Jump to content

Subaru Forester Aldım

incirinaltı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum ama forumda çok yazmadığım için yokluğum hissedilmemiştir bile :D  Yalnız Veli abinin gözünden kaçmamıştır.

Mazda 323ün yanına 2006 model forester aldım. Mazda dışındaki ilk aracım olacak. Mustafa abinin forester hakkındaki yazılarını okudum ve yayınlamış olduğu bir videodan etkılendim. Temiz mazda 6 da bulamayınca subaruya yöneldim.

Subaru temiz mi deseniz muamma,oto expere göre iyi durumdaymış.Ama 70 bin km.dir lpg de biniliyor olması beni düşündürüyor.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Araca 4 lastik alacağım,hatayda yaşıyorum ama kışın Malatya turlarımız da olacaktır. Mustafa abi lastik önerirsen sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Mustafa,

Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız kullanman dileği ile. :nazar:

Aynı aracı bende düşünüyorum, bakalım nasip kısmet.

Keyifli forumlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar çok sağolun. Allah hepimizi kazadan, beladan, arızadan esirgesin.Daha araba gelmedi haftaya gelecek Bursa'dan.Gelince ilk izlenimlerimi paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni aracınız hayırlı olsun.kazasız,belasız ve cezasız kullanmanız temennisiyle.eğer bakımlı bir araçsa emin olun pişman olmayacaksınız  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...