Jump to content

Mazda 3 Dizel Triger Seti Sorunu Kronik Bir Sorun mu?

muren
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 2 Hafta Önce Erzurum Yılmaz Yılmazlar Mazda Plazada garantiden trigier değişimi yaptırdım. Şimdi o sesten eser kalmadı. Çok rahatladım. Ayrıca sağolsunlar servisteki yetkililer çok ilgilendi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 2 Hafta Önce Erzurum Yılmaz Yılmazlar Mazda Plazada garantiden trigier değişimi yaptırdım. Şimdi o sesten eser kalmadı. Çok rahatladım. Ayrıca sağolsunlar servisteki yetkililer çok ilgilendi.

Hayırlı olsun öncelikle inşaallah tekrar ortaya çıkmaz diyeceğim ama bende benzer şekilde geçen kasım içinde Ankara Opan'da benzer değişimi yaptırdım hatta benim ki sadece gürültüden dolayı değil formda tartışılan bir çok abimize saç baş yolduran 1750/2500 devir aralığı tık tık sesi, direksiyon sağa sola çevrildiğinde gelen vınlama sesi de dahil di triger seti değişti tüm sesler kesildi şimdi geri geldiler canları isteyince bi ortaya çıkıp kayboluyorlar anlamış değilim . Ne çekişte ne direksiyon tepkilerinde bir anormallik yok ilk aldığımda neyse hala öyle mazotu koyup biniyorum ama bir yerde bir şey yapar diye geçirmiyor değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...