Jump to content

3. Nesil Mazda3 Ufak Ayrıntılar - Gizli Özellikler

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

20 saat önce, emekli :

haddim olmayarak tavsiye vereceğim park edip araçtan ayrılmadan önce aynalarınızı katlayın derim

Bende ilave yapıyorum. Bu katlama işini otomobilinizin motoru çalışıyorken yapın. Böylelikle akünün ömründen çalmamış olursunuz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sürücü tarafından kapılar kitlendiğinde, arka kapılar içeriden açma kolu ile açılmıyor. Çocuğun kilit düğmesini açmayacağını düşünüyorsanız çocuk kilidini devreye sokmaya lüzum yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎21‎.‎12‎.‎2015 at 21:54, kubilay1962 :

Sürücü tarafından kapılar kitlendiğinde, arka kapılar içeriden açma kolu ile açılmıyor. Çocuğun kilit düğmesini açmayacağını düşünüyorsanız çocuk kilidini devreye sokmaya lüzum yok.

Bu mantıklı ancak kapılar aracımızda maalesef otomatik kilitlenmediği için unutma riskine karşı aman diyelim biz kilitli tutalım yine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar tam 7 sayfadır aracın kapı otomatik kapanması ve gündüz led farları üzerine yorumlar yazılmış.Bu ayarlar mzd ekrandaki ayarlar üzerinde yapılabiliyor.Ön kapılar kapanınca aynalar kapanarak kapılar kilitleniyor.arka kapılar açılıp kapandığında aynalar kapanmıyor haliyle kapılar kilitlenmiyor.Gündüz led farları araç duruyorken çalışmaz hareket halinde açılıyor.En iyisi 1 saat ya da yarım saat mzd ekranı yeni telefonumuzu inceler gibi incelemeniz.E loop sistemi aracın  e stop durumundaki gücü elektrik depolaması olarakü düşünün.Depolama yani.Şikayet etmemize gerek olmadığını düşünüyorum.Keyfini çıkarın.Bu fiyata bu donanım...Ben mayıs ayından itibaren inceliyorum.Daha bitiremedim.8:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.12.2015 at 19:11, hsyn_srky23@hotmail.com :

Arkadaşlar tam 7 sayfadır aracın kapı otomatik kapanması ve gündüz led farları üzerine yorumlar yazılmış.Bu ayarlar mzd ekrandaki ayarlar üzerinde yapılabiliyor.Ön kapılar kapanınca aynalar kapanarak kapılar kilitleniyor.arka kapılar açılıp kapandığında aynalar kapanmıyor haliyle kapılar kilitlenmiyor.Gündüz led farları araç duruyorken çalışmaz hareket halinde açılıyor.En iyisi 1 saat ya da yarım saat mzd ekranı yeni telefonumuzu inceler gibi incelemeniz.E loop sistemi aracın  e stop durumundaki gücü elektrik depolaması olarakü düşünün.Depolama yani.Şikayet etmemize gerek olmadığını düşünüyorum.Keyfini çıkarın.Bu fiyata bu donanım...Ben mayıs ayından itibaren inceliyorum.Daha bitiremedim.8:)

mzd ekran dediğiniz tam olarak neresi? Aracın kendi ekranı değil herhalde çünkü orda hiçbirşey yok? Yasa motionda mı yok?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.12.2015 at 19:11, hsyn_srky23@hotmail.com :

Bende 2014 model power donanım Mazda 3 sahibi olarak kısaca yazma ihtiyacı duydum. Mzd Connect üzerinde her türlü güncelleme (v.56 upgrade) ve mod yüklemeler yapmama rağmen sizin yazdığınız ayarların ya da özelliklerin hiçbiri Türkiye de satılan standart mazda 3 lerde yok, insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Eğer olduğunu iddiaa ediyorsanız aracınızda bu ayarların videosunu ve aracınızdaki mzd connect versiyonunu resimli olarak buraya eklersiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 Aralık 2015 at 17:06, obivan :

Bende 2014 model power donanım Mazda 3 sahibi olarak kısaca yazma ihtiyacı duydum. Mzd Connect üzerinde her türlü güncelleme (v.56 upgrade) ve mod yüklemeler yapmama rağmen sizin yazdığınız ayarların ya da özelliklerin hiçbiri Türkiye de satılan standart mazda 3 lerde yok, insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Eğer olduğunu iddiaa ediyorsanız aracınızda bu ayarların videosunu ve aracınızdaki mzd connect versiyonunu resimli olarak buraya eklersiniz.

