Jump to content

Mazda CX-5 Müzik Önbellek Sorunu..

hgunes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

cx5 power 2013 model araç sahibiyim..genelde usb üzerinden müzik dinlerim..fakat kontağı her açıp kapattığımda müzik usb de okuduğu sıranın başına gidiyor,yeniden aynı şeyleri dinleyip duruyorsunuz..aynı şey cd sisteminde de var mı denemedim daha..yani bıraktığınız yerden devam ettirecek bir önbelleği yok mu bu bose sisteminin.daha ilkel araçlarda bile böyle sorun yaşanmıyordu..ya bu bose sistemi uyduruk ve ufuksuz birşey yapmış ya da ben bilemedim nasıl çalışacağını..çözümü bilen varsa sevinirim,yoksa tüm müzik sistemini değiştirmeyi planlıyorum..olmadı aracı satcaaam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kalınan yerden devam et , yeniden başlat gibi seçenekler oluyor genelde. sistemi kurcalayın olmadı servise sorarsınız. öyle bir özelliği yoksa ve çok takıntılıysanız bunun için araba satılmaz. kaliteli ve bol fonksiyonlu teyplerden alır takarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracı her çalıştırdığınızda başa dönmek çok korkunç birşey..40 yıl önceki  kasetler bile durduğu yerden devam eder,başa sarmazdı..işin esprisi..kurcaladım da öyle bir fonksiyonu göremedim..araç satmak sorun değil..böyle ilkel (eğer dediğim gibiyse) bir özelliği mazdanın atlaması tuhaf..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumu ben kendi aracıma aldığım transmitterde yaşamıştım her kontağı kapattığımda usb bellekteki listenin en başındaki şarkıya geri dönüyordu, malum bir tane hafızalı aldım kullanıyorum :D 

Tabii sizin sorun ilginç bir sorun bir tarnsmitterda dahi bu sorun çözülmüşken kesin bir püf noktası vardır,  sizin aracınızda, iyice inceleyin kullanım kitapçığından bakının kolay gelsin.

Tabii cx 5 sistemi hakkında bişey diyemiyorum çünkü bilmiyorum umarım sorun çözülür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba bende sizin gibi usb den müzik dinliyorum ama sizin dediğiniz gibi en baştan başlamıyor,nerden kaldıysa oradan devam ediyor,servise sorun bence,aracın çok fonksiyonları var bende bilmeden kurcalamıştım farkında olmadan anahtarsız kilitlenmeyi iptal etmiştim servis düzeltti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Meselenin çözümü USB modülünün değişimi. Mazda tüm dünyada bu modülün değişimi için servis bülteni çıkarmış. Ben de usb modülünün değişimini talep ettim ve cevap bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meselenin çözümü USB modülünün değişimi. Mazda tüm dünyada bu modülün değişimi için servis bülteni çıkarmış. Ben de usb modülünün değişimini talep ettim ve cevap bekliyorum.

Modülün modeli mi öyle yoksa alayı bozuk mu bilmem fakat çok gerizekalı bir iş yapılmış.
Sonucunu merakla bekliyoruz.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
25. mars 2017 at 22:29, sztoker :

Merhaba ilgili bultene nerden ve nasil ulasabiliriz yardimci olabilirmisin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, sztoker :

Ben servise başvurdum, hallettiler. Şu an servis bülten kodunu malesef hatırlamıyorum.

Tesekkurler cevap verdiginiz icin ay sonunda tekrar gidecegim belirteyim durumu tekrari servise

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...