekler. Konvoya katılabilmek içinde tekrar otoparkta ki otomobillerine gitmeleri icap edecek. Burada bir kopukluk yaşanma ihtimali var çünkü  !!

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=216937220829688823813.0004b34ea922732cfbaa3&hl=en&ie=UTF8&t=m&vpsrc=0&ll=40.987285,29.056606&spn=0.045353,0.072956&z=13&iwloc=0004b34eec5fd2ad90835&output=embed

Caddebostan Migros'un otoparkı mevcut. İsteyenler otomobillerini bu alana park edebilir. İsteğimiz buluşmaya gelen tüm üyelerin katıldığı bir konvoy oluşturmak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Etkinlikleriniz sadece İstanbul'la mı sınırlı kalacak? Diğer iller için de çalışmalarınız var mı? Ben Konya'da yaşıyorum, böyle bir etkinlik bizim burada da çok dikkat çeker.

Merhaba Mehmet Bey, Etkinliklerimiz ve sürprizlerimiz devam edecek. Duyuru ve bilgilendirmeler için Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keyifli buluşmaydı , kahve, çay, kek, pasta ve şapka için teşekkürler :) ama benim için özellikle 2015 baharında Türkiye'ye gelmesi beklenen CX-3 ü canlı canlı görmüş olan Mazda Türkiye çalışanları ile sohbet etmek heyecan vericiydi :)

Yeni favorim bundan böyle CX-3 dür , şu an baktık google da görüntüsü yok ama ileride resmini ilk bulup getirene benden süpriz ödül var, tüyolar CX-5 e nazaran daha gerilimli bir KODO tasarımı ve Mazda3 ebatlarında  sportif bir SUV :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...