Eminmisiniz olmadigina 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Faruk ozturk :

Eminmisiniz olmadigina

Eminim, ayrıca @hsyn_srky23@hotmail.com ın yazdıklarına açıklama da getireyim. Otomatik ayna katlama standart olarak hiçbir donanımda (power da dahil) yok, sonradan aksesuar olarak eklenebiliyor ve eklense bile menülere bununla ilgili herhangi bir ayar gelmiyor (2014 modeller için). 2. olarak Dünyada satılan 1.5 benzinli motora sahip hiçbir Mazda 3 te E-loop enerji geri dönüşüm sistemi yok (açın interneti araştırın).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

On 12/26/2015 at 11:56 PM, obivan said:

Eminim, ayrıca @hsyn_srky23@hotmail.com ın yazdıklarına açıklama da getireyim. Otomatik ayna katlama standart olarak hiçbir donanımda (power da dahil) yok, sonradan aksesuar olarak eklenebiliyor ve eklense bile menülere bununla ilgili herhangi bir ayar gelmiyor (2014 modeller için). 2. olarak Dünyada satılan 1.5 benzinli motora sahip hiçbir Mazda 3 te E-loop enerji geri dönüşüm sistemi yok (açın interneti araştırın).

Ben kapı kilitlenmesini özellikle sorduğumuda,güvenlik nedeniyle araçlara konulmuyor denmişti.Eğer böyle bir özellik varsa video ile paylaşılması rica olunur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bir diğer gizli özellik, otomatik açılan aynanız donduğunda elle açmayın (: Bi daha çalışmıyor. (:

• Beğen 2
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Anarchist :

Bir diğer gizli özellik, otomatik açılan aynanız donduğunda elle açmayın (: Bi daha çalışmıyor. (:

benimkini bi teyze eliyle kapatmış, sorun olmamıştı. demek ki açmak daha zararlıymış.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Navigasyondaki trafik ve hava durumu harika çalışıyor. Trafikte sıkıntı varsa rotayı değiştiriyor. Gideceğin yerdeki havayı da gösteriyor.  Radyo frekansını biliyorsanız sesle ayarlayabiliyorsunuz. Örnek FM 100.0 (one  zero zero point  zero ) derseniz Power FM açılıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i-stop devreye girmeden durduğunuzda vitesi N konuma alınca araç otomatik stop ediyor. D konumuna aldığınızda motor tekrar çalışıyor ve gitmek istiyor. Manuel bir i-stop yapmışlar.

i-stop u devre dışı bıraktığınızda bu dediklerim olmuyor N ye aldığınızda stop etmiyor rölantide bekliyor, i-stop devrede olmalı.

Güvenli sürüşler...

(Genel konu başlığına eklemiştim fakat, bu konu 3. nesile özelmiş buraya da ekleme yapayım istedim)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kışın ayna kapamasak mı ? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Bikes44
      Yazan: Bikes44
      Arkadaşlar çözemediğim bir nokta var. Lütfen yardım;

Farlar auto moddayken gündüz farı olarak sadece kaş şeklindeki led çizgiler yanıyor. Farları çevirip park lambası konumuna alınca led çerçeve de yanıyor. Ama çok güçsüz ışık veriyor benim araç. Aşağıdaki görseli elde edemiyorum ben, halbuki ben gündüz bu şekilde gezmek istiyorum. Bu led ışıkların parlaklık ayarı varmı? Nasıl ayarlanıyor bulamadım?

• fenygs
      Yazan: fenygs
      Merhaba. 2014 mazda 3 modeli için yurtdışı kaynaklarda geri dönüş kamerası olduğunu duydum. Ancak Türk kaynaklarda olmadığı söyleniyor. Aslı nedir bu durumun?
    • Mazda Türkiye
      Yazan: Mazda Türkiye
      Merhaba, 

Ailenizdeki herkese hediye aldınız. Peki ya Yeni Mazda3’ünüze? Bizce geri görüş kamerası bu yılbaşı için en heyecan verici hediye. 
      Yeni Mazda3’ünüzle geri gitmenizi ve park etmenizi daha güvenli ve kolay hale getirecek olan Arka Görüş Kamerasının yetkili servislerimizde satışı ve montajı yapılmaya başladı. Aksesuar, her iki gövde tipinde de kullanabilecek. 

Daha ayrıntılı bilgi için:  http://bit.ly/YeniMazda3ArkaGörüşKamerası

• ferrariyh
      Yazan: ferrariyh
      merhaba, yeni kasa power donanımdaki lastik basınç sensörü eski kasalardaki gibi jantın iç kısmında kalan siboba takılı sensörden mi yoksa araç üzerine takılı bir sensörden mi bilgiyi alıyor? bilen duyan var mı?
    • mayday720p
      Yazan: mayday720p
      Arkadaşlar merhaba, kaç zamandır araştırıyorum ama net bir bilgi bulamadım.

Mazda 3 Skyactive'i hem 16 inç hemde 18 inç jant ile ard arda test sürüşüne tabi tutan arkadaşımız var mı ?

Konfor olarak bize bir kıyaslama değerlendirme yapabilir mi acaba ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yeni Oluştur...